Er det farligt at rejse til Tyrkiet?

Fredags kærlighed & den heldige kartoffel

  
Seeeee hvem der kom igår aftes!!! Ingen mindre end min nye kæreste og børnenes far. Han lavede deeeeejlig mad til os og skænkede vin, imens jeg bare lå på sofaen og hyggede med de små. Vi så for første gang en hel film (undtagen slutningen-da jeg valgte at slukke da dragen kom på…. Ikke bedste tv inden sovetid🙈) vi så Maleficent og børnene var tryllebundet! Det var en skøn aften. Jeg kunne næsten ikke rumme al den kærlighed!!????

   
Og så vågnede jeg til dette billede herunder. Mor her havde sgu da lige fået lov at blive i sengen og Michael stod op og tog de små…. Fryyyyyyyyyd!!!! Det er svært at beskrive den følelse, jeg har i maven velvidende at de 3 der er mine og sidder inde i stuen. Jeg er vidst det man kalder en heldig kartoffel😜

Fredags kærlighed & den heldige kartoffel 

Skriv en kommentar

 • Mia

  Blev helt rørt da jeg læste, at I havde fundet sammen igen. Kærligheden længe leve – I klæder hinanden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det skønt!
  Spread the loooove!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bondekonen

  Hvor ER det SKØNT at titte herind til sådan en nyhed!!! Pas nu på kærligheden. Jeg er sikker på, at den får bedre kår denne gang… Jeres lykke lyser ud af billederne! Det er jer så vel undt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Du / i fortjener ALT den lykke og kærlighed i kan få ❤️❤️❤️ Skønt at se hvordan alt kan udvikle sig til det bedre ❤️ Elsker de billeder ❤️ Kærlighed – lykke -familie ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabrina

  Hvor de billeder dog bare oser af kærlighed……..Chancer er ikke noget man får – chancer er noget man tager og hvor det dog glæder mig, at i tager chancen……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susse

  Du er fandme en heldig kartoffel! Lækre børn og lækker mand :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Awwwwwwww ❤️❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det er så dejligt for jer. Er så glad på jeres vegne. Du har så meget fortjent at være lykkelig Sarah.
  Må jeg spørge hvordan I fandt sammen? 🙂
  Jeg spørger, fordi jeg er blevet ret vild med en vildt sød og lækker mand 🙂 Men jeg tør ikke fortælle ham det. Er alt for genert. Kan ikke helt tyde ham om han også er interesseret i mig. Han virker også ret genert. Det er jo gået ret godt for dig Sarah. Du har en fantastisk skøn familie nu. Hvordan kan man se om en mand er interesseret i ‘en? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Vær modig!!!! Det er svært at give råd, når jeg ikke kender jeres forhold, men altås…hvis du føler at varmen er gengældt så inviter ham hjem til dig til et glas vin, bare jer to og så udvikler det sig nok, hvis det er meningen:) Det værste der kan ske er at han ikke er interesseret og så overlever du…der er heldigvis et helt land fuld af mænd;) kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette

   Hej igen 🙂
   Tak fordi du tog dig tid til at svare 🙂
   Jeg er modig når det gælder så mange ting, men ikke med det her. Jeg tror aldrig jeg har taget initiativet. Det er altid manden der har henvendt sig til mig. Synes bare det er så pinligt. Noget andet da man var yngre. Nu hvor man er voksen synes jeg det er noget andet. Også fordi vi ikke mødes i byen, men via arbejde. Ser ham igen på mandag. Han ringede til mig den anden dag på min private tlf. Det er som om han gerne vil snakke, men heller ikke vil overskride den grænse, hvis jeg nu ikke er interesseret. Han kommer faktisk hjem til mig på mandag. Ved dog ikke om han har en kollega med. Oh crap. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris b

  Det er så fantastisk for Jer! Synes også det er så dejligt at se at det kan lade sig gøre at finde sammen igen , ligegyldigt hvad der er sket i fortiden, tilgive og bevæge sig fremad samme, det er så smukt og rummeligt!! Alt godt til Jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  hvor er det altså dejligt at se, i er en ‘rigtig’ familie samlet igen ☺️ der glæder mig, at der stadig findes kærlighed der ude, selvom I ikke var bedste venner efter bruddet ❤️ love and Peace !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  I er en smuk familie. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det farligt at rejse til Tyrkiet?