Det der med at finde sammen med sin ex.....

Den falske mor, vin og peanut butter love

Den falske mor, vin og peanut butter love

Da Alma startede i vuggestue for et år siden og havde gået der et par måneder, så fortaltepædagogerne mig at der hver dag kort efter jeg var gået, kom en pige med hendes lille dreng og at Alma var MEGET glad for hende. De fortalte om,hvordan at Alma straks kaldte hende mor og gik over til hende, når hun kom og ville op til hende og at hun græd, når hun gik. Jeg stod bare med en smilende mine og meget overskuds agtigt sagde ” ej det var da pudsigt” og “det er da lidt skægt hva” og smiiiilede løs og lod som om at det da overhovedet ikke betød noget….MEN DET GJORDE DET.

Så snart jeg var ude af døren, så skumlede det i mit hoved. Hvem sulan var denne kvinde…Denne falske mor, som Alma i smug havde et slags kærligt forhold til??? åååh jeg mærkede en lille bitte jaloux trold i maven. Jeg MÅTTE se hvem hun var!! Derfor holdt jeg i næsten 30 min på P pladsen, så jeg kunne spionere på hende, når hun kom……hun kom selvfølgelig ikke lige den dag. Arrrgh pis os….men mor her giver ikke så let op. Ingen skal sgu stjæle min piges hjerte uden jeg har godkendt hende først!

Næste dag havde jeg lagt planer…store planer. Jeg afleverede Alma en halv time senere end normalt og SÅ kunne jeg jo se, hvem hun var…det lede kvindemenneske. Jeg sad der på vuggestue gulvet meget længere tid end jeg plejer og til sidst blev det underligt og jeg måtte gå….Hun kom heller ikke idag!!! Jeg fik dog lige sneget et spørgsmål ind om hvorfor ham drengen ikke var kommet (den falske mors søn) og så svarede de at han var syg disse dage….eerh ok, ja nu gav det mening.

Jeg kom helt fra mit projekt “lur-på-den-falske-mor” og ugen efter aflevere jeg Alma til normal tid. Jeg kysser hende farvel og går. Jeg har næsen dybt begravet i min tlf, da jeg går over den lille plads imod udgangen. Jeg registrere hurtigt at der er en anden kvinde på vej ind med sit barn og hun venligt holde døren for mig og LIGE i det jeg passere hende, får vi øjenkontakt. Det var ren matrix…slowmotion…. hun smiler sødt til mig…jeg er lige ved at falde over mine ben for at glo, da hun nu har vendt ryggen til mig. Hendes hår ligner fuldstændig mit, vi havde flere af de samme træk…DET VAR SGU DA HENDE!!!!!!!! Den falske mor!!!! Hun var uden for synsvidde nu….æv hvor irriterende jeg ikke lige fik hilst…og nu går hun ind og kramzer med min datter!! Jeg var tilbage i mit lur-på-den-falske-mor projekt med 160 km i timen.

Næste morgenen tilpassede jeg afleveringen, så jeg var der, da hun kom. Ind kom hun med sin (overdrevet søde søn) jeg skulede over på Alma, som slet ingen reaktion havde (til min store tilfredshed…jaaaa jeg ved det godt…jeg er åndsvag) vi fik hilst på hinanden og hun fortalte lystigt om, hvor dejlig hun synes Alma var og hvordan hun nogle gange kaldte hende mor og jeg sad og grumlede og tænkte….det må simpelthen være håret….vi kunne endda ligne hinanden i ansigtet også. Vi fulgtes ud af vuggestuen og pludselig efter jeg havde fået “uskadeliggjort” hende i min bevidsthed, var hun jo faktisk ret sød. Dette scenarie gentog sig mange gange og til sidst blev det helt kedeligt, hvis hun ikke var der om morgenen.

Og tænk engang….nu er den-falske-mor og jeg faktisk blevet veninder. Den slags veninder, hvor man ikke skal stresse eller undskylde over at ens børn afbryder samtalen eller liiige skal skiftes. Næ…vi hænger bare ud og Alma er stadig meget glad for hende. Og jeg er kommet frem til at dem mine børn elsker, elsker jeg også 😉

Vi mente begge to igår at et tiltrængt break midt på dagen med vin, var højest nødvendigt  og for de gode gammeldages skyld, var hun da også lige med i vugger og hente trolde og SÅ fladede vi alle sammen ud, da vi kom hjem. Ungerne var trætte og det eneste der duede var Dora. Så fik i lige mødt Line 🙂

Den falske mor, vin og peanut butter love

Hvis nogen skulle være interesseret, så er det peunut butter rørt op med kogende vand, indtil den har en tyndere konsistens og dermed fungere som dip for vores agurke sticks Dertil nødder og riskiks;)
Den falske mor, vin og peanut butter love
Den falske mor, vin og peanut butter love
Den falske mor, vin og peanut butter love
Den falske mor, vin og peanut butter love

Skriv en kommentar

 • Janni

  Du er simpelthen for sjov kan lige se det for mig, og ville have gjort præcis det samme.. Super fedt, skønt indlæg..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mega sjovt skrevet – tak for grineflippet
  Ville så meget have gjort det samme haha

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der med at finde sammen med sin ex.....