Sarah Louise's Banan-chokolade muffin

OOTD// Populær svampebob taske

OOTD// Populær svampebob taske

Jeg kan ikke rigtig forklare det, for jeg er ikke fan af svampebob, men det var kærlighed ved første blik, da jeg så den her taske. Den er fuld af humor og giver lige outfittet et pift. Der var næsten 30 grader igår, så ungerne pjaskede halvnøgne rundt med vand i haven, det meste af dagen. Alma sneg sig også lige med på billedet i sit søde lille Pomp de Lux tyld skirt:) Ungerne synes selvfølgelig at tasken er mega sej og de troede automatisk at det var deres taske, da de så den hehe

Tasken HER// Nederdel HER// T shirt HER// Sandaler fra Hermés

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OOTD// Populær svampebob taske OLYMPUS DIGITAL CAMERA

9 kommentarer

 • Rikke

  Jeg har været inde og se på nederdelen på hjemmesiden. Kan se at enkle skriver at den er i dårlig kvalitet og er delvis gennemsigtig. Hvordan vurderer du den? Og er den lille i str?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Super flot skirt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hvordan er t-shirten i størrelsen? Jeg er en normal small, men vil gerne have t-shirten en smule oversize 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Signe, jeg har også rigtig tykt hår, og har haft problemer med at holde det oppe.
  Min løsning har været de plastik elastikker fra lyxo. De holder virkelig håret oppe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Har tit tænkt på det samme med knolden., har tykt hår som dig sarah, synes det svært at gøre noget ved det. Får altid så ondt i hovedet. Bruger du forresten nogle specielle elastikker til dit hår når du lave hestehale, synes ikke rigtig jeg kan få ‘halen’ til at blive oppe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Kunne rigtig godt tænke mig at vide, hvordan du sætter dit hår i en knold. Kan simpelthen ikke finde ud af det 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   jamen jeg slynger det bare rundt og putter elastik over…mit hår er jo mega tykt….:/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sarah Louise's Banan-chokolade muffin