Dagens outfit

Morgen kærlighed & forandringer i Alberts liv

Vi lå og puttede i næsten 20 min før vi stod op. Og jeg elsker det!!!! Jeg var idag til møde i vuggestuen. Albert skal nemlig starte i børnehave 1 august. Det er meget spænende men også skræmmende. Jeg er så bange for at han ikke bliver passet ordentlig på…. Men jeg ved godt det bare er mor-pyller. Han er lige nu den ældste på sin stue, så det bliver godt for ham med nye udfordringer…. Jeg skal bare lige vende mig til det.

Morgen kærlighed & forandringer i Alberts liv 

Skriv en kommentar

  • julie

    Morgen putte hygge er det bedste!!! Min datter på halvandet år vågnede MEGA sent idag, 8:40 og vi lå derefter os en 20 min tid bare og puttede og grinede og jeg killede hende og hørte hendes høje latte nøj hvor jeg elsker en sådan hyggemorgen hun kom derefter i vuggestue kl 10. Det er så dejligt, at jeg nu har sommer ferie fra studie og i eftermiddag er den os min prinsesses tur til at holde ferie. God weekend til dig og dine skønne sarah louise

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit