Når de vil selv!!!

Den store afsløring// Hils på min kæreste

Den store afsløring// Hils på min kæreste

Denne afsløring har været noget tid undervejs. Jeg har villet være 100% sikker på det, før mine læsere skulle have det at vide. Jeg er ikke længere single og den status har jeg haft i noget tid. Jeg har tidligere afsløret at jeg var i et forhold, men folk og pressen pressede mig så meget at jeg “tog det tilbage” Min kæreste og jeg kunne mærke i maven at vi havde brug for at holde det lidt for os selv endnu. Vi var i spa sammen igår med de små og her aftalte vi at nu var vi klar til at “gå offentlig” med nyheden.

Til nogens store overraskelse og til nogens store glæde, så er det børnenes far Michael som jeg er fundet sammen med igen. Vi har været helt fra hinanden i næsten 1,5 år. Dette indlæg er både en lettelse at skrive, men samtidig så ved jeg også at desværre ikke alle kan glæde sig på vores vejne, måske af mangel på forståelse og så den faktor at folk jo slet ikke ved alt, hvad der er sket. Ja Michael og jeg havde under vores brud nogle voldsomme uenigheder og jeg var rasende på ham. Den dag i dag synes jeg stadig det kan være svært at tackle minderne fra brudet og de ting, der er blevet gjort. Men MEGET er sket på 1,5 år og vi har begge flyttet os meget fra dengang og begge blevet ældre og klogere.

Vi har begge datet andre og for mit vedkommende, har det ganske enkelt været umuligt at blive forelsket i andre. Jeg måtte ofte minde mig selvom, hvorfor vi gik fra hinanden, når jeg savnede ham og troede at det ville blive lettere med tiden. Men hver gang jeg mødte en skøn mand….så sammenlignede jeg ham med Michael og hver gang, så var det bare ikke helt ligeså godt som ham. Dette gjorde jeg helt ubevidst indtil jeg begyndte at “tage” mig selv i det. What is up with that!! Tilsidst stoppede jeg helt med at date og var bare alene.

Jeg fik bare sådan en fornemmelse i maven af at kunne jeg ikke få Michael, så ville jeg bare være alene. Michael kom heldigvis heller ikke videre med en anden og langsomt begyndte vi at finde ind til hinanden igen. I starten turde vi næsten ikke. Og sådan som det er nu og med alt hvad der er sket, så tror jeg faktisk at den pause har været rigtig vigtig for os og specielt for mig. Jeg synes at de 2 år med graviditet og sygt barn rystede mig ind i mine grundvolde og jeg har brugt den her tid til at finde mig selv i min nye mor-rolle og finde balancen igen-hvis man kan sige det. Og i min optik er Michael modnet til den voksne mand, som jeg havde brug for han skulle være. Alt det med 2 børn i rap tog sgu lidt røven på os begge to. Der er blevet sagt og gjort ting fra vores begge side og nogle ting troede jeg ikke jeg kunne tilgive, men det kunne jeg. Set i lyset af, hvad jeg tror på at vi kan skabe fremadrettet, så må fortid være fortid.

Det er som om at vi gik fra hinanden midt i et stormvejr. Vi kunne hverken se, høre eller mærke noget og nu har stormen lagt sig. Når man efter 1,5 stadig har kemi og savner hinanden og ikke kan komme videre med andre, så synes jeg at man skylder sig selv at arbejde på den spire.

Det har ikke været let og der var en del der skulle arbejdes med, men nu “kører det”  Vi har været sindsyg forsigtige, da ingen af os ville hoppe ud i noget useriøst og der skulle tages hensyn til børnene. Vi tager en dag af gangen og bor stadig hver for sig. Vi er alle sammen meget meget glade og for første gang i laaaaang tid, føles det som om at brikkerne i mit liv er faldet på plads. AAAAAAARRRHHH hvor er det bare SKØNT at få det sagt!!! Endelig kan jeg dele min glæde med jer. Og tak til jer som altid har været der og fulgt mig på bloggen. Selvom det er en ret ensidig kommunikation, så er bloggen en stor del af mit liv og selvom man ikke skulle tro det, så føler jeg faktisk et ret stort ansvar over for mine læsere. I er som 1 enhed….min ene online veninde med virkelig mange holdninger og meninger. Og jeg var helt nervøs for at skulle breake denne her nyhed for jer…… det er næsten som om jeg viser jer min tissekone…så nøgen føler jeg mig… (tissekone er simpelthen sådan et grimt ord….hvad skal jeg ellers kalde den) men nu er det gjort….og jeg håber at folk kan være glade på vores vegne:) Stort kram til jer

Til dem der ikke har fulgt med fra starten, så kan i her læse om, hvordan alting var inden børn:) Historien om mig og Michael

Den store afsløring// Hils på min kæreste

Den store afsløring// Hils på min kæreste

Den store afsløring// Hils på min kæreste
Den store afsløring// Hils på min kæreste

Den store afsløring// Hils på min kæresteDen store afsløring// Hils på min kæreste
Den store afsløring// Hils på min kæreste

Den store afsløring// Hils på min kæreste

 

Den store afsløring// Hils på min kæreste

Skriv en kommentar

 • Jane Bjerg

  Kærlighed fortjener altid en chance til. Hvad der foregik mellem jer, er kun jer der dyppet set ved det, og kan forholde jer til.! Tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Louise

  I ser så dejlige ud sammen, så glade og friske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  SMUK SMUK SMUK familie du har! Hvor ser I lykkelige ud! HURRA 🙂 Kh Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Det vigtigste er at det føles rigtigt for jer og at i er glade.Så må alt andet være ligegyldigt<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nur

  Yaaay! Fantastisk nyhed. Klappede af glæde. Er glad på jeres vegne. Jeg håbede altid, I ville finde tilbage til hinanden. Stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • shahnaz

  Sikke en fin tissepige 😉 Tillykke med kærligheden og god medvind 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Tillykke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dejligt at læse! Stort tillykke til jer 🙂

  http://cillesunivers.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  HVOR ER DET SKØNT FOR JER. I ER OGSÅ BARE FOR LÆKRE SAMMEN…!! Det er jo oss en stor fordel, at i finder sammen igen.. Du vil jo aldrig finde en mand, ligesom Michael aldrig ville finde en kvinde, som ville sætte ligeså stor pris på jeres børn – som I selv gør.. Dejligt!! <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette jensen

  Hvor er det fantastisk! Op i røven med hvad andre føler og tænker. I sidste ende er det jer der skal være glade. Når man vælger en partner så er det ens klippe, bedste ven og verden. Sådan skal det være hvis man skal holde hinanden ud resten af livet. Og det at få børn ryster det venskab og forhold man havde inden. Det er ikke altid nemt for en mand at følge med til denne omvæltning.
  Jeg taler af egen erfaring. Jeg har lige haft 6 måneder væk fra mit barns far. Vi gled bare længere og længere væk fra hinanden. Han passede sine ting, tog hensyn til ham selv og kunne ikke altid se at kl 20.00 der var det altså sengetid for vores lille trold. Fordi sådan var vores verden inden barn ikke. Spontaniteten forsvinder og det er en ting der driver de fleste mænd. Og vi kvinder tager et ansvar når vi får børn og bliver irriteret når manden ikke deltager på ligefod i dette.

  Der er også blevet sagt mange ting fra hans side og min. Det kræver hårdt arbejde og man bliver nødt til at være ligeglad med andres meninger. Jeg kan anbefale par terapi. Både for at få snakket om ting som måske stadig ligger, men også lære at se/forstå hinanden.

  Alt held og lykke til jer ❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Et ord: finally

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anilla

  Sikke en dejlig nyhed!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skorpion

  Hvor er det dejligt at læse, at I er sammen igen, trods for det I har været igennem. Ægte kærlighed er i medgang og modgang. <3 Din tekst fik mig til at tænke på min ekskæreste, hvilket fik mig til at tude (Tudemarie I know) og et minut efter begyndte jeg at få grineflip over din kommentar med tissekone. Tænk at en tekst kan få ens følelsesregister til at bimle helt vildt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ja det er mærkværdig hvordan man kan blive rørt så meget af andre❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Sletting

  Skønt!

  Hvor er det dejligt for jer alle sammen. Hvor har jeg dog været ked af det på dine vegne og sendt dig SÅ mange varme tanker, trods vi ikke kender hinanden.

  ALT godt fremover 🙂 jeg håber at det hele går og at i bliver 1 familie under 1 tag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Hvor er det dejligt for jer Sarah. Jeg synes virkelig kun, det er en dejlig ting, at I har været fra hinanden og så fundet ud af I ikke har kunne undvære hinanden. Hvem kan ikke glædes over det? Det er da kærlighed <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Sarah 🙂

  Stort tillykke til jer, jeg bliver da helt jaloux med den flotte mand 😉 men det er jer det vel ondt, held og lykke med jeres nye rejse sammen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Fedt – tillykke til jer. Må kærligheden sejre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Hvor dejligt for Jer…

  Alt det bedste til Jer alle fire. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Halleluja for Jensens bøfhus.. Haha Det er da bare der, man skal tage hen, hvis man vil genfinde kærligheden til en ex.. Jeg tænker, at de ku score kassen på det i en reklame

  Håber det fortsat kommer til at fungere mellem jer og jeres to skønne børn. Det er da ikke noget mere fantastisk end når et forældrepar finder hinanden igen efter ha været fra hinanden. En masse held og lykke til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæft hvor er det godt. Er meget glad på jeres vegne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt at høre! Jeg får mere og mere lyst til at følge din blog på daglig basis, for du oser af overskud og glæde, hvilket smitter!;-) Jeg er nu også glad for at følge dig og din søde familie. Hurra for jeres genfundne kærlighed og held og lykke fremover..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Know all about it….
  Jeg er selv midt i det!!
  Nogle gange må man erkende sine følelser og være tro mod sit hjerte.
  Mange vil mene, at det er et svaghedstegn at “prøve” med sin ex. og sine børns far igen.
  Det er IKKE den lette løsning; der er meget arbejde forud!
  Det er på ingen måde et tegn på svaghed – tværtimod:
  Ved at være tro mod sine følelser, så gør man sig selv sårbar OG det at turde at gøre sig selv sårbar er faktisk et tegn på, at man er stærk!!
  Så er man åben, tør og er klar til at møde det, som livet nu bringer en på godt og ondt!
  Det ER at være stærk som menneske….
  Lykke til 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hvor er det bare skønt for jer alle 4!! Ingen vil nogensinde kunne forstå hvad I har sammen på samme vis som I selv gør, så her må alle negative kommentarer bare blive lukket ude. Dejligt at du og dine børn er lykkelige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hvor er det dog bare helt fantastisk dejligt for jer. Skønt når kærligheden kan sejre trods svære vilkår. Det giver håb til alle. Stort tillykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  ÅHHH bedre nyhed!!! Hvor har jeg bare håbet på det dejligt for jer alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jubiiii!!! Er en sucker for happy endings! Har flere gange haft lyst til at skrive, at jeg heppede på jer! Mennesker, der kan tilgive, er så seje i min bog. For verden er ikke sort/hvid og selv de bedste af os gør dumme ting – men det gør os ikke onde. Hurra for kærlighed!❤️ Håber din “cyberveninde” ikke har skuffet dig.☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Stort tillykke til dig og Michael. I klær’ hinanden godt, og jeg ønsker jer og børnene det bedste i fremtiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Sikke du stråler sødeste Sarah Louise!
  Man kan da ikke blive andet end glad, når man som cyber “veninde”, får sådan en dejlig nyhed!
  Dejligt for dig, Michael og børnene, al lykke til dig og din familie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Yay tillykke med jer og med familien. Har været der, og kender følelsen af, at finde hjem ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Ej, hvor blev jeg glad, da jeg læste indlægget 🙂
  Det gav mig troen tilbage på kærligheden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Åhh hvor er det helt bare helt fantastisk dejligt. Du fortjener så meget at være glad og lykkelig.. Begyndte helt at græde da jeg læste dette indlæg, er bare så oprigtig glad på jeres vegne. Og det ved du 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har fulgt med læææææænge, græd næsten da i gik fra hinanden.

  Jeg har håbet, håbet og håbet – og på det sidste også gættet lidt

  Hvor er jeg glad på jeres vegne! TILLYKKE!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det er hårdt ved ens parforhold at få børn, hvor er det bare dejligt og super sejt I har fundet hinanden igen! Kæmpe stort tillykke!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Man kan da ikke andet end at blive lykkelige på jeres vegne! Kæmpe tillykke – synes det er fantastisk at høre at kemien og kærligheden stadig “lever” ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Kæft hvor bliver man bare glad! Hvor er det fantastisk – og ret skæbne agtigt. Mange søde tanker til jeres dejlige familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jaaaaaaa! Jeg tror at der er rigtig mange af os der har håbet på at i ville finde sammen igen 🙂 Hvor er det dejligt for jer og fantastisk i giver hinanden en chance til . Alt held og lykke fremover 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jannie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Der er da ikke andet at sige end FANTASTISK og TILLYKKE 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hvor bliver jeg varm om hjertet og får gåsehud når jeg læser det her! Ønsker jer mega meget held og lykke! Stort knus herfra! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Dejligt for jeres lille famile☺️ Følg dit hjerte, dernæst din mavefornemmelse og til sidst din hjerne! Hjernen kan altid tricke éen, de to første har altid ret ❤️Alt held og lykke til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hej Sarah.
  Hvor bliver jeg bare varm af glæde af at læse dagens indlæg. Kærligheden sejrer (jubiiiiii❤️) og nu kan jeres lille familie blive hel igen.
  Det er jeg helt igennem virkelig glad for at høre, alle fortjener lykken i livet og følelsen af samhørighed. Den har I fået sammen igen – hvor er det i sandhed et lille kærlighedseventyr.
  Flot at I kigger frem og vælger at lade fortid være fortid – mange mennesker kunne lære en ting eller 2 omkring det at tilgive og se det bedre i et andet menneske.
  Tak fordi du følte at vi, som dine læsere var vigtige nok til, at du havde lyst til at dele denne glæde med os. Jeg er beæret
  Nu fik jeg endnu mere lyst til at gå ind og kramme min lille familie og vise dem hvor glad jeg er for dem❤️❤️
  Tillykke kære Sarah, det er SÅ velfortjent at lykken igen tilsmilede dig og dine nærmeste☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Arj hvor dejligt for jer! Dem som ikke kan glæde sig på jeres vegne burde skamme sig 🙂 I er et SÅ lækkert par og endnu skønnere unger, nyder følge med i din blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Yaaaay! God nyhed – jeg ønsker din familie alt det bedste. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Sådan! Jeg hepper på jer! Det er den bedste gave i kan give jeres børn, hvis i kan få det til at fungere.. Jeg tror på at det er sundt, både for folk med “styr på” parforholdet og dem der har kriser, at få en pause indimellem.. Kortere eller længere, er ligegyldigt, så længe man når at få nyt perspektiv og overblik.
  Jeg fik en gang af vide “det bliver aldrig nemmere, du bliver bare bedre”, måske det passer på alle livets udfordringer… Jeg klapper stadig i hænderne! Tillykke..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Sorry to say, men tænkte allerede den gang i gik fra hinanden at i finde sammen igen, simpelhen fordi i passer så godt sammen :joy: :147:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tillykke til jer alle fire, man kan bare ikke leve uden sit livs kærlighed❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej Sarah
  Er en trofast læser, men har aldrig kommenteret. Jeg har fulgt med fra starten og syntes simpelthen det er en fantastisk blog ! og syntes det er en fantastisk nyhed!!! det skal lige siges at det minder utroligt meget om min kæreste og jeg, dog har vi ikke børn. Men det med at vi var væk fra hinanden 1,5 år og stadig savnede hinanden, gav jo bare mere mod på at prøve igen for at se om det lykkedes og det gjorde det.. Og nu har vi været sammen ca. 4 år hura for ægte kærlighed og det skal lige siges vi har kendt hinanden siden vi var 8 år gamle 🙂 nu er vi 20 begge to og har ingen planer om at gå fra hinanden 🙂 håber for jer at i bliver sammen, for i klæder hinanden held og lykke fremover
  -Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CecilieBC

  Rigtig mange gange tillykke !! .. Når man følger dig så tæt som jeg gør, så bliver jeg helt glad over at det lykkes jer at finde glæden ved hinanden igen! .. Håber det bedste for jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fie

  Hvor er alle haters? Jeg var egentlig lidt skuffet da jeg fik en ide om at I igen var sammen, kun fordi du havde snakket så dårligt om ham, og så forstod jeg slet ikke hvordan du kunne gå tilbage til det. Men du siger I er ændrede, og lykkelige, fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det er jer fire, der er en enhed – en SMUK og helt perfekt enhed! Hvor er det bare dejlige nyheder, Sarah Louise – herfra er der både smil, klap og glade suk – jeg ønsker kun alt det bedste for jer! Hver for sig, men ISÆR sammen 🙂 Stort knus fra mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Debbie

  Jeg er i en perioder hvor jeg HADER mænd men nu fik jeg da lige en lille snert af at kærligheden KAN lykkedes. Tak for det Sarah, hvor fantastisk for jer og jeres børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Ej hvor skønt for jer og ikke mindst børnene:-) :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • n

  Kæmpe Tillykke!!!
  Hvor er det fantastisk for jer! 😀
  I er også det perfekte par. 🙂 ♥
  Dejligt for jer og børnene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Kære Sarah og familie
  Hvor er det en fantatastisk nyhed. Virkelig! Jeg er så glad på dine og Michaels vegne. Fedt i har fundet hinanden, har taget det med ro, og lukket os og medierne lidt ude, så i derved kan mærke ordentlig efter. Jeg glæder mig til fortsat at fælge jeres vej fremad.
  Ønsker jer alt det bedste!
  Knus fra en mangeårige trofast læser
  Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Åhh hvor er det skønt at læse! Stort tillykke til jer begge! Sån helt sommerfugle i maven af jeres lykke- og kender dig jo kun igennem din blog. Mærkeligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Åååhhh kæmpe tillykke 🙂 Jeg har fulgt dig og bloggen i flere år, og har sådan håbet på jeres vegne, at I ville finde hinanden igen .. Vildt underligt når jeg jo slet ikke kender dig rigtigt, haha! Men du giver så meget af dig selv og din hverdag, op- og nedture på din blog, og jeg ønsker virkelig det bedste for jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Fedt – tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  JUHUU!! Ej hvor godt – i fortjener hinanden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stort tillykke, ønsker dig alt det bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rina

  Tillykke! !

  Glad på jeres vegne. Håber i kommunikerer og holder sammen selvom der skulle komme modgang igen, for det vil der gøre i ethvert forhold. Kæmp og gå aldrig i seng som uvenner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lullu

  SÅ dejligt for jer, skøøøøøøøøøøøønt. Tillykke med massere af lykke på <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Tillykke. Hvor er det dejligt! Jeg ønsker jer alle fire det bedst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Årh sidder fan filme med tårer trillende ned over kinderne… ❤️❤️Jeg ku jo være pisse ligeglad men for filen da.. Har fulgt med siden 2011 og er SÅ glad på dine vegne❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hehe hvor er du søøøøød!!! Sålænge det er glædestårer !!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Det er simpelhen den bedste nyhed i dag. Selvom man havde gættet,at der var noget i gære mellem jer to. Det er bare så fantastisk,at I giver Jeres forhold en ny omgang. Det fortjener I alle sammen. Lad fortid være fortid og lad dem som har en anden mening passe dem selv. I er trods alt voksne og I giver Jeres to smukke og dejlige børn en rigtigt god opvækst. Jeg glæder mig fortsat til,at følge din blog fremadrettet. God dag til Jer alle fire. Alt held og lykke i fremtiden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susse

  Ih hvor er jeg glad for at du viser os din tissekone (hahaha det lyder virkelig sjovt). Jeg har heppet på jer og håbet I fandt sammen igen. Og jeg har mistænkt dig for at holde det hemmeligt lige siden du nævnte en ny kæreste. Det var lidt forvirrende men dejligt det var rigtigt. Jeg håber I får det dejligste liv sammen og altid vil huske hvordan det var at være fra hinanden, så I kæmper når der kommer modstand igen. Jeg har været sammen med min mand siden jeg var 18, altså i 15 år og fået to børn. Der er sgu altid ups and downs, men vi kæmper, for vi VIL hinanden! Stort tillykke med kærligheden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dalal Scheller

  Stort tillykke, dejligt for jer alle 4 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shannon

  Hold op hvor er jeg bare glad på jeres vegne OG lykkelig over at du/i er med til at styrke mig i at alle ikke bare går fra hinanden men kæmper for deres forhold- på hver deres måde selvfølgelig.
  Mange mange gange tillykke til en nordjyde fra en nordjyde ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Jeg er så glad på dine vegne, eller jeres vegne, hvor er det skønt når i begge har haft det sådan at det hele endelig er blevet godt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  hvor skønt at høre. Og ja det er mega hårdt at gå fra at være blot kærester til froældre og så endnu svære at få 2 men kort tid imellem ;o) er der selv med 2drenge påu 3 og 4år ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Intet mindre end fantastisk! Har fulgt bloggen gennem hele rutsjebaneturen med Michael og jeg ønsker intet andet end alt det bedste i verden for jeres lille familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor er det dog dejligt, for jer alle 4! Tillykke med kærligheden og alt lykke til jer fremadrettet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  HUURRRAAAA. Stort tillykke. Det er vidunderligt for jer begge to og børnene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Stort tillykke- Juhuuu for jer alle 4 🙂 Alt held og lykke fremover. Dejlig update 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg kommenterer normalt ikke på din blog, men jeg læser med hver dag (flere gange om dagen!!) og har gjort det i flere år. Det her kræver dog lige en kommentar 🙂 Tillykke og hvor er det bare et fint indlæg, det gav smil på læben og en lille glædeståre i øjenkrogen ☺️Det er fantastisk og jeg ønsker jer alt det bedste. Du fortjener det, nyd kærligheden og hinanden ❤️
  Du har de sødeste børn, det bliver jeg lige nødt til at tilføje

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Åh hvor dejligt. Fantastisk for jer og jeres lækre unger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  JAAAA, hvor er det dog fint! Hvilken glædelig nyhed 🙂 dejligt for jer og ikke mindst børnene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  SÅDAN!! Tillykke.. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvor er det fantastisk altså <3 jeg klapper i mine hænder, for selvfølgelig skulle du og Michael være sammen!!! Jeg er glad på jeres vegne!!

  PS: you make a Kardashian (break the internet) kunne ikke komme ind på din side 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Iih hvor er det dejligt for jer! Og skønt at se den lille familie samlet igen. I er simpelthen de lækreste forældre, med verdens sødeste børn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Hej 🙂 jeg har holdt pause fra din blog i lang tid, vi var vokset fra hinanden, men har tjekket ind her og der når der var et indlæg jeg tænkte kunne være spændende (har fulgt med på ig)…jeg synes det er dejligt du har fundet kærligheden og kan identificere mig så meget med jeres historie…min mand og jeg har faktisk samme historie, altså at vi var sammen, gik fra hinanden, fandt ikke kærligheden andre steder, fandt sammen og er nu gift og har fået vores første barn sammen 🙂 Der var mange der ikke kunne forstå vi ville være sammen igen, men det føltes bare rigtigt, og hvis det også gør det for jer så op i røven med alle andre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Tillykke ❤
  Kærligheden er ikke altid lige nemt, så forstår godt hvorfor I er forsigtige og tager en dag ad gangen 🙂
  Jeg selv kæmper med en mand jeg netop har taget i utroskab. Vi har været sammen i 13 år og har to skønne børn sammen, men vi prøver at få tingene til at fungere ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jaaaaa! kommenterer ellers aldrig, men læser din blog trofast hver eneste dag og har hele tiden håbet og troet på dig og Michael. Så fantastisk for jer og jeres lille familie. <3 Tusind tak for en ærlig og fantastisk inspirerende blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  I ser så dejlige ud sammen. Kæmpe tillykke herfra Sarah. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Dejligt for jer❤️ (Hjemme hos os hedder “den” filelala”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mina

  NUU må jeg fanme smide en kommentar. Fuck.. Fuck FANTASTISKKKKK. Sarah jeg har fulgt dig inden børnene kom til, og igennem hele din rejse, har jeg sådan håbet på i fandt sammen igen. I passer så godt sammen, og se jer alle tre sammen, er i mine øjne et billed af den perfekte familie. Hepper på jer og kærligheden, og håber at vi snart skal høre om bryllup på bloggen. Mange knus herfra ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hvor er det bare fantastisk!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Det er sgu da en super dejlig nyhed for jer!! Hurra for kærlighed!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  ‍‍‍❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitse

  Fantastisk! Hvor er det bare dejligt at høre ❤️❤️❤️ Held og lykke og må kærligheden holde foreverz and alwayz

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Stort tillykke til jer all fire, dejlig livsbekræftende nyhed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tillykke, hvor er det dejligt for jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Tillykke med jer ❤️ Kærligheden sejrer altid .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Stort tillykke! Så skønt for jer alle sammen.. I passer så godt sammen jer to :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Stort tillykke! Jeg synes, at det er en skøn nyhed, og det er så godt for jer alle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hvor er det sødt ! Alt held og lykke til jer !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte

  Fik en lille klump i halsen :heart_eyes: Kender jer jo ikke, men glædes på jeres vegne. Alt mulig lykke til jer alle fire herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg tror at det kan tælles på én hånd, hvor mange gange jeg har kommenteret på dine indlæg, trods jeg har fulgt din blog hver dag i flere år nu – også før, Michael kom ind i billedet. Jeg sidder her med en lille glædeståre i øjenkrogen, og hvor er det egentlig dumt… Jeg kender hverken dig personligt eller detaljerne om dit og Michaels brud, og det har jeg heller ikke behov for. Så længe, du er glad! Din historie, ærlighed, dit kæmpe fighter-gen og måden, hvorpå du håndterer rollen som mor, er simpelthen så inspirerende at følge! Kæmpe tillykke med “genforeningen”. Nyd jeres nyfundne kærlighed, hinanden og ikke mindst jeres skønne børn! Jeg er SÅ glad på jeres vegne <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Hvor er det bare en fantastisk nyhed, kæmpe KÆMPE tillykke herfra
  For et stykke tid tilbage så jeg jer på sticks i Lyngby (kom vist til at stå og glo lidt) og hele jeres lille skønne familie så bare så dejlige ud❤️
  Siden da har jeg sådan håber at denne Update ville komme
  Stort stort tillykke❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Fantastisk ❤️❤️❤️❤️ I er meant to be

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Har fulgt den blog meget meget længe og har siden i gik fra hinanden troet og håbet på i fandt sammen igen! Kæmpe tillykke! I er sådan et sødt par – er rigtig glad på både jeres og børnenes vegne.

  Nu jeg alligevel kommentere – så også kæmpe stor ros for din måde at være alene mor på. Jeg ved at ikke alene altid er lige søde ved dig her på bloggen, men jeg synes du har klaret det helt fantastisk godt! men er super glad på din og din lille families vegne over at i er tilbage sammen.

  Igen stort stort tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvor er I bare dejlige sammen. Og ser pisse godt ud! Det perfekte par 🙂
  Held og lykke med kærligheden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ihh hvor er det dejligt 🙂 stort tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Ej hvor er det fantastisk❤️❤️❤️❤️ Kender hverken dig eller Michael men følger din blok og har sådan hånet i fandt sammen igen.
  Den opstart i havde som nybagte forældre ville tære på selv den bedste.
  I virker Til at være perfekte for hinanden og i virker begge til at være modnet.
  Håber virkelig lykken tilsmiler jer nu❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor er det dog dejligt for jer, at i har fundet sammen igen 🙂 <3
  Rigitg dejlig nyhed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Juhu, Juhu, Juhu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • inez

  Sådan! Det jo et rent eventyr! Hvor er det fantastisk i har fundet sammen, som den lille familie i startede ud med at være alle 4. Man høre tit om skilsmisser, break-ups, det er dejligt at høre at man faktisk godt kan fortryde og få tingene til at fungere igen. Dejligt for jeres børn at have jer begge sammen :person_frowning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Intet mindre end skønt, Sarah!
  Min kæreste og jeg gik også fra hinanden i et års tid, efter at have været sammen i 3 år, og fandt så sammen efter – vi havde begge brug for at komme ud og skeje os ud. Vi mødtes til et halbal da jeg var 13 og han 16 Nu sidder vi her, 6 år senere med egen lejlighed og intet forhold som er stærkere som aldrig før! Til trods for at den første tid var en smule svær, da mange ting skulle bearbejdes! Synes det er den mest fantastiske nyhed på din blog nogensinde og hvor er det fantastisk for jeres børn!
  Alt held og lykke til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Dejligt at høre søde Sarah 🙂 Blev helt rørt da jeg læste det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det er da helt vildt skønt! Stort tillykke❤️
  Det vigtigste er at du er glad og føler det er det rigtige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  hvor er det bare dejligt for jer og børnene! Ønsker jer det bedste fremover!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hvor er det en skøn nyhed Sarah Louise ! Hvor er det det dejligt for jer – og der er slet ikke nogle spørgsmålstegn herfra. Nu prøver i igen, i elsker hinanden og deler kærlighed til to små mennesker, det er det vigtigste. Jeg håber i bliver lykkelige sammen og så er det jo kun et stort plus at han er lidt af en snack :stuck_out_twe:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åhh hvor er det dejligt for jer alle 4 – i ser også så skønne ud sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Sarah.
  Hvorefter det bare fantastisk at høre. Tillykke til jer alle 4,. kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Stine

  Jeg kender ikke dig eller din familie og har heller aldrig før læst din blog men læste dette indlæg og vil bare sige “you GO Girl” Du lader til at have en dejlig familie og jeg blev især betaget af din ærlighed og det at du står ved jeres beslutning trods det sikkert ikke er alle der er enige (kan jeg antyde udfra tonen)
  Når det kommer til kærlighed, vælger vores hjerte og hvis man er modig nok, springer man ud i det trods det kan være farligt for den som hjertet har valgt har også mulighed for at knuse det fordi kærligheden er så stor ❤️ Tillykke med kærligheden til dig, ham og hele jeres familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Fik en hel klump i halsen!!! En hel fantastisk nyhed! Tillykke med kærligheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det var på tide!!!! 🙂 MEGA kæmpe stort tillykke – lad os så få noget kærlighed på bloggen – det fortjener du/i!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Wuhuu! Hvor er det dog fantatisk! Stort tillykke til jer alle 4! Så glad for at høre denne nyhed!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mysse

  Tillykke og der er alttid bump på vejen og selfølgelig fortjener kærligheden en chance til❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Helledie

  Åh den nyhed har været længe ventet, siden man begyndte at se jer sammen igen! <3 kæmpe stort tillykke!! I er så smukke og skønne sammen! Jubiiii! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Vildt! Du må virkelig være en modig kvinde – en ting er mange gør som jer og har svært ved at finde ud af hvad man egentlig vil – en anden er at dele mange tanker og oplevelser offentligt. Tillykke hvor er jeg glad på jeres og børnenes vejne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anela Duranspahic

  ❤️ tillykke herfra! Hvor er det fantastisk dejligt for jer , true love never fades away nyd det og hinanden .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Hvor er det fedt for jer!! Stort tillykke med kærligheden❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Dejligt for jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Det er da en fantastisk nyhed, på en ellers grå mandag Ønsker Jer alt det bedste❤️❤️❤️ I er skønne!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • STORT tillykke til jer begge, ja til jer alle 4. Hvor er det dejligt for jer! Ønsker her alt det bedste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  big thumbs up 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Tillykke, skønt billede af jer alle 4 i sofaen, du stråler jo Sarah Louise 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  stort tillykke herfra! Hvor er det fantastisk dejligt for jer og ikke mindst jeres børn! Du har helt ret man skylder sig selv at prøve og følge sit hjerte <3 har selv stået i samme situation og endte med samme beslutning og både pause og at finde sammen igen var det bedste for os!
  Igen stort tillykke med jer og nyd det og hinanden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Plejer godt nok ikke at skrive på dine indlæg, men er simpelthen nødt til at kommentere på dette.. For Åh hvor er det dog bare fantastisk for dig, og for jer alle sammen.. kan godt forstå det har været lidt skræmmende at skulle fortælle hele verden, men hvor er det godt! Al mulig held og lykke til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NN

  Det er en helt fantastisk nyhed. SELVFØLGELIG skal I give det en chance -Tja, eller, jeg vil egentlig ikke kalde det e chance, men hellere starte op, der hvor I slap, men nu med et meget klarere syn af jer selv i de nye roller, jeres værdier som par med børn, og hvad det er I ønsker jer fremover for jer og jeres børn.

  Ingen kan vist sige sig fri for at sige og gøre dumme ting, når vi er pressede på følelser, overskudskontoen og er sårede.

  Tillykke! Kan kun glæde mig med jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Stort tillykke! Hvor er det skønt for jer – og for børnene! Det må være fantastisk at have mor og far sammen igen! Skidt pyt hvis folk ikke forstår, det er ikke deres liv, det er dit – og man skal gøre det der gør en glad og lykkelig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det er så smukt og dejligt. I følger begge jeres hjerte og i er skønne sammen. JUHUU for kærligheden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg kommenterer ellers aldrig, men jeg må bare ønske tillykke! Sikke et skønt indlæg, og hvor er du god til at sætte ord på, så alle forstår hvilke store følelser, der er på spil! Dejligt for jeres lille familie.
  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla S

  Det vigtigste er at du er glad og er sammen med den person som gør dig mest glad! 🙂

  Jeg glædes på dine vegne.

  Dejlig dag til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  For filan, så sidder jeg her på mit kontor og hyler af glæde på jeres vegne. Hvor er det intet mindre end pragtfuldt! STORT tillykke til jer begge <3 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj-Britt

  Tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  STOOORT tillykke til jer alle 4! Sikke dejligt for jer, og ikke mindst jeres børn. Ønsker jer alt godt i fremtiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Fantastisk! Det kan da kun være en stærk og ægte kærlighed, når I kan komme ud på den anden side af alt det, I har været igennem sammen. Som man siger, kærligheden tilgiver alt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Jeg kommenterer ellers aldrig, men følger med dagligt i stilhed- men jeg ville lige sige alt held og lykke til jer begge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  JUBIIIIIIIII
  Hvor er det fantastisk at høre, tillykke
  Er så glad på dine vegne, har ventet på dette øjeblik i et 1,5 år. Ønsker jer alt det bedste, husk at nyd hinanden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Tog mig selv i at smile hele vejen igennem læsningen af dette indlæg. Jeg har fulgt dig helt fra start, og det er bare SÅ fedt for dig det her… Tillykke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Yeeeeeeeeees

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Du er bare et kæmpe forbillede på så mange punkter og er så glad for at høre, at i har fundet sammen igen! Du fortjener så meget godt i dit liv og bare det at du går frem og forklarer hele situationen, er så flot!
  Kæmpe held og lykke til jer, er sikker på at i to er meant to be!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hvor er det bare dejligt for jer. Skønt at det fungere for jer igen. Jeg håber virkelig at det holder denne gang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  JAAAA!! ❤️ Nu tror jeg på kærligheden igen Dejlige billeder!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line T.

  Iiiih, hvor er det fantastisk..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Hehe, det kan da ikke komme som en overraskelse, kan det ? Stort tillykke 🙂 !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da så FANTASTISK Sara Louise og Michael! Stort tillykke til jer begge.
  Ej at forglemme for børnenes skyld.

  Love-is-in-the-air…

  Kh Louise // http://bylouise.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Stort stort tillykke til dig og jeres familie – sidder med et stort smil på læben og i takt med jeg læste din indlæg håbede jeg sådan det var Michael! Hvor er det fedt for Jer…., og børnene! Det er den allerbedste gave i kan gi dem! Sejt kæmpet – alt det bedste til Jer.
  Du er sgu da en rollemodel der vil noget! Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Sikke en dejlig nyhed! På trods af alt hvad I har været igennem, så passer I jo perfekt sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg kan huske at du beskrev hvordan han lagde an på dine veninder, og at han havde begået psykisk terror mod dig.
  Håber at det er på de områder du føler i begge er vokset.
  Hvis det er, så rigtig held og lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Johansen

  Syntes bare så godt om

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Juhuuu, sikke en fantastisk nyhed! <3 Dejligt for jer alle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Tillykke. Du fortjener det SÅ meget, dejligt lykken kom til digtet fortjener du:-)
  Ønsker jer alt det bedste fremover, skønt at fælge din blog. Håber kun du er og bliver positivt overrasket over kommentarerne.
  Så er det ikke så farligt at blotte sin tissekone. 😉
  Sommer hilsner til dig og familien:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Sjovt….det siger Michael også hahahahahaha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hvor er det dejligt at læse! Ønsker jeres lille familie alt det bedste! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Kjeldgaard

  Hjertelig tillykke. Jeg havde det på fornemmelsen Hvor er det dejligt dor jer,.
  Ønsker jer al mulig held og lykke fremover

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Hvor er det skønt for jer ❤️ Det er kun jer alene der ved om det er det rigtige eller ej! Ingen andre ved hvad I har været igennem og hvad I føler for hinanden! Stort tillykke med kærligheden ❤️ Og lad vær med at tænk på hvad alle vi andre tænker og siger om det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine A

  Jeg hepper på jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabine

  Waaahw hvor fantastisk! So happy for you.. Låååve!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Pedersen

  Tillykke med det nu er ude, skønt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel

  Neej hvor fantastisk. Det er så dejligt for jer. Hvinede helt af begejstring da jeg læste det. Så fedt for jer. TILLYKKE ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Søde dejlige Sarah og familie hold da op hvor er det bare dejligt for jer allesammen…. Jeg kneb sku en lille tåre da jeg så det…❤️ det er så fantastisk for jer tillykke. Mange hilsner en der læser din blog hver dag… Jeg elsker at følge med, du før det hele så flot ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Ih hvor skønt tillykke!!❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cilie Simonsen

  I ser glade ud og I er modige! Tænk at I tør mærke efter helt inderst inde og tør reagere på, hvad I mærker! Jeg ønsker Jer alt det bedste ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er jeg glad på jeres vegne ! Alt held og lykke jeres vej <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Bruun

  Wiiiiiiiiii kærligheden længe leve Sarah❤️❤️❤️. Har selv stået igennem min datters dødelige sygdom sammen med min mand. Vi er stadig sammen og jeg vil ikke være sammen med nogen anden❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hold kæft det var et dejligt indlæg. Stort stort tillykke med jeres genfundne kærlighed ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nete

  Tissemis 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hjerteligt tillykke med den genfundne kærlighed – må lykken for evigt tilsmile jer ❤️ kh Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  ih sikke en dejlig nyhed… Er normalt en af dine “stille” følger, men synes det her var en god anledning til at sige tak. Både for en fantastisk blog, men ikke mindst for at lukke os ind i dit liv. Stort tillykke med kærligheden.❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Kære Sarah,
  Det var da en dejlig nyhed!! Håber på det det bedste for jer!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Hvor er jeg glad på jeres vegne! Og hvor er det godt a hører. Elsker a følge din blog og det vil jeg altid gøre. ❤️
  – Marie Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor er det dejligt for jer, jeg må indrømme det kom som et chock da i gik fra hinanden, fordi jeg synes i var så skønne sammen. Så hvor er det fantastisk, at i har fundet sammen igen. Og sikke en dejlig familie i er kæmpe stort tillykke. Min kæreste og jeg har også to børn sammen, en på 2,5 år og en på 4 måneder, og det tager virkelig hårdt på forholdet at få børn. Men skønt at i er sammen igen, det har jeg altid håbet for jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hvor er det skønt for jeres lille familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Så dejligt – jubii – stort tillykke. Jeg både snøftede (fordi jeg blev meget rørt over dit indlæg) og grinede, fordi du som altid har en skøn underspillede humor:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hold nu kæææææft hvor blev jeg glad da jeg laæte det! Jeg hvinede helt da jeg læste det og igen da jeg så jeres kysse billede. Åh Sarah hvor er det skønt for dig, det har du virkelig fortjent! Ønsker jer alt godt i fremtiden ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Stort stort tillykke! Hvor er det gode nyheder! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ih hvor er det fantastisk.<3
  Er normalt en af dine "stille" følgere, men synes det her var en god anledning til at sige, at jeg nyder at følge med i din og ungernes hverdag. Og er oprigtigt glad på hele din lille families vegne.
  Stort tillykke med kærligheden.:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Wee! Stort tillykke, er så glad på jeres vegne:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wuhu! Det jo bedre end sex and the City. Donna og David. Amen altså. I er bare sådan et lækkert par.

  Tak fordi vi må komme med ind under huden på dig og ikke mindst jer. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvor er det dejligt for jer! Jeg må dog indrømme, at tanken da har strejfede mig et par gange eller tre, efter som dine sidste (efterhånden mange) opslag har indholdt billeder af ham 😉 Men fantastisk for jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabell

  Dejligt for jer 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hvor er det da en dejlig nyhed!! Jeg var ked af det da i gik fra hinanden, og er en af de læsere der har været nysgerrig og virkelig håbet på at det var Michael du var blevet kærester med. I er så søde sammen!! 🙂 Glæder mig til at følge jer i fremtiden med jeres skønne unger 😀

  Thumps up herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rina

  Fuck alle haters og pressen!! Jeg er #TeamMicah!! Det lyder skønt og bare nyd kærligheden. Jeg synes det er en fantastisk! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  sådan!! Har ventet på dette øjeblik tillykke mand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hvor er det bare skønt for jer! Stort tillykke! Må jeres kærlighed vare resten af livet ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana Sophie

  Jeg er så glad på dine vegne, Sarah Louise! Hvor er det sejt, at I trods jeres fortid på godt og ondt har turdet tro på den lille spire og ikke har givet op – at I begge har villet det og prøvet at få det til at fungere. Stort tillykke til jer begge! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria B.

  Hvor er det fantastisk! Tillykke ❤️ PS. Havde det på fornemmelsen, men var ikke helt sikker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Super dejligt for jer!!

  Og jeg tror da nok lige der er et par dejlige børn en vis herre ikke kan løbe sig fra!!
  Er du gal hvor de ligner deres far.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mone

  Fantastik! Dejligt I er kommer igennem jeres svære tid – kærlighed vinder altid ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Dejligt for jer ❤️ Håber i blir smader lykkelige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina T

  Kæmpe stort tillykke ❤️ Det er fuldstændigt underordnet hvad andre mennesker mener om at I har fundet sammen igen, det eneste der tæller er, at I er glade! Love wins

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo

  Kæmpe tillykke – håber det bedste for jer som familie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hvor er det fantastisk og hvor er jeg glad på jeres vegne. Man kan ikke andet end at sidde med et stort smil på læben 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hvor er det bare fantastisk for jer og jeres familie ❤️❤️❤️
  FUCK andres meninger !!! Det er DIT og JERES liv, ingen andres

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Sikke en vidunderlig nyhed og indlæg at læse på en ellers kedelig mandag. Åh, hvor er jeg dog lykkelig på jeres vegne. I alle fire stråler af lykke <3 Hvor er det bare super dejligt for jer og ikke mindst jeres små guldklumper. Har håbet at et indlæg som dette ville komme, siden I gik fra hinanden dengang, i passer bare så godt sammen. Ønsker jer alt det bedste sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Hvor er det bare så dejligt for jer
  Stort tillykke med kærligheden ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  FUCK da alle andre!! Så længe I selv er glade, så kan andre sgu sejle deres egen sø 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Kæreste Sarah – jeg er så glad på dine vegne, ja på jeres alle 4’s vegne. Ønsket jer alt godt fremover.
  TILLYKKE, TILLYKKE, TILLYKKE, TILLYKKE, TILLYKKE, TILLYKKE, TILLYKKE, TILLYKKE, TILLYKKE, TILLYKKE, TILLYKKE, TILLYKKE,
  :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Wauw et fantastisk indlæg, selvom det ikke kommer som en overraskelse. Dejligt for jer – stort tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette

  Tillykke.
  Hvor er det dejligt for jet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var da skønt for jer! Mange gange tillykke og held og lykke med fremtiden sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor er jeg glad på dine vegne Sarah. Det er så dejlig en nyhed. Virkelig. 🙂
  Det må have været svært at være kærester igennem to graviditeter og to små børn. Især for kvinden. Der sker så meget med ens krop og sind. Synes det er så godt for dig. Du har så meget fortjent kærligheden og at være lykkelig. Og super dejligt for børnene. 🙂
  Og ja, vi er mange der følger med i dit liv hver dag. Vi kender dig jo ikke, men så alligevel kender vi dig jo lidt. Og bliver så glad på jeres vegne <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise

  kæmpe tillykke med kærligheden dejlig nyhed ønsker jer det allerbedste – det er da fantastisk og på alle måder kun det bedste at lige netop faren til dine børn er din kærlighed <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er jeg GLAD på jeres vegne!! ihh. Tillykke smukke Sarah Louise og Michael 🙂 Det må være den største gave at blive én stor familie. Knus

  Anne // annetaersboel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvor er det dejligt for jer! Tillykke. Du fortjener at være glad og lykkelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Juhuuu, hvor er det bare fedt for jeres lækre familie! Stort tillykke, og alt held og lykke fremover.
  Selv som 24årig er det stadigvæk mit største ønske at mine forældre finder sammen igen (det kommer aldrig til at ske), så dine små søde børn må have det fantastisk, og endnu bedre end de i forvejen har det!
  Masser af kærlighed herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  HVOR FEDT!!!! Bliver helt glad og smiler op til begge ører over dette indlæg 🙂 Tillykke med i valgte kærligheden jubiii 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noi

  Fantastisk, i fortjener virkelig hinanden og al den lykke i kan få!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dorthe

  Fantastisk. Virkelig dejlig nyhed. Så vandt kærligheden!❤jeres forhold har virkelig været på en prøve med (som du selv skriver )2 børn lige efter hinanden…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anja

  Det så dejlig at hører! Har altid håbe i Ville gå sammen vej igen. :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jaaaaaaa hvor er det dejligt for jer<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Weeeeee!!! Tillykke ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena Knudsen

  skøn nyhed og virkelig dejlige billeder af en familie der stråler af kærlighed. Lykke til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ååhh hvor er det bare en DEJLIG nyhed! Jubiii 😀 Du fortjener det altså :-* I fortjener hinanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  JUHUUUUU. Hvor er det bare fantastisk. I er perfekte for hinanden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hold da helt fest! Sikke en fantastisk nyhed!
  Hvor er det bare dejligt for jer alle sammen. I ønskes alt held og lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jaaaaaaahhh skøn nyhed!!!! Det kan godt lade sig gøre;) alt mulig held og lykke fremover til jer;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Så dejligt at høre.Pas godt på hinanden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Sikke en glædelig nyhed! 🙂 det må ma n sige er ægte kærlighed.. Håber alt godt fremover for jeres lille familie :147:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seherzada

  Hvor dejligt 😉 Tillykke til jer! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Stort tillykke med det Sarah, det er super skønt at høre. Du og jeres lille familie har fortjent at være glade og lykkelige. I passer også så godt sammen. Stort kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Drachmann

  Hej Sarah!
  Jeg har været ved din siden før du var sammen med Michael, men skriver ikke så tit. Men lige nu bliver jeg simpelthen nød til at smide en kommentar.
  Jeg er så glad for dig og din familie! Alle har ups and downs. Vi læsere og følgere kender dig kun for det du har lyst til at dele om dig selv. Så selvfølgelig kender vi ikke hele historien, og det har jeg rent faktisk ikke lyst til. Da det er noget kun i skal arbejde med, og ikke os. Det eneste vi bag “skærmen” har lyst til at vide, er om du er okay. Og hvis i begge har brug for dette, så kan vi ikke være andet end glad på jeres vegne.

  Tillykke! og hvor er det dejligt. :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   ææææiiih nu sidder jeg med tåre i øjnene…bliver sgu helt rørt over alle de søde kommentarer hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte Drachmann

   Kun kærlighed herfra :raised_hands:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janette

  SÅ DEJLIGT

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina S

  HOLD NU OP!!! Sikke en dejlig nyhed på en kedelig mandag!! Og jeg tror jeg kan sige for mange af os, har vi også et online veninde forhold til dig! Vi følger mere med i dit liv end i nogle af vores veninder (føler jeg i hvert fald til tider) og det kan faktisk være enormt skræmmende, men med de daglige opdateringer følger vi jo med som var du en tæt på os 🙂 Hvor er jeg glad på dine vegne, har fulgt med på bloggen i snart 4 år tror jeg! Så jeg kan virkelig kun glædes og ønsker jeg alt det bedste! Billedet hvor i kysser med Albert der kigger på jer er virkelig bekræftende <3 Stort tillykke til jer ALLE 4 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hvor er det bare så dejligt for jer at I endelig har genfundet hinanden! Held og lykke til jer og stort tillykke med jeres kærlighed! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Ej hvor feeeedt!

  Havde dog godt en lille anelse, da Michael dukkede op på flere og flere billeder for nylig. Hvilket bare var dejligt at se! For det må være skønt for jer og ungerne.

  Krydser fingre for jer! Alt det bedste.

  PS.: Total respekt for dig vedr. det du har gennemgået i din barndom. Jeg tænker nogle gange, hvordan du kan give dine egne børn så meget kærlighed, når du har fået så lidt? Altså, ofte er det jo mennesker, som kommer fra “dårlige” kår og vold osv. som selv ender i den dårlige spiral. Men ikke dig! Total mønsterbryder og godt eksempel. Respekt. Man skal eddermame ikke skue hunden på hårene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  JAAAAAAAH!!! <3 <3 <3
  Hjertelig tillykke til jer alle sammen med genforeningen, kære Sarah 🙂
  Al held og lykke med det fremover <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Irene Seloy

  Bare <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea

  Stort tillykke <3 jeg håbede sådan det ville ske! Det er super flot at I er kommet videre efter den svære tid og har fundet hinanden igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbrit

  Nogle gange ender det heldigvis lykkeligt❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Bie

  Sikke en fantastisk nyhed for jeres lille familie. Man skal følge sine drømme og lade andres mening omkring sådanne ting være deres mening uden at lade det påvirke en selv. Står i samme situation som dig/jer og du/I har mine bedste løkønskninger herfra.
  Alt godt til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  SIKKE EN DEJLIG NYHED!
  Det er da intet mindre end fantastisk….både for dig, for Mihcael og ikke mindst for børnene :heart_eyes:
  Ønsker jer det bedste for jeres genfundne kærlighed – tro på det! :kissing_heart:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ej hvor er det bare fantastisk for jer!! tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Zacher Jensen

  Hvor er det fantastisk for jer alle fire! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Dejlig nyhed! Og hvor dejligt for jeres børn at se mor og far glade sammen! Stort tillykke med den genfundne kærlighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Sikke en lykkelig nyhed 🙂 . Er meget glad på jeres vegne .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Tillykke Sarah Louise❤️ Det er så godt kæmpet, og du er et fantastisk menneske, der forstår at tilgive. Alt det bedste til jeres skønne familie Kærlig hilsen Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Stort tillykke med den genfundne kærlighed <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel Degnebolig

  Hvor er det bare dejligt at hører ❤️ så dejligt for jer og jeres 2 skønne unger ❤️

  Grunden til, at nogle måske har svært ved at være glad på jeres vegne, er fordi de er bange for at det vil gå dårligt igen…. Men vi ved alle sammen, at der er ingen garantier, men I går ind for jeres forhold, med alt hvad det bringer, og så må I bare fortælle alle andre, at I elsker hinanden, I vil hinanden og jeres dejlige børn, og håber at jeres familie og venner vil være der for jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvor er det dejligt for jer! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor er det bare skønt at høre og se ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor skønt for jer :heart_eyes:
  Må være fantastisk at finde sammen med den eneste der kan elske og se på ens børn som en selv :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Wuuuuuuuuuh!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ihh hvor er jeg glad 😀 jeg har fulgt din blog i 3 år trofast, og var så ked af det da i gik fra hinanden, det er så dejligt at i har fundet sammen igen. Så mangler i bare at flytte sammen, få et kæmpe prinsessenryllup og leve lykkeligt til jeres dages ende, så er jeg tilfreds ha ha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Fantastisk! Intet mindre! Og I skal være helt kolde med folks meninger, kan I få jeres lille familie til at fungere, så er det selvfølgelig det I skal. God vind! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor er det fantastisk godt for jer og ikke mindst børnene!!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når de vil selv!!!