Ikke så meget snak & mere handling// Opdrag dit barn til at blive et bedre menneske

Makeup guide// Bryn

co6

Og nu til noget knap så vigtigt nemlig det der med at tegne sine bryn op. På efterspørgsel fra jer, så har jeg forsøgt at lave en guide til hvordan jeg gør. Jeg bruger et bryn kit som du finder HER. Jeg har valgt kun at fokusere på bryn i dette indlæg og så lover jeg at i nok skal få et om både læberne og øjenmakeup’en på et senere tidspunkt:)

Grunden til at jeg bruger Jane Iredale Bitty Brow Kit er at der både er super gode små pensler i og en gel, som man kan bruge til at forme hårene, hvis man har brug for det. Jeg bruger kun gel’en hvis jeg vil have brynene skal se lidt buskede ud. Jeg er vild med den, da ens bryn ser naturlige ud og man får ikke en sådan et optagnet bryn, som mange blyanter giver. Mine nye blush fra young blood og foundation Loreal sneg sig lige med på billedet 😉

Makeup guide// Bryn

Makeup guide// Bryn

Makeup guide// Bryn

Jeg bruger penslens form til at danne formen på den brede ende af mit bryn og så tegner jeg formen. Til sidst bruger jeg lige fingeren til at fjerne lidt farve, så buen bliver lidt højere. Se min video herunder:) Jeg køber det meste af min makeup og skønheds produkter på www.cocopanda.dk fordi det bare er billigere og lettere.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med cocopanda.dk

Skriv en kommentar

 • Camilla

  Jeg bliver også nødt til at tilknytte en kommentar.
  Jeg er begyndt at følge din blog og hold da op, jeg synes virkelig du kommer med mange input/oplever/hverdagslivet som jeg kan relatere til..! Synes virkelig du er værd at følge og læse din indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Mange tak, det er jeg glad for at høre:) så er de bare lidt sjovere at blogge. Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Ved du, hvad du er? – du er simpelthen så sk… smuk uden makeup – du behøver ingen makeup for at understrege dine smukke øjne, flotte kindben og fine mund!! – så er det sagt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Iiih taaark det er også uden makeup jeg har det dejligst. Men meget sjovt at dulle sig op i ny og næ tak for komplimenten

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke så meget snak & mere handling// Opdrag dit barn til at blive et bedre menneske