11 årig dreng i dametøj i Cover// liiiidt underligt?

Når pseudo tvillinger skilles for første gang// Albert stak af fra børnehaven

Når pseudo tvillinger skilles for første gang// Albert stak af fra børnehaven

Jeg bad dem om at lave et peace tegn lol de var nogle rigtige fjolle-børger i morges og Albert som normalt ikke gider billeder, var helt på og jeg skulle tage billeder af deres sko og han grinte ligefrem (han plejer altid at se meget alvorlig ud, når jeg tager billeder af ham)

Han var jo for første gang i børnehave igår og kl. 11.30 ringede de og sagde at nu havde han fået nok og skulle hentes. Som i måske læste igår, var det en hård start og da jeg hentede ham fortalte de en ret rørende historie om hvad der var sket. Han var jeg ret ked af det, da jeg gik om morgenen og han ville ikke være med til noget som helst og han var blevet rigtig sur på pædagogerne og var hr. modsat. I børnehaven er børnene jo mere selvkørende og derfor bliver der nok heller ikke holdt ligeså godt øje med dem og det opdagede Albert meget hurtigt. På et tidspunkt var en af pædagogerne gået udenfor uden at lukke døren til vuggestue/børnehave-fællesgården og Albert havde set sit snit til at stikke af.

Han var så løbet over til vuggestuen og direkte ind på sin gamle stue og ind til Alma og givet hende et kæmpe kram. Pædagogerne på Almas stue var blevet helt rørt. Lille Albert ville sgu ikke være væk fra sin lillesøster. Da de fortæller mig historien, må jeg bide mig selv i læben, får ikke at tude. Jeg bliver så påvirket af det her skift. Jeg føler virkelig det er en stor omvæltning for Albert og at han skal skilles fra Alma imod hans vilje, synes jeg er rigtig svært, men uundgåeligt og sikkert også sundt nok i sidste ende. Men puha hvor er det ikke rart at føle at man lader sit barn i stikken. Heldigvis skal de jo mødes igen om 9 måneder,når Alma starter i børnehave.

De havde så mødt hinanden ude på legepladsen inden frokost, hvor de havde leget sammen og da Albert skulle ind, havde han pænt vinket farvel og så var resten af dagen (den sidste time) gået helt fint. At man føder en ordentlig røvfuld bekymringer, når man føder børn, er fuldstændig korrekt:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som i måske har spottet, så blære Alma sig med sin nye kjole fra ByClara.dk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

 • Sikke et par søde børn du har. Årh det har været hårdt og starte i børnehave. Og så er det jo tit med de små drenge, at de lige skal prøve grænser af ( ved også at piger skal det). Jeg har 2 drenge på 10 og 13 år, øjjj hvor har de også altid lige skulle prøve ALT af, både i børnehave og skole.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte

  Ja, og det bliver ved :joy: Har to store knægte på 17 og 20 år, og der følger stadigvæk søvnløse nætter med. Enten ligger man og venter på, de dukker op efter nattens fest i weekenderne, eller også ligger man og spekulerer på, hvordan man bedst kan hjælpe i en given situation. Har de en svær periode, gennemgår man nærmest de samme kvaler :sweat_smile: og er de lykkelige, findes der intet bedre i livet.
  Sådan skal det vist bare være :smile:og heldigvis for det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Har der slet ikke været noget indkøring i børnehaven ligesom i vuggestuen? Så at du er der, de første par dage. Går en time og i den dur. ? Tænker bare det er jo umiddelbart sværere for et barn at skulle starte i børnehave end i vuggestue. I vores børnehave var der en god indkøring, så vores datter faldt ordentlig til på stuen. Ellers skulle du måske efterspørge dette?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Ja det er så rigtigt! Èn jeg kender fik at vide af jordmoderen – da hun lagde barnet på hendes mave – “her min pige, her har du din evigt dejlige men dårlige samvittighed” :o) Og hun har jo ret, for man tænker hele tiden, om der er måder, man kan gøre det endnu bedre på – og sådan skal det vel egentlig også gerne være. :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Hvor er de dejlige. Men mener du ikke “da han skulle starte i børnehaven” hehe 😛 god dag smukke Sarah!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Dejlige unger og ja bekymringer er der nok af også selvom man kun er mor til én bandit 🙂 Du har fået min stemme til Blogprisen – du kunne nu også høre til under kategorien “Familieliv” – hvor du og din lille familie også kunne vinde stort!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ja undrer mig også, hvorfor jeg ikke er nomineret der hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hun bliver da bare smukkere og smukkere for hver dag, lille Alma 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 årig dreng i dametøj i Cover// liiiidt underligt?