Dræb mig!!!!

Vi vil ikke hjem

 Vi vil ikke hjem 
Sidste aften og vi er da bare slet ikke klar til at komme hjem😭 på insta skriver i at vejret er godt træls der hjemme. Ungerne har været SÅ glade hver eneste dag og det føles så skønt at bruge så meget kvali tid sammen. Jeg har bestemt ikke lyst til at vende hjem til hverdagen, hvor vi skal være adskildt 6-7 timer hver dag snøft Vi vil ikke hjem  Vi vil ikke hjem 

Skriv en kommentar

 • Annette

  Forstår dælme godt, at I gerne vil blive!

  Jeg havde det også hårdt efter 3 ugers sommerferie med at skulle undvære ungerne alle de timer hver dag. Savnede dem helt vildt!

  Har faktisk pt en krise over, at jeg synes, det føles totalt unaturligt at aflevere mine små hver dag. “Hvorfor skal jeg i børnehave? Jeg vil gerne have min mor”, siger den store (normalvis er han glad nok for at være der) 🙁 Ville sgu næsten ønske, at man levede i 50’erne, hvor moren gik derhjemme ved de små. For det strider mod min natur, at de skal være væk så mange timer. Ville ønske jeg kunne arbejde 20-25 timer hver uge eller noget 🙁 suuuuk – gid vores samfund var anderledes indrettet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kan jeg godt forstå:) det er skidt vejr, koldt og små regn. Jeg har været afsted i 14 dage med min familie i juli, MEN hungrer allerede efter at komme væk igen nu!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor ser du/I lækre ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det væreste ved at være så tætte sammen i ferien er altid når man skal skilles pga hverdagen igen… Stor savner altid min familie den første uge efter ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Vejret herhjemme har i dag været rigtig dejligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dræb mig!!!!