Fredags romantik

Drømme om udlandet, vandpjaskeri og 30 graders reglen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her den anden dag, hvor der var næsten 30 grader, der smækkede jeg computeren tidligt i og hentede de små hjem fra vuggestue. Det eneste rigtige at gøre på sådan en dag er at lege med vand, drikke iskolde smoothie og spise mors hjemmelavede banan-kokos-chokolade muffins (ja jeg har stadig ikke fundet på et navn til opskrift) Vi lavede en lækker smoothie med banan, frosne bær og friske blåbær. De mega fede glas med hank fandt jeg for nyligt HER og vi spiste de kager som jeg lavede forleden ( se opskrift HER) Så hev vi det lille badekar med ned og hoppede i badetøjet.

Først skulle der lige indtages kalorier og SÅ kunne legen begynde. Albert ville selv rende med vandkanden og fylde badet op. Alma luntede trofast efter ham overalt, hvor han gik og så til. Kontinuerligt blev karet fyldt halvt op, så plaskede de i det og hældte det hele ud og startede forefra. De var både frøer, krokodiller og farlige hajer inden vi gik op for at lave aftensmad. Sådan nogle dage får jeg virkelig bekræftet min drøm om at  flytte til udlandet. Jeg elsker at være ude!! Boede jeg i et varmt land, ville vi sikkert spise ude hver eneste dag og jeg ville også bruge mere tid på sport udenfor. I princippet ville jeg sagtens kunne rejse, for al mit arbejde foregår primært online… men hvordan pokker får man lige den solgt ind til Michael som har fast arbejde… indtil videre må det bare blive ved drømmene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Drømme om udlandet, vandpjaskeri og 30 graders reglen

Drømme om udlandet, vandpjaskeri og 30 graders reglen

Drømme om udlandet, vandpjaskeri og 30 graders reglen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Drømme om udlandet, vandpjaskeri og 30 graders reglenOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

 • Sabrina

  Kan han ikke finde på noget hvor han også kan jobbe online? ?? Det skal jo nok prøves af mens Aerne er små…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Hvor er de skønne,dine børn. Og så cool med Albert-den bette mand-med vandkanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tænker da, at det er nu, hvor børnene er små det er nemmest at prøve drømmen af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredags romantik