Vi vil ikke hjem

Nomineret til Blog Prisen 2015!!!! Stem på mig, så er i dælme søde

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor vildt!!! Jeg er sgu da nomineret til Blog prisen 2015 i kategorien Skønhed. Hvor er det bare fedt!!!!! Jeg er meget taknemmelig!!! Nu har jeg jo blogget længe og af en eller anden årsag aldrig rigtig været nomineret til nogen priser selvom jeg er blandt de største danske blogs. Nogle gange har det været eks. tøj firmaer, der har afholdt awards , men så er det altid dem de laver samarbejder med, der vinder på trods af lave læsertal og det er jo for plat. Flere gange har jeg set bloggere få priser, hvor jeg har tænkt at denne blogge har maaaange færre læsere end både mig og andre bloggere jeg kender. Men her er det udelukkende læserne, der bestemmer, hvem der skal vinde, hvilket da må være den mest fair pris at få:) Der er ingen sponsor aftaler eller andet lidt unfair bag….bare en pris, som man som blogger skal være meget glad for at være nomineret til og endnu mere hvis man vinder:)

Aj det var sgu en dejlig nyhed for mor her!!!! Og så skønhed….hold da magle! Sidder her svedende og med begyndene sol eksem og føler mig sgu ikke så skøn lol

I må meget meget gerne stemme på mig HER og tak til alle jer trofaste læsere. I betyder ALT!

blogprisen2015

 

 

22 kommentarer

 • Camille Kähler

  Selvfølgelig har jeg stemt på dig, Sarah! Som jeg har skrevet derinde som kommentar, så er din blog simpelthen fantastisk, og det samme gælder med Fog. Jeg elsker at få lov til, at følge med i jeres hverdag, og din blog bliver også åbnet flere gange om dage for at se om der skulle være nogle nye indlæg fra dig. Jeg ELSKER at din blog er så blandet, både handler om dig, dig og Michael som par, mode og outfit indlæg, og ikke mindst jeres skønne børn, neej hvor er de lækre, og du/i har virkelig klaret det så godt!
  Jeg synes du skal vinde fordi du fortjener at få en kæmpe ros for dit flotte arbejde med din blog! Tak fordi du lader os følge så meget med i dit/jeres liv ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Tusind tak for de meget pæne ord. Det glæder en gammel blogger mors hjerte. Kram til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie Christensen

  Har stemt på dig og håber at du vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hvorfor har du fjernet indlæget vedr. graviditet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Så er der stemt på dig! Synes virkeligt du fortjener at vinde, da din blog virkeligt er blevet god og endnu bedre det seneste halve år – jeg er vild med kombinationen af opskrifter, børn, mode, kærlighed, familie og lidt debat

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Så er der stemt på dig jeg håber du vinder. Kh Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  hej ! 🙂
  Som en daglig følger af din blog sys jeg det har været en fornøjelse at læse med de sidste par uger.. På et tidspunkt sys jeg det blev lidt for “tørt” med oplæg ang outfit osv..
  Måske bare mig, men elsker at du er så åben og bare snakker lige ud af posen om det personlige og din familie .. Og tak for feriespam, det har været skønt at følge jeres ferie ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Du har fået min stemme!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har nu stemt på den bedste og mest personlige blog, Sarahlouise 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabrina

  Du fik også min, de andre når dig ikke til sokkeholderne – syntes endda at en af damerne er blevet rigtig kedlig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Har selvfølgelig stemt på dig Sarah❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette M

  Så har jeg stemt og min stemme faldt selvfølgelig på dig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg har selvfølgelig også stemt på dig! jeg syntes du er helt fantastisk, fordi du er så ærlig! det beundre jeg simpelthen 🙂 også skal de lige siges, at du virkelig har nogen søde unger :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hejsa Sarah
  Jeg stemmer på dig
  Du giver dine læsere en meget personlig blog med hud og hår
  Jeg er ikke altid enig med dig, men det er jo det der er det skønne – at man ofte får sat gang i en debat UDEN at blive usaglig.
  Held og lykke – du fortjener den seje kvinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha Guldborg

  DU får klart min stemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine

  stemt :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sandra

  Så er der stemt søde Sarah !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Olsen

  Jeg har stemt
  Og stemte også lige for lillesøster ☝️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jørgen Nielsen

  Du har fået min stem, forsat rigtig god ferie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Kunne ikke se hvem der ellers skulle have min stemme, du fortjener det så meget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Håber du vinder. Du er 1000 gang bedre o mere stylish end de andre berømte bloggers i dk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Selvfølgelig vil jeg stemme på dig Sarah 🙂

  Du har fortjent at vinde prisen. Håber du vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi vil ikke hjem