Om at få nok af det gode, gaver fra hotellet & børne trip

Ferie frisure// Fletning

Ferie frisure// Fletning

Det er ikke altid jeg orker at sætte mit tykke garn og slet ikke i den her varme, der skal det helst bare op og væk fra mit ansigt. Men igår legede jeg lidt med håret og jeg har ret svært ved at lade være med at pynte håret med blomster, da der her på hotellet er PAKKET med smukkeste blomster jeg længe har set og så ser det bare dejligt sommerligt ud:) Jeg har bare først bundet halvdelen af øverste hår op i en hestehale, hvorefter en lille tot er flettet og viklet rundt om elastikken. Derefter har jeg lavet en stor fletning og halvejs nede, fanget resten af håret ind i fletningen. Jeg ville normalt vikle hår rundt om nederste elastik også, men jeg har ikke flere hårnåle:)

Ferie frisure// Fletning Ferie frisure// Fletning Ferie frisure// Fletning

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at få nok af det gode, gaver fra hotellet & børne trip