Drømme om udlandet, vandpjaskeri og 30 graders reglen

Derfor valgte jeg modeugen fra i år

Der er flere af jer, der har kommenteret på hvorfor jeg intet ligger op fra modeugen og hvorfor man ikke ser mig  til alle mulige fester. Det er ganske enkelt fordi at jeg har haft meget mere lyst og behov for at være sammen med min familie og fokusere på arbejde. Modeugen er sjov og fuld af mode og fester. Men det kræver ret meget energi at løbe fra show til show og nogle gange ved jeg ikke om folk gør det, fordi de rent faktisk har forstand på eller interesse for mode eller bare gør det for at blive set.

Selvom jeg eeeelsker mode, så er jeg IKKE fan af den til tider meget overfladiske stemning, der kan være under modeugen. Folk kaster sig over hinanden i et næsten manisk selfie racerløb om at få billeder med de kendte og hinanden og i blogverdenen ender det alligevel ud i at være fuldstændig de samme ting og billeder, folk ligger op. Der bliver kastet med håret, grint højt, hvisket i hjørnerne, alle glor på hinanden, man bliver afmålt i vægt og værdi. Man får en million kram og kys af folk, som man ikke engang er sikker på overhovedet kan lide en. Folk trisser rundt med sådan en….”vigtig” attitude og sådan ER gamet.

Og det er også helt fint, hvis man ligesom selv føler for det crowd og stemning. Og det har jeg bare ikke gjort i år. Jeg prøvede ellers at geare mig op til nogle enkelte ting, men jeg kunne bare mærke i kroppen at det cirkus orkede jeg bare ikke. Det eneste jeg er træt af, jeg ikke kunne finde energi til, var Christianes chrichri.dk arrangement, men det er mest af personlige årsager, da jeg gerne ville have støttet op om hendes nye projekt. Men lige den dag var jeg ramt af migræne og var møgtræt, jeg må gøre det godt med en af mine kager lol

Igår aftes blev brugt på det vi kalder tryllepasta (ja det er grønne broccoli og orange gulerods pastabånd) Alma var hurtigst færdig med at spise og ville pludselig have spontan-kram af Albert. Albert krammede kærligt med den ene arm og spiste med den anden. Vi spiste mini Ben&Jerrys i sofaen og så fredags tegnefilmen Albert og i kan nok tænke jer en fest der var over at drengen i tegnefilmen hed det samme som vores Albert hehe Og ja….DET har jeg meget mere lyst til at være en del af end fester og moderæs. Jeg er taknemmelig over at min familie igen er samlet og det har jeg et meget stort behov for at nyde. De er min fremtid og mit hjerte er ved at eksplodere af lykke, når vi er sammen…. ikke heeeeeelt samme effekt modeugen har på mig 😉 Men rigtig god fest derude!! I må tage en ekstra cocktail for mig;)

  Derfor valgte jeg modeugen fra i år

Skriv en kommentar

 • Tina

  DERFOR elsker jeg din blog. Du er ærlig og har dine værdier på rette sted. Jeg er så træt af at en anden stor blogger med “Vang” som efternavn har så travlt med at fortælle på bloggen hvem man fejrer fødselsdag med og holder ferie med.
  Du er så jordnær og en kæmpe inspiration!!! TAK

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Hej Sarah.
  Jeg stødte ind i dig og din søde familie i H&M i Lyngby idag. Imens dine skønne unger legede farlige løver.
  Jeg havde lidt Lyst til, at sige hej, men jeg synes også du skal kunne være privat med unger og mand.
  Men hold nu op de er skønne dine 2 unger
  Håber i havde en dejlig dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er fuldstændig med dig på det her indlæg om modeugen. Det er rigtig hvad du siger, “sandheden” er bare ilde hørt.

  Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal formulere det, men jeg har virkelig rigtig svært ved at skelne mellem hvad der er ægte, spil for galleriet osv. blandt alle de mode folk, på instagram osv. gennem modeugen.

  Jeg kan ikke helt finde ud af om det bare et endnu et filter oveni filtret, når de alle smider billeder op af hinanden og i så fald, hvad der er “ægte”.

  Jeg læste også en gang et indlæg på chrichri af Christiane om utroskab, hvor hun kom ind på lidt af det samme – altså hvordan folk er sammen på kryds og tværs og bag hinandens rygge og hvordan det sommetider er forargeligt at ære vidne til og det gav et lille indblik i hvordan tingene er bag al den glamour (ikke at utroskab og bagtalen ikke også foregår på de små villaveje i provinsen), men du ved… 🙂

  Det er bare svært at skelne, når man ser det ene – men hører det andet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Sarah
  Hvor køber du de runde (gammeldags) sutter til børnene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Respekt for dine valg og den måde du lever dine personlige værdier. Det vil jeg også meget hellere læse om end modeugen. Dejligt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mig

  Endelig en der siger tingene som de er! Er simpelthen så træt af at se arrogante mode bloggere alle steder. De er jo alle stort set ens.. går i det samme tøj og blogger om det samme.. og hvor er det fedt at du skiller dig sådan ud. Har fulgt dig på bloggen lige inden du blev gravid med Albert og jeg synes personligt du er den bedste blogger! Du er virkelig inspirerende og et forbillede for mange 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Lyder som en fantastisk disposition. Jeg er oprigtigt så glad på jeres vegne over at i er samlet som familie ige – intet slår familie , slet ikke overfladiskhed (er det et ord??)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Fantastisk indlæg! Kan så godt følge dig!

  Det græs man vander er det som vokser :)…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CamillaH

  Du har dine værdier på det helt rette sted. Familen frem for ALT

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Dejligt indlæg Sarah. Derfor elsker jeg at følge dig! Du virker så oprigtig og skal ikke være bedre end andre Skønt i er samlet igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømme om udlandet, vandpjaskeri og 30 graders reglen