Summer business// Outfit

Jeg er ikke mor længere?

Jeg er ikke mor længere?

Jeg ved jo godt at man som mor skal forberede sig på mangt og meget, når det kommer til den dag ens børn begynder at tale. Alligevel så synes jeg godt nok at Albert har overrasket mig en del på det sidste med hans skøre påfund. Han har de sidste 2 dage kaldt mig mama……ikke mor eller min mor, som han plejer, men mama….Meget meget mystisk. Jeg har spurgt deres far, om han ved hvorfor, for det er startet efter en weekend hos ham, men han aner heller ikke hvorfor.Når jeg spørger Albert, siger han bare noget ala “det er mig der siger mama” eller “eller mama er mor”  så jeg er ikke længere mor, jeg er blevet til mama. Og det er da heller ikke så slemt. Det lyder som en dejlig rund og blød italiensk mor og det er de ok, men hvor hulan kommer det fra??

Jeg er ikke mor længere?

Skriv en kommentar

 • Karina

  Altså jeg bliver kaldt for mutti og hvor det kommer fra aner vi heller ik, ville dog hellere blive kaldt for mama det lyder bedre end mutti, det lyder så hårdt – og tysk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg blev også kaldt forskelligt af min søn. Det kom fra institutionen hvor han hørte når de andres børn kaldte på deres mor.
  Lærte ham at herhjemme hed det mor/far og hos hans kammerat mami/papi. Så stoppede det. Tænkte han bare lige skulle prøve det samme som de andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rina

  Højst sandsynligt fra tv eller andre børn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Min søn på 2,5 år kalder også mig for mama for det meste .. Det startede da der startede en polsk pige i Hans dagpleje – hun kaldte sin mor for mama nemlig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Mine børn kalder også mig for mama eller mami i perioder og jeg er sikker på at det kommer fra at de har set Dora.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   nåååår ja Dora for pokker…det er da derfra!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Måske fra vuggestuen/børnehaven, hvor der er børn, der kalder deres mor det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MMmm…. Vi bruger “mamma” her hjemme, men i en periode med meget Diego hed jeg “mommy” ;o

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise

  her havde min datter på 2,5 år også en periode med mama og mama er mor som du beskriver .. fandt aldrig ud af hvorfor, tænkte om det var fordi hun i vuggestuen havde hørt nogen andre børn kalde sin mor det :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Min dejlige datter på 11 år, har fra hun kunne tale altid kaldt mig Mutti :O) hvis det er alvorligt siger hun mor, men jeg er bare hendes Mutti……og jeg elsker det :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Du nævnte at dine børn er ret glad for Dora. Det kan sagtens være der fra. Jeg har i hvert fald hørt det (mana)et par gange når min datter har set det.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer business// Outfit