Smukke smykker der støtter en god sag

Blomster i håret


Jeg ved faktisk ikke helt hvordan jeg fik sat håret sådan her, så jeg kan ikke give jer en guide :/ men i kan lade jer inspirere. Jeg smækkede for sjov lidt friske blomster i fra haven og synes så egentlig det så sjovt og sommerligt ud, så det beholdt jeg ud i ungernes farmor og farfars kolonihavehus. Vi har vold hygget heeeele dagen og jeg fik nok et glas vin for meget. Jeg har i al fald hovedpine hertil aften hehe

Blomster i håret
  
Vi havde slebt hoppeborgen med så alle de små kunne lege i den og undrer i jer over Miami toppen, så måtte Michael smide toppen, da hans kusine gav ham “buksevand” 😂

Skriv en kommentar

 • Carina

  Jeg synes sgu bare det er SÅ FEDT at du og Michael har fundet sammen igen <3 Længe leve kærligheden.. Det gør mig sgu bare glad og Jeres lille kærligheds familie skinner helt her ud igennem skærmen <3 Knus og kærlighed til Jer alle 4 fra mig ;O)))))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Sarah
  Forleden optog du en film på Snapchat, mens du var i køkkenet. Du lavede en ret med kylling, forårsløg og ris vist nok. Er det sådan, at du har en opskrift på den og i såfald en som du vil dele? Det så hammer lækkert ud Skønne billeder af jer to og jeres søde børn <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke smykker der støtter en god sag