Svaret på billedet!!!

Jeg blev at huske at jeg havde glemt at fortælle jer, hvem det var, der er på dette billede. Jeg har sat billedet op ved siden af et billede jeg tog af Alma i morges og jeg fik nærmest selv et chok over, hvor stor ligheden er. Men det mystiske af det hele er… Det er hverken mig eller Michael, da vi var små. Nej det er sgu min lillebror!!!! Min HALV lillebror!!!! Det er for vildt at på trods af min bror og jeg ikke har samme far, så kan jeg få en datter, der ligner ham SÅ meget!!! Jeg så billeder fra min bror Simon, da han blev født og der ligner Alma ham slet ikke, men lige her i en alder af 2, der ligner de hinanden som 2 dråber vand!!

Svaret på billedet!!!

Skriv en kommentar

 • Christina

  Det er da for sindsygt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susse

  Din datter er ellers så køn og så ligner hun en dreng? Haha ej det må være din lillebror der lignede en pige. Mon ikke din mor mange gange har fået “nej en sød lille dreng” og hun har så svaret “HAN er en DRENG” min niece ligner også mig på en prik. Det er altså også sjovt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   De er nok begge to sådan lidt… Intet-køns agtige. Det kan heldigvis klares med et par lyserøde sløjfer

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   haha! “Intet-køns agtige”!
   Må jeg sige, jeg syntes din blog er blevet meget bedre indenfor den seneste måned.
   Dine indlæg er mere åbne og personlige, og jeg er vild med det!
   Keep up the good work!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susse

   Hahaha så er mine børn også “intet-køns-agtige” 🙂 men ja det er godt man kan pynte dem, hvilket Alma er vildt god til
   Min datter, som er nogle måneder ældre end Alma, piller sløjfer og pynt af inden for en halv time. Æv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det vildt! Gener er noget mystisk noget.
  Jeg oplevede engang, at en bibliotekar, på den folkeskole jeg gik på, pludselig kiggede op på mig, og spurgte om jeg ikke var Henriette og Charlottes søster?! De gik på den samme skole da de gik i folkeskole. Der er altså bare lige 20 år i mellem os, vi har ikke samme far og heller ikke samme efternavn. At jeg så ikke selv kan se, at jeg ligner dem, er så en helt anden sag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Det er sgu for vildt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All white & and a little silver