Sådan slipper du for høfeber//Rhinix rabatkode

Kvalitid & chokolade is

 Kvalitid & chokolade is 
Jeg hentede ungerne tidligt fra vugger igår, så vi kunne komme på stranden og hygge inden jeg skal være fra dem. Jeg var i undertal i forhold til en tur forbi ishuset og måtte bøje hovedet for alle de rigtige argumenter. Vi købte et ton chokolade is og jeg havde glemt hagesmækker, hvilket hurtig gav straf på deres helt nye Pomp de Lux tøj 😩 sådan må det jo gå, når mor er glemsom. 

Jeg har stadig ondt i maven over at jeg skal rejse, men siger til mig selv at hvis jeg bliver hjemme, så ser jeg dem jo alligevel ikke før mandag. Jeg sidder lige nu i toget på vej til lufthavnen og kan slet ikke forstå at jeg skal på mini ferie for første gang i 4 år. Sidste antibiotika tog jeg igår. 30 dage med det lort, ondt i maven, opkast, dårlig smag i munden er SLUT!!! 

Kvalitid & chokolade is  Kvalitid & chokolade is  Kvalitid & chokolade is  Kvalitid & chokolade is  Kvalitid & chokolade is  Kvalitid & chokolade is  Kvalitid & chokolade is  Kvalitid & chokolade is Kvalitid & chokolade is

Kvalitid & chokolade is  

Skriv en kommentar

 • Dorthe

  Du skal købe noget super 10, det tager seriøst alt på tøjet. Man kan bestille det på nette. Fra en mor til en anden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Ej hvor ser de bare søde ud! Og så fint de er klædt på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia T.

  Hold op mand hvor har du bare de dejligste børn. Også med masser af is på tøjet :o) God tur det har du helt sikkert fortjent :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan slipper du for høfeber//Rhinix rabatkode