OOTD// sommer blonde

Så hold dog kæft & lad folk gøre hvad de vil// Jeg har fået lavet læber, se resultatet!!!

Dette indlæg starter højest sandsynligt en debat, hvilket er helt ok, men jeg fatter det egentlig ikke. Ligesom alt muligt andet i verden, så udvikler vi metoderne inden for skønhed. Specialisterne bliver dygtigere og dygtigere og midlerne mere avanceret. Jeg ELSKER at pynte mig og jeg har da også både fået sat hår på, da jeg var yngre og blond, falske vipper, falsk tan, jeg bruger makeup og barbere ben og 100 andre ting som i princippet skaber “afstand” fra mit naturlige look. And so fucking what. Hvem skal sige at få farvet sit hår er mere rigtigt/ok end at få lavet læber. Det ændrer jo ikke ens personlighed (og dog…man bliver måske en gladere person og det kan da ingen steder være en dårlig ting) Og folk der siger bla bla bla skønhed kommer indenfra….. dertil bliver jeg nød til at sige….Den vigtigste faktor i al det her med skønhed er, hvordan man har det med sig selv. Vejer du 100 kg og mangler begge fortænder og du selv synes at du er for nice, så ER du for nice. Når det så er sagt, så er det naivt at tro at skønhed ikke gør en forskel…det gør det. Der er en grund til at folk i god form og med et attraktiv udseende både har lettere ved at få job, venner og i det hele taget alt muligt andet i livet. Det er hårdt sagt, men sandt. Det er ikke noget nogen har bestemt, det er bare sådan vores hjerner er indrettet. Vores hjerner reagere helt simpelt positivt på at skue et pænt menneske.

Så hvis en chef sidder til en jobsamtale med to kandidater med fuldstændig ens uddannelser og skills, men den ene er grim og den anden er pæn, så er der meget høj sandsynlighed for at det er den pæne, der løber med jobbet. Havde den grimme haft bedre karakterer eller eks. allerede var færdig med at føde børn og den pæne lige var blevet gift, kunne den grimme sagtens være endt med jobbet, men hvis alle vilkår er lige pånær udseende, så er et sundt og godt udseende en kæmpe fordel. Og misforstå mig nu ikke. Jeg taler ikke om at nogle mennesker er mere værd end andre!! Alle mennesker er lige meget værd, men der er nogle naturlige urkræfter, når det kommer til vores udseende, som spiller ind i sociale sammenhæng.

Alle gør det, selv dyrene. Vi forbedrer vores udseende. Vi pynter på virkeligheden for at gøre livet nemmere for os selv. Hvem elsker ikke følelsen af at gå ud af døren og føle at idag, ser jeg sgu meget godt ud. DEN udstråling er lige nøjagtig skønhed. Det handler om at man gør noget ekstra for sig selv. Nogle vælger at tage en bestemt kjole på og så er de tilfredse, når de går hjemmefra og andre bruger timer foran spejlet, før de møder verdenen. Begge er lige tilfredse. Og det er vel det man kalder den indre skønhed (og så selvfølgelig at man er et godt menneske. Gode mennesker bliver altid smukkere, når man lære dem at kende) Jeg hidser mig da aldrig op, hvis jeg ser en, der har valgt at gå uden makeup eller vejer livstruende meget….det er deres valg. Og af folks valg er der altid konsekvenser. Jeg forstår tilgengæld ikke at der så er nogen, der kan hidse sig op over at jeg eks. får lavet læber. Hvorfor gør det SÅ ondt på folk at de skal svine folk til? Er det deres eget dårlig selvværd? er det misundelse?? eller måske bare nogle med virkelig stærk anti-pati imod alt kunstigt? og går disse så hverken op i makeup eller andet pynt i hverdagen? og virker det ikke i virkeligheden lidt dumt at have så PISSE travlt med hvad andre gør? Det er tidspilde og spild af kræfter….folk holder jo ikke op med at få lavet læber eller få botox, fordi folk hidser sig op…jeg gør i al fald ikke.

Jeg synes at det SKIDE sjovt at pynte mig. Om det er tøj, makeup eller større læber, så gør jeg det fordi jeg kan og har lyst. Jeg er jo stadig den samme Sarah Louise fordi jeg i perioder lige får et pynte flip. Jeg kender kvinder, der lige får botox i frokost pausen. Og jeg kan med hånden på hjertet, ikke komme i tanke om en eneste i min omgangs kreds, som ikke får lavet et eller andet (det er så alt fra frisør ture til fedtsugning) Jeg har en veninde, der altid har været imod skønheds operationer og hun endte alligevel med at få fedtsuget begge lår og fik en næse operation og ved i hvad….hun blev MEGA flot!!! Hun har altid haft problemer med at tabe sig på lårene. Hun var ret tynd på overkroppen og så lignede det bare at nogen havde sat en forkert tyk underkrop på hende. Selv måden hun går på, har ændret sig. I takt med hendes ydre er blevet smukkere, er hendes indre også. For nu var der ikke mere lede over sit eget selvhad eller misundelse til andre, nej nu var der bare en glad og tilfreds pige, der havde en underkrop, der passede til overkroppen og så havde hun så også fået en smuk næse, der passede bedre til hendes ansigt.

Jeg bliver næsten vred, når jeg tænker på dem, der kan sidde derude og tale ned om folk der får lavet noget. Jeg kan spasse helt ud ved min computer! Hvor vover i! Skal jeg så råbe op og skælde ud, hver gang jeg ser en kvinde med små hængebryster, kvinder med bittesmå streger som læber eller kvinder der brokker sig over deres vægt, imens de kører burgere ned….nej gu skal jeg ej!! Fordi JEG synes at folk skal gøre, hvad der gør dem glade og så føler jeg bare heller ingen vrede eller lede ved at folk vælger at leve deres liv på en anden måde end jeg. Folk der får pres over folk som mig, som får lavet lidt i ny og næ, skal virkelig sætte sig ned og tænke godt og grundigt over, hvad det er der vækker de følelser, for jeg vil væde mange oreo kager med at det er folks egne issues, der er skyld i det. Vi lever i 2015!!! Kom nu videre!! Er du selv træt af noget så fix det eller lev med det!! LAD VÆRE med at stille dig som dommer over for andre….for DET er da om noget, noget der gør dig til et grimt menneske.

Nå men så til mine læber!!! Jeg kørte ind til Kim fra klinik Qura igår, som uden tvivl er en af danmarks bedste inden for læber og botox og den slags. Han er den eneste jeg nogensinde har brugt. Jeg prøvede at få lavet læber for mange år siden (før børn) og dengang insisterede jeg på meget store læber. Det er noget der hedder Juvederm, man skyder i læberne og det forsvinder inden for 4-6 måneder mener jeg (mange tror at alt bare er botox- botox er KUN til rynker og ikke andet) Jeg fik kun en smule i og herunder ser du resultatet lige efter. Find klinik Qura HER.

Læs også: 1.Jeg har fået lavet bryster  2. Mig og botox

Sjovt nok var der ikke rigtig nogen hævelse, men jeg skal da lige love for at den hævelse var der, da jeg vågnede imorges. Jeg lignede en af de der, der har suget i en kop for at få større læber og sådan har jeg set ud hele morgenen. Af erfaring ved jeg at hævelsen forsvinder inden for 2 døgn. Det gjorde ikke sådan rigtig ondt at få i, pånær lige i midten af læberne. Det er hurtigt overstået og jeg kunne med det samme se at det lige gav mit mor ansigt et lille pift. Kim er ekspert i at få det til at se naturligt ud. Som læge kan man jo aldrig gardere sig imod at folk insisterer på mere eller voldsommere ændringer, men når Kim guider, så gør han det altid efter at det skal passe til ens ansigt, det man nu får lavet.

Herunder kan i så se, hvordan jeg så ud, da jeg vågnede i morges hahaha og bliv nu ikke forskrækket, som sagt så forsvinder hævelsen igen. Og nu vi er ved emnet, så kan jeg da lige afsløre at jeg går og drømmer om et mini under-ansigtsløft, da vi i vores familie får gigantiske hængekinder og med tiden grimme furer omkring munden. Jeg bliver 34 år næste gang og det er bedre at få lavet lidt af gangen end at vente til man er 50 og gøre det hele på en gang. Så er det nemlig at det kommer til at se underligt ud. Jeg er desværre ikke en af de heldige med stramme kinder, men så fixer jeg det sgi da bare hehe og så håber jeg at min åbenhed omkring emnet kan blive værdsat!. God dag derude til alle skønne- uanset hvordan i måtte se ud!!!! 😉 og ja hvis folk skriver irrelevante eller dumme ikke-konstruktive kommentarer, så slettes kommentaren ligesom jeg på min instagram heller ikke er bange for at bruge BLOK knappen. Møz fre gigalæben her;)

lip lip2

 

 

 

 

Skriv en kommentar

 • Jeg er nok lidt tilbageholdende med skønhedsoperationer. Det kan dog ikke pisse mig af at andre( som dig) vælger at få det lavet 😉
  Men jeg er lidt nysgerrig på hvad din holdning er til alt helt unge piger på 18 får lavet kæmpe bryster? Hvad ville du sige til din smukke Alma, hvis hun kommer om 16 år og vil have lavet skønhedsoperationer?
  Jeg mener ikke, at man som 18årig er klar til at træffe sådanne beslutniger, men hvis man er “rigtig” voksen er det ens eget valg.
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg fik lavet mine bryster da jeg var 19 år og jeg var SÅ glad!!!! Og har aldrig fortrudt det. Jeg kan ikke svare dig på dit spørgsmål da mange faktorer spiller ind. Når hun er 18 kan jeg jo ikke bestemme men vil da give hende råd der giver mening

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kender rigtig mange, der før deres 20 års fødselsdag valgte at få lavet bryster og jeg syntes bare det er en meget stor beslutning, hvor der kan være mange komplikationer.
   Jeg kan godt forstå hvis man virkelig ikke har nogen barm, eller hvis der er noget galt at man får det lavet så ungt, men generelt er min holdning at man ikke forstår alvoren i det når man har så ung en alder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Hej SofiaMaria,

   Først lidt til din kommentar og ellers bare generelt.

   Jeg forstår din pointe – det med bryster og størrelse er en svær én.
   For hvad er kæmpe bryster og hvornår er man gammel nok til selv at tage en beslutning.

   Jeg fik som 18 årig selv lavet bryster, da jeg var fuldstændig flad, jeg kunne end ikke bære en bh.
   Jeg er meget slank, og det var vigtigt for mig (og mine forældre) at det var mig der kom med brysterne og ikke brysterne der kom med mig.
   Jeg var også kun 18 år og min personlige holdning må være at det til så ung en pige ikke skal være vulgært. Mine forældre sagde, dengang, at “man” ikke “bare” fik lavet bryster – jeg var nødt til at vide hvad jeg gjorde og hvad konsekvenserne af det kunne være. Så jeg brugte et halvt år på at undersøge ALT, kirurger, hospitaler, risici, implantater, operationer, former, farver, metoder – jeg kunne blive ved 😀 Derefter bestilte min mor og jeg tid til en forundersøgelse, da hun synes jeg var opgaven voksen.

   I dag er jeg 25 og jeg skænker ikke mine bryster en tanke, andet end når jeg ser mig selv i spejlet hvor jeg bare er tilfreds og det ser simpelthen så pænt ud og det er jo så dejligt. Men mit syn på bryster har ændret sig i takt med at jeg er blevet ældre. Jeg synes ikke længere størrelsen er en så vigtig faktor, jeg kan langt mere til at kvinder er harmoniske og velafbalanceret.

   Jeg kender flere der har fået lavet bryster, jeg har en veninde hvor jeg med tiden har måtte erkende at jeg simpelthen synes hendes bryster er for store, men det er hendes valg og jeg tror ikke det er min opgave at fortælle hende det og hun er jo selv glad for sit resultat.

   Men det handler vel også om at vi har forskellig smag og hvad vores øjne falder for. Jeg tror ikke nødvendigvis det er misundelse der gør at nogle kvinder fx ikke bryder sig om en anden kvinde der får lavet læber. Personligt er jeg lidt ligeglad med hvad folk får lavet, jeg vil selv gøre det hvis jeg havde et behov. Men jeg oplever da at se kvinder får lavet ting, hvor jeg simpelthen ikke synes det ser pænt ud, men pointen som du, Sarah Louise, forsøger at få igennem, er vel også bare at hvis man ikke har noget pænt at sige, så lad i det hele taget være.

   Skønhed er svært at definere, jeg har mødt folk fx gennem min arbejdsplads, som ved første øjekast ikke var så “pæne”, men jeg gik op og ned af dem hver eneste dag og selvom de ikke nødvendigvis var mine venner eller gode kollegaer, begyndte jeg alligevel at kunne se deres kønne ansigtstræk, deres bevægelser eller måden at gøre nogle ting, deres tilgang til livet, jobbet ellers deres humor.

   Og det er jo helt det samme, som når vi forelsker os. Men synes jo altid ens nyeste kæreste er den smukkeste af dem alle og selvom man troede man kun var til fyre i jakkesæt, har man måske forelsket sig hovedkulds i kasketkarl, eller omvendt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Louise 🙂
   Jeg er helt på linje med dig. Det lyder også som om at det var en fornuftig beslutning for dig. Mange af dem jeg kender havde dog helt normale bryster fra naturens hånd. Hvis min egen datter kommer når hun er 18 og vil have store silikone bryster selvom hun har en pæn naturlig barm, vil jeg fraråde hende det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Folk skal tage sig sammen og blande sig udenom.
  Jeg vejer lige over 100 kg. Jeg har altid haft tendens til at tage på og enten over eller underspise, men efter en gang stress kostede det lige 20 kg.
  Nå, men nu har jeg fået rigtig gode motions- og hovedmåltidsvaner, og nu er næste skridt så at ændre min livsstil ift snacking, slik, mellemmåltider, overspisning osv, for det er derfor kg’ene ikke ryger, men kun cm.
  Og ved du hvad? Folk begynder fandeme at kommentere på, at nu skal jeg “ikke blive for hellig”. Jeg er ikke hellig. Jeg er bare decideret fed, og vil gerne være sund igen. Man kan altså på sigt dø af at veje så meget. Hvordan kan det være en dårlig ting at gøre noget ved?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Nej sgu da!!!! More power to you!!! Og god kamp!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • J

   Det var da også noget underligt noget at kalde dig ‘hellig’! I stedet for at rose din motivation. Jeg synes du lyder skidesej!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  HØRT!!!! Fedt indlæg og lækre læber.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liza

  Ej Sarahlouise, please lav dit layout på bloggen om igen, så man ikke skal trykke læs mere 😛 hehe Det andet var så dejlig nemt. 🙂 hihi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • juana

  Der skal være plads til alle – jeg var her i sommers udsat for en meget overvægtig kvinde sagde det var sygt jeg var så tynd… Jeg vejer 50 kg og er 160 høj, jeg er på ingen måde undervægtig – men har altid set slank ud.. Jeg måtte desværre ytre min mening tilbage og kommentere på hende 150+ kg. DET blev hun forarget over!!

  ps. Kim er ikke læge 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Tak Sarah og i lige måde, kan jeg kun sige. Man skal lige huske, at selv om I smarte, unge piger (jeg er selv 50 år) får lavet læber, bryster og jeg skal komme efter dig, så har I jo også en skøn personlighed….det er nemlig noget som kommer inden fra. Hav en dejlig weekend med din søde og skønne familie og SMIL med de “store” læber :59:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fake it until you make it! Alle faker jo! På en eller anden måde – så længe man ikke er heeelt hvad man gerne vil være, så efterstræber amn, og det er da bare 100% ok. Det ville da være et totalt farveløst sted hvis man ikke gjorde! Min kæreste er musiker, og i hans branche har man et udtryk der hedde “fuld movie”. Det betyder i sin enkelhed at man sætter sig selv som hovedrollen i det scenarie man helst vil have – og rent faktisk, så virker det helt fantastisk! 🙂 Læs evt mine tanker om det her: http://rockthepony.dk/fuld-movie-eller-step-by-step/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg kunne egentlig godt tænke mig at vide, om du så synes der er en grænse? Er der et tidspunkt hvor dit storsind holder op og du tænker, at nok er nok og at han/hun burde stoppe op og tænke sig om, inden der ryger mere restylane i ansigtet på vedkommende? Eller er din holdning bare helt og aldeles, at fair nok det ikke lige er dig, men hvis man har lyst, så skal man da bare få babser på størrelse med badebolde og læber, der ligner frankfurtere..?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria B.

  Jeg har ikke noget imod, af folk gør brug af plastikkirugi, botox eller lignende. Jeg er absolut heller ikke afvisende over for selv at gøre brug af det en dag! Jeg synes dog det er svært at forstå, at en som dig ønsker større læber, når du fra naturens side har fået et fyldigt par læber 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg er sku da bare ked af, jeg ikke har råd til at få fikset flere af de små skønhedsfejl 🙂 Og her taler jeg ikke om, at jeg vil ligne Barbie, men bare sørge for at forskønne mig selv – så ville jeg da stråle noget mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabell

  Kunne da være interessent at følge med i det med ansigtsløft 🙂 har godt set at der er kommet noget nyt med “tråde”. Måske du kunne lave en senere opdatering, hvis nu du vælger at få lavet det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Jeg har lige fået fjernet 5kg hud, efter et vægttab på 65kg… Hurra for man kan :sweat_smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Det ser duper fint ud og fedt at du gør hvad du har lyst tilfolk er misundelige når de skriver dårlige ting!jeg er også en pyntedukke på 36 og har altid været det for jeg elsker at gøre en masse ud af mig selv og tro mig jeg har fået mange modbydelige kommentarer og blikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jørgen Nielsen

  Det se godt ud. Har lige læst dit indlæg, er helt enig med dig,folk kan sku da være lige glad med hvad du bruge penge på. En hver mand kan lide at se en smuk kvinde sådan er det jo.Det er dejlig at følge din åbenhed blive ved med det. god weekend :smiley: :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Åhh sarah, det er lige derfor jeg elsker dig!! Du er bare SKØN! Vil seriøst ønske du var en af mine veninder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Synes det er super flot! 🙂
  Elsker indlægget!
  Hvad koster det at få det lavet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Sarah,

  Jeg synes, at dine læber klæder dig godt, og jeg er enig med dig i, at folk skal få lavet hvad de har lyst til. I hvert fald når man kommer “lidt op i alderen!” – forstået på den måde, at jeg synes, det er synd, hvis helt unge piger skal have lavet en masse om på sig selv, fordi de synes at de ikke er gode nok, som de er. Fordi der findes jo også piger, som er kønne og naturlige selv om de ikke har fået lavet noget.

  Men jeg kan bare ikke så godt lide, at folk skal dels op i grimme og kønne…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Nej men det er den eneste måde at få budskabet ud på:)jeg kan jo ikke drage sammenligninger hvis man siger pæne og pæne, så må man bare lade være at være for sensitiv og se igennem det for at se budskabet:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

   Det er bare fordi jeg er ikke en af dine pæne, så jeg føler midt lidt stødt…. :joy: 😀 :grinning:

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   jeg elsker dit svar

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Du virker i al fald som om om du har en fed personlighed

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadhja

  Jeg ville virkelig også gerne have gjort mine fyldigere. Hvad er det bedste at få i? Og er det en smerte man kan klare…. (forstå mig nu ret; gør det så ondt at man fortryder efter første stik og, næsten, ikke kan klare resten)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   smerterne er piece of cake:) andre spørgsmål skal du tage med klinikken:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Sjovt nok synes jeg faktisk din opsang om måden hvorpå folk decideret tillader sig at SVINE andre mennesker til via de sociale medier er aller mest interessant her… Og egentlig ikke det faktum at din læbe-historier ligger bag. Hvor er etikken og moralen i det offentlige rum, og hvordan får vi sat nogle nye og opdaterede “Emma Gad”-rammer, så vi ikke gang på gang skal skydes ned af latterlige og usaglige kommentarer. i øvrigt er jeg fuldstændigt på din side: folk må gøre hvad de vil, så længe de er glade og det ikke generer andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Hvor har du dog ret! Personligt tør jeg nok ikke få lavet så meget (endnu), men hvad folk vælger at gøre kan på ingen måde få mit pis i kog.. Jeg synes det er spændende og har meget respekt for, at du vælger at dele det med os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina E

  Respekt herfra!! Jo jo de læber er store her til morgen jeg er bare så overrasket over din smukke hud og nærmest rynkefrit ansigt! Sådan ser jeg sgu ik helt ud om morgen!
  Hilsen en måske lidt træt mor til 2 på 29 med lidt flere rynker end dig (Det være din kærlighed der får dig til at stråle sådan ❤️)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina E

   Altså jeg er 29 – ikke mine børn

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg får jo også botox hehe 😉 jeg er stadig træt på indersiden lol

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  LOL, du snakker om skønhed som om det er en fastsat måleenhed, men sandheden er jo at hvad der er smukt for én er ikke smukt for en anden. Jeg synes fx ikke det er smukt at se dullet eller vulgær ud, og den type udseende ville aldrig blive taget seriøst i min branche – hvorimod der er masser af andre der synes det er flot og som fx synes det er smukkere end en naturlig type i stilet tøj. Skønhed er subjektivt, og heldigvis må vi se ud som vi vil. Men der er faktisk lavet studier der viser det modsatte af din påstand, netop at mindre kønne personer nemmere får jobbet end den smukke, simpelthen fordi den mindre kønne virker mere troværdig og dygtig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg taler netop om at det IKKE er en fastsat måleenhed og at skønhed netop er definerbart. Men at et sundt og pænt udseende (som kan defineres) har en indflydelse på ens liv om man vil det eller ej. Nu taler jeg ikke om super modeller eller duller- bare fordi man har lavet noget ved sit ansigt, er det altså ikke ensbetydende med at man ligner en dulle;) ( jeg gør, men det synes jeg er lækkert lol) Jeg har både advokat veninder og og forretnings mænd i min omgangs kreds som får lavet botox osv.Det er oftest den kønneste af to med 2 ens cv’er ville “vinde” og ja emnet kan defineres, men primært handler det om at folk skal gøre hvad de vil uden at andre skal have travlt med det:)man må acceptere at folk er forskellige. Den branche du taler om, er jeg også ret overbevist om at folk får noget lavet, de får det bare i en grad, så det ser naturligt ud:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Gad vide hvilken branche du er i som går så meget op i udseende, at de ikke kan tage mennesker seriøse, hvis de afviger normen.

   Øv at vi stadig lever i en verden, hvor kvinder dømmer hinanden. Piger som har et bestemt udseende, kan man ikke tage seriøse – uanset hvad der så er af klogskab indeni. Kvinde er kvinde værst!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   ja men Mette’s udsagn er jo rigtig…thats the name of the game. Alle situationer man står i især med arbejde, der spiller udseende ind. Vil du ind som advokat kan man jo heller ikke dukke op med pircinger og tatoveringer i hele hovedet… men man kan stadig udefra respektere personens valg af udseende uden at svine det til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Du er da yndig Griner 🙂
  Tør ikke selv :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er smuk, skøn og ÆRLIG – LOVE it <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg har intet i mod, at man vælger at fixe lidt ved sig selv, det vigtigste er at man har det godt med sig selv, og hvis man har det, ved at ændre lidt på en selv, så skal man sgu bare gøre det.
  Jeg ville nu gerne selv have “fixet” lidt på mig, hvis jeg havde pengene til det. Der er rigtig mange der farver sit hår, men det har folk sjovt nok ikke travlt med, men det er jo også noget som man ændre ved sit udseende. Jeg er selv tilhænger af at farve mit hår, og mit hår har haft mange forskellige farver igennem tiden, og det har sgu aldrig taget skade af det. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacob

  Jaaa… Anti-pati!! :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ja haha jeg lære!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jacob

   *lærer.
   og så skal jeg nok stoppe.. ha ha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg lærer det aldrig

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina

   Jeg bruger selv “huskereglen” med smølfer (I know det lyder tosset) og den virker HVER gang 🙂

   – “Skal jeg “smølfe” dig grammatik?” (her er “lære” erstattet med “smølfe”)

   – “Vi “smølfer” grammatik” (her er lærer erstattet med “smølfer”)

   Du kan tro, at den er blevet brugt flittigt i det igangværende specialeprojekt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hahaha du kan da ikke bare lave smølf til et verbum? Det er sjovt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   Hehe, du er skæg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Du siger det SÅ SÅ SÅ godt.
  Det er helt i orden at man er uenig i hvorvidt man bør ændre på sin krop. Det er godt at alle ikke er enige, men man skal dæl dytme ikke komme og pege fingre, sige man ikke må – og man skal da på INGEN måde begynde at svine til. Hvad filan foregår der? Det må da virkelig rykke noget i folk, siden de har brug for det. Herreste Gud.

  Jeg værdsætter din åbenhed. Du er så sej, du virker til at være en fantastisk mor! Du er et kæmpe forbillede. Jeg har fulgt dig de sidste 5 år eller lignende, og jeg fortsætter! 😉

  SKÅL for dig Sarah!

  .. OG OG OG… Jeg føler mig som et godt eksempel på, at man BLIVER gladere af at ændre på det man er ked af det. Jeg skal i hvert fald aldrig af med mine bryster igen 😉 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rina

  Overvejer selv læber….men hvad med kysseriet? Føles det anderledes/nedsat følelse??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   De første to dage er man lidt øm og ellers ingen forskel overhovedet

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD// sommer blonde