Populært outfit

3 årig med voks i håret

3 årig med voks i håret

 

Albert har efterhånden set sin far tage voks i håret RIGTIG mange gange og den anden dag ville han da også have voks i håret. Det så jeg egentlig ikke noget problem i, så han fik lige sat hår af far. Den anden morgen efter, jeg havde klædt ham på, gik jeg lige ud og hentede en klat voks og kom i hans år. Forskellen var bare at denne gang bad han ikke selv om det….og så blev jeg ramt af den velkendte “er jeg nu en ordentlig mor” fornemmelse, for er det hans eller mit behov jeg tilfredsstillede lige der. Og det var jo mit. Sender jeg ham i vuggestue og folk tænker at jeg er gået over gevind… på den anden side så er det jo også mit behov, der fylder, når jeg vælger at købe noget bestemt tøj eller sko, han er jo ligeglad….hvad siger læser panelet? er det ok at smide voks i håret på en 3 årig, hvis det altså bare er i ny og næ? I kan jo se han ser kodyl sej ud hehe

3 årig med voks i håret

Skriv en kommentar

 • Emma

  Hej Sarah. For filen da, jeg synes han ser mega sej ud og hvis han også selv synes det er det da iorden. Min 8 årig bruger længer tid på at sætte hår om morgen end det tager mig at bade. Han elskerrrr at klæde sig pænt på og sætte hår og det er der overhovedet ikke noget galt i. Man kan forøvrigt købe voks til børn mener det er på nicehair.dk. God ferie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg tænker bare at der sikkert er ret meget kemi og hormon forstyrrende stoffer i hårvoks? Og det er jo noget der bliver siddende i håret/på barnet og derfor rigtig trænger ind i kroppen
  Jeg har 3 drenge og tænker ret meget i de baner i forhold til sæbe, shampoo, vaskemiddel o.l.
  Stigende antal mænd har dårlig sæd kvalitet – og jeg vil sgu gerne have nogle børnebørn engang så jeg tænker meget over hvad jeg udsætter dem for.
  Måske man kan få noget Svane mærket e.l.? For han ser da super sej og nuttet ud med håret sat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Syntes det er ret uskyldigt… Min egen søn var ret tidligt helt klar over hvordan hans hår skulle sidde. Han har været påvirket af hans far og min lillebror som begge satte hår med voks.. Derudover er han altid blevet klippet hos en frisør i familien og hun satte jo altid hans hår efter klip.. Så han var omkring de 3 år da han ville ha’ voks i og 4 år da han satte det selv ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Ser da mega sødt ud, syntes kun det forkert hvis han sagde nej nej nej og du gjorde det alligevel. Min datter får sommetider hair Oil i eller en klat hår skum i til finere krøller hun er 19 mdr. Hun vil meget gerne ha det og siger som mor og tager det, tit leger hun at hun selv tag det i. Og siger fin imens.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Lidt voksne ny og ny skader ingenting men syntes måske det er noget upraktisk at sende dem i børnehave med voks i håret det det er svært at få alt det sand ud der samler sig i løbet af en dag på legepladsen. Så kan man selvfølgelig vaske hår på dem hver aften men det cirkus orker jeg ikke med mine :0))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg tænker også at engang i mellem ikke skader. Personligt synes jeg så bare at der er blevet en tendens til at ens børn skal klædes som små voksne, så de bliver en slags accessories for deres smarte forældre. Og jeg tænker at hvis man pludselig gik meget op i at de så smarte ud hele tiden, så ville det måske fylde for meget hos barnet som ville ende med at gå mere op i frisuren end hvor mange tunneller, der kan graves i sandkassen. Jeg har indtryk af at børn stopper med at lege tidligere end vi gjorde og det er sgu da lidt trist. For det er fan’me grineren at lege! Men nej, jeg tror ikke Albert er i farezonen for at miste barnet i sig ved at du fyrer lidt voks i håret på ham i ny og næ. Så længe det ikke er sådan noget: “Du kommer ikke i børnehave, før håret sidder ordentligt!” Hehe…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Min søn har fået sat sit hår lige siden han nærmest fik hår på hovedet.
  Det er en vane, hver morgen at man hver især i familien går ud og børster sine tænder og sætter hår. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ej, det skal du ikke have dårlig samvittighed over, det klær ham. Gør det nu hvor du kan få lov, om 10 år, skal han nok selv sige fra og til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelina Jepsen

  NEEEJ overhovedet ikke over gevind! En lille smule skader ikke. Jeg synes bare, at det ser smart ud til ham!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabell

  Synes også det er ok. 🙂 Men ved nu ikke hvor godt voks er for håret .. Men en sej dreng, det er han 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg kan ikke se noget forkert i det. Herhjemme får sønnike også voks i håret i ny og næ.
  Men kan godt forstå dig. Her vil sønnike på 5 år ogsågerne have deo på og kommer glad og siger nu dufter han af mand. Jeg har det sådan lidt: hva mon de tænker i børnehaven??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg giver min datter Moroccan oil i hendes fine krøller, så de sidder pænere. Hun er 2 år. Jeg ser intet problem i voks.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Hvorfor skulle det ikke være okay tænker jeg. Mine drenge på 2 og 5 år får voks i håret hver dag. Den store gør det selv, den lille vil også selv men må ikke de er da så frække at se på med en klat voks.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Jeg synes det er uskyldigt, når det er en gang i mellem. Herregud. (det er i hvert fald værre ting, jeg ku’ hidse mig op over).

  Hvis det ikke tager overhånd – alt med måde 🙂 han er da sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Populært outfit