Desserten der får børn til at danse// Chokolade overtrukket popcorn & is

Mit hår idag// Fletninger

Mit hår idag// Fletninger

Jeg har taget hår fra hver side og lavet fletninger. Håret øverst er touperet let og lagt tilbage efter at fletningerne er sat sammen bag på. Jeg har så viklet en tot hår rundt om elastikken, så man ikke kan se det:) Jeg har krøllet spidserne lidt for at give håret mere liv.

Mit hår idag// Fletninger Mit hår idag// Fletninger

 

I kan se guide til andre frisure med fletninger herunder

1. Høj fletning med extension 2. Rodet hverdags fletning 3. Malkepige fletning

Mit hår idag// Fletninger

4 kommentarer

 • Christina

  Hvor er blusen fra? Ser virkelig fin ud med de sildebensmønstre på skuldrene! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Skønt med inspiration til at sætte langt hår, som til tider er ret svært.. Denne hopper jeg dog over, mit har er så tyndt at der kun er nok hår til fletningen tak for en skøn blog! Og dejlig at læse at Michael og dig har fundet kærligheden igen.. Blev så glad, selvom jeg ikke engang kender jer ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Desserten der får børn til at danse// Chokolade overtrukket popcorn & is