Når både mave & sind er ved at eksplodere

Jeg græder og flover mig over vores statsoverhoveder

Hvad fanen er det for en fucked op verden vi lever i!!!!!! Vores regeringer og statsoverhoveder skal gøre noget NU!!!!!!!!!!!!!!! Der er 1000 vis af civile, der prøver at gøre en forskel, men det er ikke nok. Jeg så den her video og mit hjerte bløder og jeg kan slet ikke være i mig selv. Budskabet er klart- der skal gøres noget nu. Lad nu folk komme ind, lad dog i det mindste børnene komme ind. Hvad helvede er vi som mennesker blevet til at lade børn drukne og blive holdt ude af et land pga. af fucking love…skid hul i de love og hjælp!!…Hvad med medmenneskelighed!!!!!? Lad dog private selv afgøre om vi vil huse immigranter. Jeg vil fanmer gerne tage et par unger eller en lille familie ind her og stå for alle udgifterne!! og hvis alle/flere gjorde det, ville det gøre en væsentlig forskel!! Så må man lave en midlertidig lov, så de kan være her og der, hvor der er plads indtil de har et hjem at vende hjem til!!

Hvor svært kan det være? Lav en hjemmeside, hvor folk og familier kan skrive sig op. Lad en fra kommunen besøge og godkende værterne og lad folk komme ind og få noget fucking hjælp!! Hvert et menneske og barn tæller! Er det fuldstændig imbecile idioter, der styre denne klode!!! Indsæt hvad der kræves at stoppe den krig NU. Sæt ALT på pause og brug penge på at stoppe krigen og hjælp de stakkels mennesker på flugt. Kæmpe skulderklap til Christopher og hans familie (nederste video) for deres indsats!!

Ja jeg ved godt at det ikke er en simpel sag, men måske gør man det sværere end det behøver at være!! Jeg ber til gud om at vi åbner grænserne og i flok kan hjælpe hinanden!!! Jeg taler ikke kun om danmark, men om hele verdenen. Og nej dette skal ikke blive til en debat om det valg der lige har været og irrelevante kommentarer vil blive slettet.

Skriv en kommentar

 • Emine

  Jeg er helt i chok over de kommentarer der vælter ind til Sarahs indlæg. Mange er indlæggene er ikke meget forskellig med Nationen på eb.dk, eller de skrækkelige kommentarer der er at finde på Facebook.
  Jeg synes det er såå ærgerligt, at vi har så mange danskere som er så fremmed forskrækket og er så snæverysynert. Slap nu af for helvede. Danmark bliver ikke ødelagt af at huse nogle mennesker. Ingen mennesker fortjener at leve i frygt, ingen mennesker fortjener et liv på flugt. Hvorfor ikke hjælpe dem til et bedre liv, de beder ikke om andet.
  Når de nu kommer på benene, så skal de forhelvede nok bidrage i samfundet, så rolig nu, jeres kære familie kommer ikke til at miste noget.
  Prøv lige at komme ud af boksen, og kig ud i verden. Vi alle har et ansvar!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Vi kan og skal ikke redde hele verden.
  En ting man kan undre sig over er at dem der kommer til Europa er store stærke mænd, der alle kender reglerne for asyl og familiesammenføring. og KLAP KLAP for Inger Støjberg der skærer ned i ydelserne til den gruppe mennesker.
  Rigtige flygtninge havde nok heller ikke nægtet at blive sendt i en flygtningelejr hvis de virkelig kom fra kummerlige kår. De ville prise sig lykkelige for en seng, mad og et bad.
  De kommer her til med en kræver mentalitet – helt forkert hvis der var tale om rigtige flygtninge.
  Mange af dem der “flygter” rejser til Europa fordi de siger at de ikke har nogen fremtid i deres eget land. Det har INTET med flygtninge at gøre.
  Bare se på danskerne efter anden verdenskrig – vi blev og byggede vores eget land op igen.
  Det er dovne og krævende mennesker der søger til Europa.

  Dermed ikke sagt at det ikke er synd for alle de uskyldige børn!!!

  Vi bør i stedet hjælpe ude i områderne og undgå de enorme menneskemængder der søger mod Europa…. Man kan undrer sig over hvorfor ingen klantrer Australien for at vende båden om, eller USA for deres ekstremt stramme regler for indvandrer…

  Vi har så travlt med at skulle fremstille os selv som mennesker med hjerter af guld der vil redde hele verden, men tænk dog over de konsekvenser det vil have hvis vi bare lod folk strømme ind i landet!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Melanie

   Jeg kunne ikke være mere enig med dig Betina:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne S

   Kunne ikke skrive det bedre selv. Reelle flygtninge skal hjælpes men ikke bekvæmlighedsflygtninge som på ingen måde er flygtninge. Jeg er på ingen måde racist men træt af den måde som mange af specielt de yngresmåde at opføre sig på her i landet. De skal ud så der er plads til dem som virkelig har brug for hjælpen. Var jeg ikkedødsyg af kræft såville jeg gerne hjælpe en familie som virkelige er flygtninge og som ønsker at integrere sig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mina

  Elsker din medmenneskelighed, elsker du er sådan et varmt og empatisk menneske. Jeg er seæv flygtninge fra Irak, og selvom jeg har boet i dk i 23 år, kan mine forældre stadig ikke holde ud og tænke på den forfærdelige tid, da vi kom her til. De ting man går igennem, vil man jo ikke engang ønske for sine værste fjende… Du er et dejligt menneske Sarah, glad for der stadig findes mennesker som dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg synes virkelig, at det er pinligt med alle disse kommentarer. Der er sgu da et eller andet, der er gået Jeres næse forbi i FLERE ÅR. På grund af et billede er folk da godt nok “på tæerne” og har mange meninger. Det er for satan da ikke noget nyt. Det har stået på i årevis! Har I ikke opdaget det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Sarah
  Jeg vil starte med at sige, at jeg er stor fan af dig og din blog. Jeg kan rigtig godt lide at følge med i dit liv, og ikke mindst se og læse fortællinger om dine søde børn. Jeg synes flere gange du har vist at du har et varmt hjerte og tænker på dine medmennesker. Jeg forstår også godt at du har lyst til at slette totalt irrelevante kommentarer og du har også flere gange skrevet at det er DIN blog og at DU bestemmer indholdet. Du har ganske ret, men jeg synes nu alligevel at det, som er med til at gøre en blog god er kommentarerne fra læserne, selvfølgelig skal du ikke svines til for dine indlæg, men jeg synes nu ikke det gør noget, at læserne ikke altid nødvendigvis er enig med dig. Jeg håber ikke du tager det ilde op, men jeg forstår ikke helt, at du godt kan skrive til en læser, at hendes kommentar er dum, og hvis andre skriver noget lignende så er de aggressive. Jeg er helt enig i, at man skal holde en ordentlig tone, men synes ikke det er noget at holdningerne er nuanceret.

  Vi har virkelig alle sammen brug for mere peace, love and understanding – og du har ret i, at man kan godt fælde en tåre eller to, når man ser alle de skrækkelig indslag i tv med mennesker der forsøger at komme til vores land eller lande i nærheden for at få et ordentlig liv med deres familie. Jeg er bare ikke klog nok til at vide hvad løsningen er, det er som om det er gået helt amok….
  God weekend til dig Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jannie

  Hejsa
  Det er et rigtig godt spørgsmål og en go pointe det Gitte siger mht frivilligt arb.
  Der bliver brugt så mange ressourcer på det materielle. Hvorfor ikke bruge det på frivilligt arb istedet?
  Du har jo faktisk lige været ved selve kernen sammen med din mand og søde små børn hvor i hyggede jer og spiste is.
  Det er ikke nemt, at hjælpe alle de stakkels mennesker som vi godt vil hjælpe.
  Jeg synes dine tanker er smukke men jeg tænker også, at det er urealistiske tanker når du skriver, at du vil huse en familie.
  Men du kan evt undersøge sagen. Måske det slet ikke er så urealistisk?
  Du har jo plads og midlerne dertil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Aaaiiii hvor jeg dog bare næsten elsker dig. Du er simpelthen så god af dig, Sarah!!!! Jeg har det på præcis samme måde – jeg stemte dog ikke blå og er også ligeglad med hvad du har stemt eller ikke har stemt, som du siger, så er det ikke alt i det pågældende parti man stemmer på, som man behøver være enige i…. Men jeg er SÅ enig med dig angående de stakkels flygtninge. Det er helt grotesk at vi i et land som Danmark er blevet så TOP RACISTISK (og jo, det er hvad mange er) og så top egoistiske, at vi ikke kan unde at hjælpe folk i nød. Det er mig en gåde, at man kan have så lidt empati og være så satans kold – det gør så ondt i mit hjerte. Du burde (hvis ikke du har set den) se en dokumentar jeg så for lidt tid siden om menneskerne nede i Gaza…. Ej men altså, jeg GRÆDER. Mit hjerte bløder for de mennesker. Det er så tragisk alt hvad de går igennem lige nu og jeg er så skuffet over alle de mennesker, som sidder med den forfærdelige holdning og ikke ønsker at hjælpe. Hvordan ville netop de mennesker ikke have det, hvis de stod i deres situation? Ville de ikke ønske, at man kunne søge sikkerhed i et andet land fordi man blev/bliver “jaget” ud af sit oprindelige som er gone forever. Alt hvad de kender til er væk. Kan slet ikke klare det, har det så skidt på deres vegne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Enig i din racisme kommentar. Det fuldstændig sygeligt hvor fremmedhadske og bange vi. Frygtelig konservative er hvad vi er. Når det er sagt prøver hele Europa jo forfanden at finde en løsning. Tror i virkelig bare det er så nemt? De mennesker der kommer skal jo altså integreres. Man kan ikke bare proppe dem i lejligheder og give mad. Det er en vanvittig kompliceret problemstilling og i snakker som vi bare kan trække tryllestaven ud af røven og sørge for at alt er godt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelina

  Er der nogen der ved om man kan tage et barn fra Syrien ind i sit hjem? Jeg har desværre ikk midler til en hel familie men vil nok kunne huse et barn . Jeg har været så vred idag fordi jeg føler mig magteløs:-( jeg vil så gerne hjælpe . Jeg ved bare ikk hvad jeg skal gøre 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Hvis du tager i betrækning hvor få mennesker bor i dansker og hvor mange mennesker i Danmark betaler skat, så er det ikke lidt af penge vi bruger til fattigdom. Der bliver virkelig mange penge brugt på ulandsbidrag hvert år (16 mia kr) det er meget. Danmark har også taget sig af mange flytninger og det er ikke bare at tage imod flytninger, de kræver Meget hjælp, og glem alt om at de kan tage hjem når der er kommet ro i landet, det gør de ikke. Mange af dem er blevet så syge psykisk at de er nød til at bosætte sig her, og det koster, og det koster mange penge. Vi er nød til ikke at være naive. Når de filmer lignedende situation, så filmer de altid børnene, fordi børnene er uskyldige og det gør så ondt at se mennesker lide og særdeles børnene, de er jo hjælpeløse. OG fred bliver det ikke på jord før Allah og Gud er væk fra glansbilledet, religionen fører til krig.
  Jeg vil også gerne hjælpe, men jeg er ikke kompentent til at tage mig af dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  Jeg er så enig med dig SarahLouise, du sætter ord på mine tanker og følelser jeg græder så meget i disse dage. Jeg græder for de små børn, der skulle have haft et liv, men som nu drukner på Middelhavet. Jeg græder over pigtråden ved Ungarn, som udmattede og ulykkelige mennesker møder. Jeg græder over at der findes mennesker som Martin Henriksen, hvordan kan man være så afstumpet? Har han børn tænker jeg? Det kan jeg ikke tro. Og jeg græder for Aylan, hans små fødder med brune sko, som en forælder der elsker ham har givet ham på. Ikke for at han skulle dø i dem, men for at han skulle leve jeg græder og mit hjerte knuses for dem og jeg vil så gerne hjælpe – mit hjem og mit liv og mit fædreland er åbent ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nete

  Jeg er så flov over at være dansker når jeg læser de ondskabsfulde kommentare på facebook. Der er seriøst folk som hellere ser flygtninge druknet end i Danmark. Hvad fanden sker der!? Det er mennesker for helvedet! Lige præcist som os andre! Det her har ikke en skid med politik at gøre! Det kaldes medmenneskelighed!
  Selvfølgelig skal vi skuda hjælpe! Hvad gør os danskere mere værd end dem? Hvorfor skal vi have mere ret til et liv end dem?
  Jeg synes det er en genial ide med at huse dem ved private! 🙂 Flygtninge mister så meget mentalt og socialt ved at være på flygtningecentre. Hvis de var i private hjem hos danske familier vil de højest sandsynligt være nemmere at integrere i vores samfund og de ville hurtigere lære vores sprog 🙂 win win

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Kopieret fra unicef.dk:
  Ikke siden 1994 har der været så mange flygtninge på verdensplan, som der er nu. Det skyldes ikke mindst den seneste krise i Syrien, som har drevet millioner af børn og familier på flugt. Konflikter er generelt den dominerende årsag til, at folk flygter. 55 procent af de godt 45 millioner, som UNHCR har opgjort som flygtninge i deres rapport, er flygtet på grund af konflikt i fem specifikke lande: Afghanistan, Somalia, Syrien, Irak og Sudan.

  Mener i virkelig at vi har ressourcer til det. Okay, jeg tror det virkeligt ikke.
  Pointen igen, problemet er så stort og omfattende at jeg simpelthen ikke tror i har belæg for at skrive at: `det har vi i DK ressoucer til`.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annel

   Ehhhhh – det er da PRÆCIS derfor vi skal hjælpe! Vi kan da ikke bare sidde og se til imens folk, mennesker, børn, som os selv er i så stor nød! Det er SÅ grotesk og ufatteligt egoistisk og uanstændigt. Inhumant. Bed til at du aldrig kommer i nød. BED.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   Fortæl hvad arbejde du gør i ugens løb for mennesker, ud over din egen familie og venner?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvfølgelig skal vi hjælpe! Og ja – selvom det skulle betyde at jeg mistede halvdelen af alt hvad jeg ejer, fordi jeg skulle dele det med flygtninge fra Syrien, så burde det være sådan. For vi er ikke sat i verden for at holde på rettigheder og privilegier – for hvem har ret til hvad? For mig at se har jeg ikke mere ret til mad og vand og tøj og en seng at sove i end alle andre, uanset hvor de kommer fra. Og når nogens børn skyller døde op på stranden, fordi en mor eller en far kæmpede en desperat kamp for at redde det lille barns liv, så bør alle som har to hænder, komme de nødlidende til hjælp. Jeg græder også og jeg skammer mig i den grad også! Vi er alle verdensborgere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mahsa Kjøng

  I øvrigt… er kvinden i mellemøstens beretning, særdeles forfærdelig. Ingen tvivl om det!! Men stod hun uden for vores grænser, mener jeg også at vi burde gøre noget!! Nu står vi med syrer, uden for vores græner!!! Ja vi kan ikke hjælpe alle.. Men vi kan vel ikke leve efter den filosofi at folk må hjælpe sig selv, da det ikke er vores nærmeste!!!
  Det er næsten lige så klogt, som at sige at man bare kører videre hvis man har overværet ét menneske falde om af hjertestop, eller lade stå til imens et lille barn løber alene over et stærkt trafikeret vej!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mahsa Kjøng

  Uanset hvad man oprindeligt har af holdninger, kan man ikke, når man ser de videoer, om de druknede mennesker, mennesker på flugt, fra krige, bare være kold i røven, og tilmed komme med kolde holdninger. Ellers skulle man sparke sig hård i røven, og tage sig ammen.
  Den menneskelighed vi viser over for andre, kan og vil ramme os selv én dag! Det er bare et spørgsmål om tid!
  Men jeg anderkender hel sikkert at os med børn, oftest har mere sympati med den slags mennesker som er på flugt. Det tænker jeg hænger (efter min opfattelse) sammen med at vi kan relaterer til det at miste, som er et af de største frygter vi har som forældre!
  Så synes det er flot af dig Sarahlouise, at du græder og også offentligt. Du er os bare et menneske med følelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Græd du bare, men du behøver ikke flove dig. Danmark har sgu gjort nok efterhånden, vi kan bare (desværre) ikke løse hele verdens problemer. Og at åbne vore private hjem for flygtninge holder jo bare ikke, det virker bare som et forsøg på at score billige points at foreslå det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Det er vel op til en selv, om man har lyst og overskud til det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie M

   “Score billige point”?? Ha ha ha. Hvad er det dog for noget pjat at skrive.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   “Score billige point”? Hvordan kan du få dig selv til at skrive sådan noget? Ved du overhovedet hvad der sker ude i verden? Kalder du det “at score billige point” at ville hjælpe sine medmennesker?
   Du burde virkelig skamme dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Hvorfor tror du at de ikke tager hjem? Tror du det er fordi de ikke vil?? Tror du det var deres drøm at være her i DK?Jeg tror det næppe….

   Forestil dig engang at du var flygtet fra Dk, at vores land var bombet synder og sammen og at det var meget farligt at være her. Ville du så tage tilbage? Jeg tvivler på det…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Du vil gerne tage en familie ind og bo hos dig Sarahlouise, okay!
  Mennesker der meget sandsynligt har så store traumer, at vi slet ikke kan sætte os ind i det. Fx lige har mistet deres barn/børn. En opgave du garanteret ikke har kompetence til at håndterer.
  For der skal kompetence og ressourcer til, ikke bare i form af mad og husly.
  Debatten der kører, ikke bare her men overalt må jeg desværre sige, for mig er tom snak. Der er så mange problemstillinger på dette område. Som vi nok ikke helt har forstået omfanget af. Det er forfærdentligt at se mennesker dø, i deres desperation på overlevelse. Men vi kan da under ingen omstændigheder åbne grænsen og bare lade flygtningestrømmen flyde ind i landet. Der er millioner af mennesker der lider rundt om i verden. For et par dage siden læste jeg hvordan en kvinde i Mellemøsten skulle straffes med døden ved stening. Tænk de tanker hun må have, den angst, den smerte, hvad med hendes børn….Nej, nej, nej. Hvem hjælper hende?
  De såkaldte heksebørn, som har været udsat for så frygtelig en behandling af deres nærmeste, at jeg mens jeg ser billederne af børnenes skader, ikke kan trække vejret og tårerne triller ned af kinderne på mig.
  Hvad med slum-børnene, hvad med de sultne børn i Afrika, fattigdommen. Det jeg vil frem til er, at der er mange der behøver hjælp, her og nu. Og det har der været i årtier. Fortæl mig hvorfor i ikke arbejder frivilligt. Hvorfor bruger i ikke jeres ferier på, at rejse til de lande, der pt står med den store flok flygtninge, der er kommet i land i live? Der er noget at tage fat på.
  Jeg har personligt valgt at lave frivilligt arbejde i mit lokalmiljø, her kan jeg gøre en forskel. Men at have de mennesker jeg hjælper til, at bo hos mig ville da aldrig, kunne lade sig gøre. Og det er tænkt, begge veje. Det er så nemt for folk at sige, åben grænsen for alle, hjælp alle, jeg tar 1 eller 3. Det er for mig ikke seriøs snak-

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hvis alternativet er at folk dør, så er min løsning da bedre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sisse

   Sarah Louise, du kommer aldrig med reelt et argument til de holdninger du har.

   Gitte her fx hun argumentere, og til det svarer du bare, at din løsning er bedre! Flot!
   Det er jo for nemt at skrive. Ville være super fedt, hvis du forsøgte at argumentere lidt bedre. Og ville helt sikkert skabe mere respekt, samt en bedre debat.
   Du sletter sikkert min kommentar, fordi det ikke er rart at høre. Men jeg håber istedet du vil anvende det konstruktivt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg har lavet dette indlæg fordi jeg er frustreret over al den grusomhed. Jeg har desværre ikke en løsning og jeg forstår ikke du er så aggressiv. Jeg har nærmere et ønske end en holdning. Nemlig at man kunne finde en løsning og rede folk. Fatter slet ikke at det skal diskuteres. Ps hvis jeg er så uduelig så hold dog op med at læse min blog.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sisse

   Synes nu på ingen måde jeg er aggressiv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie M

   Pyh hvor bliver man da vanvittig negativ af at læse dit syn på Sarah Louises lyst til at huse flygtninge, som sikkert udspringer af en stærk følelses af barmhjertighed, frustration og medfølelse.
   Ja flygtninge har sandsynligvis traumer og andre grimme oplevelser med sig, som HUN ikke skal håndtere, men derimod andre profesionelle fagfolk.
   At privatfolk huser flygtninge gavner heldigvis også en masse! Herunder integration. Hvorfor skyde andres gode intentioner ned??? For at vise dine er bedre?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne

   Helt enig med Gitte

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose

  Du er sådan et dejligt menneske ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget enig – og skid hul i hvad man har stemt eller ikke stemt(!) – det handler om mennesker – vores medmennesker og BØRN – de dør derude; Sulter, drukner, misrygtes og får en barndom som er INTET menneske værdigt. Det er simpelthen ikke til at rumme i sit hjerte.

  Pusterum.

  Jeg kom til at læse hende hers dagbog – For pokker, hun er sej! (Hvis jeg må tillade mig at komme med et link – ellers sletter du bare – det er ok):

  http://bonderovinden.dk/en-syrisk-laeges-bekendelser/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg stemte DF og jeg er fuldstændig enig med Sarah Louise. Vi tog også gerne en flygtninge familie ind. Jeg har venner der er muslimer så stop nu det pis der med at fordi man stemmer DF eller blå blok så er man umenneskelig. Jeg stemte DF fordi de har en fantastisk dyrevelfærdspolitik samt ældrepolitik. De har, efter min mening, et mer realistisk syn på udlændingedebatten end så mange andre partier selvom jeg mener at de er FOR radikale.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carolina

  Kunne ikke vaere mere enig…

  Mit hjerte bloeder for de mennesker og jeg er dybt rystet over situationen! Jeg har allerede doneret penge, men det virker saa meningsloest naar man ser billederne fra dagens aviser…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Undskyld var det ikke dig selv, der stemte på Dansk Folkeparti? Hvor var medmenneskeligheden der? Sorry, just saying

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ja saying to much… Jeg har da aldrig sagt jeg stemte DF?? Jeg har stemt blå ja men ikke DF

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • s

   Det også lidt en fejl at stemme blåt hvis man på nogen måde ønsker medmenneskelighed. Og ved at du har stemt blå har du stemt på at DF skal have magten, eftersom at det er dem der styrer regeringen 😉

   Derudover er det jo bare ikke så simpelt. I kolding er de begyndte at købe gamle huse for at renovere og give plads til 3 familier i et hus, i provinsen sætter de folk i lejede huse igennem kommunen. Man gør jo hvad man kan. Men landene har simpelthen ikke plads til det. Vi kan jo ikke tage mennesker ind vi ikke har plads til at give ordentlige forhold. Så er det jo også under alt kritik når dét kommer til at ske.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Nu er det jo sådan at fordi man stemmer på en bestemt ting er det ikke nødvendigvis alle emner i det pågældende parti man er enig i. Der er plads til både 1,2 og 3 ekstra hos mig og du kunne sikkert også selv huse en ekstra. Hvor der er vilje er der vej. Det handler om at redde liv nu og her og så kan man arbejde på problemstillingerne, når folk er i sikkerhed!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annel

   Det er en underlig myte, den der med at der ikke er plads/ressourcer til flygtninge. Det handler sgu bare om at træffe en beslutning og at organisere tingene. Prøv at tænk på hvor mange offentlige bygninger der står tomme rundt omkring? Tænk på alt det brugbare storskrald der står rundt omkring? Alt det spiselige mad supermarkederne smider ud hver dag? Hvordan kan det være ensbetydende med at vi ikke har “plads” og “ressoucer”?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Præcis

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det virker bare for dovent

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbet

   Præcis. Ingen af de partier Sarah Louise havde vurderet passede til hende politiske overbevisning, har nogen medmenneskelig politik omkring flygtninge og indvandrere generelt, selv dem der er født og opvokset i landet. Så det virker ufatteligt dobbeltmoralsk at sidde og prædike medmenneskelighed, når man har stemt på et parti, som ikke er interesseret i at hjælpe de stakkels mennesker, som vi selvfølgelig har plads og overskud til. Det var også et issue i juni, så andre politiske emner må vel være vigtigere end medmenneskelighed i hendes hverdag, siden stemmen blev placeret, hvor den gjorde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina A

   Er det ikke pisse ligegyldigt hvilket parti der er blevet stemt på… alle stemmer bør høres i denne sag, også fra dem derfra stemt blåt, hvis man skal gå i så små sko! Det handler ikke om farver, det handler om at have et HJERTE!!!
   Brug dog tiden på at sende budskabet videre i stedet for at kaste med sten!
   Det er ikke retfærdigt at små børn bliver skyllet op på en strand!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg stemte blåt pga nogle andre emner (ikke DF), det gør mig ikke mig eller 50% af dk’S befolkning til onde menneske hadende usympatiske monstre!! Din kommentar er dum.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maja

   Det er de færreste der stemmer på et parti og står 100% inde for den politik som bliver ført. Ikke engang politikkerne selv – de ændre jo mening og holdning konstant. Når man stemmer på et parti, til folketingsvalget, må man derfor stemme på det parti, der har de mærkersager som man vægter højest. Jeg forstår godt Sarah Louise har stemt blåt, hun er selvstændig, så selvfølgelig har hun da gjort det, ingen partier i rød blok, gør det nemmere for selvstændige, men det behøver da ikke betyde at hun intet hjerte har?! Nu må I simpelthen lige slappe af. Jeg er socialrådgiver studerende, men er stemmer liberalalliance, det gør mig ikke til et monster, jeg lever for at hjælpe andre mennesker.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når både mave & sind er ved at eksplodere