Ugens favorit looks// Svampebob taske

Så er der shoppet til ferien!!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi kom sådan liiidt sent ud af døren igår, da vi skulle til Lyngby og shoppe til ferien. Alma manglede en uv dragt og begge 2 manglede solhatte, badesko og så lidt sommertøj til Albert. Jeg tror han har 2 strop toppe ialt, da der ikke har været mange dage, hvor der har været så varmt at en strop top var nok. Men på Cypern skulle der være ca. 30 grader, så vi var lige i Babysam og H&M og flænse dem for alle deres sommervare tilbud. Vi fik dælme meget for pengene, da alt nærmest var sat ned med 50-70 procent.

Normalt sover Alma ved en 12 tiden, men fordi vi var så sent ude af døren, tænkte vi at det var ok at skyde den. Men så snart første butiks besøg i Babysam var overstået, så begyndte hun at blive tvær. Vi holdt en lille pause og kiggede i pixie bøger uden for, før vi besluttede at tage ud og få lidt mad. Mad hjælper ALTID på hendes humør og energi…men hey…det gør det jo på os alle sammen. Hun blev lidt presset igår, men hun sov som en sten på vej hjem og røg tidligt i seng og alle lever endnu;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens favorit looks// Svampebob taske