Så er der chokofingre//Opskrift

Den perfekte 3 års gave til vores søn

Den perfekte 3 års gave til vores søn

 

SÅ begejstret var han, da hans gave begyndte at tage form i hans værelse. Hans ansigt siger alt (og ja så var han sminket som …bondemand i vuggestuen tidligere og nægtede at tage det af) Det var i fredags og M havde fri tidligt fra arbejde, så derfor kastede vi os ud i projekt verdens-fedeste-børneseng-med-rutsjebane. Jeg ved ikke om i kan huske at jeg sprurgte jer til råd om hvilket design til sengen jeg skulle vælge. Jeg endte med at vælge skov temaet, da det er unisex og det der med dyr, elsker de.

Der var kasser overalt og jeg samlede kun lige den lille mintgrønne kiste og M klarede sengen…og til min store glæde smed han trøjen hahahaha FREDAGS BONUS lol. Ungerne gik selvfølgelig i vejen, men heldigvis har Albert hele det der legetøjs Boss værktøjs sæt, så de fik lov at “hjælpe” Det nåede at blive mørkt før vi var færdige og vi var FÆRDIGE. Det er edersparkemer en lækker seng, men man skal lige afsætte nogle timer (mindst 4) for at samle den.

Til dem der ikke lige er med, så er den en medium str. seng med rutsjebane fra Flexaworld.dk De har mange virkelig flotte designs, nogle mere køns orienteret end andre. Jeg valgte et unis sex design, da Alberts værelse og så er det største og det er der de leger. Alma har et mindre værelse, som hun mest bruger til at sove i. Den vi har valgt til Albert, er præcis denne HER

Den var en smule større end jeg havde regnet med. Madrassen er stor nok til at jeg kan ligge på den. Det fede ved den her seng er at man kan aftage og tilføje produkter og dele. Vi overvejer nemlig at lave den til køjeseng om et par år, så de sover i samme værelse og så kan man igen skille sengene af og bruge dem som alm. senge ved jorden, når de bliver ældre. Kvaliteten er den bedste og man får virkelig en seng som kan holde i rigtig mange år og følge barnets udvikling og behov. Sengen uden madras og tekstiler koster i alt:  5.615,-

Den perfekte 3 års gave til vores søn Den perfekte 3 års gave til vores søn Den perfekte 3 års gave til vores søn Den perfekte 3 års gave til vores søn Den perfekte 3 års gave til vores søn

 

Det var fristende at vælge pirat temaet, men det er bare ikke særlig unisex. 

f10 Den perfekte 3 års gave til vores sønIndlægget er lavet i samarbejde med FlexaWorld.dk

Skriv en kommentar

 • Christine

  Vi har også flexa herhjemme, af de. Simple år sag som du nævner: flexibilitet! Kvaliteten er helt klart i top, som voksen har jeg ingen skrupler ved at mosle op i sengen, for jeg ved den holder! Vi har pirat temaet herhjemm- eller, vi er færdige med det. Skal netop til at sælge den. Vires har været super glad for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg søgte på Google og fandt en som var samme mærke og ca. Størrelse til 1700,- men så kommer alt jo oven i, altså madresser, pynt osv…. Er ret fristet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ham M er altså en flot mand, Sarah 🙂
  Tak, fordi du deler lidt af ham til os læsere af din blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Sarah. Åh, den seng der, ikke? Jeg er forelsket og det ville min søn også blive hvis han fik sådan én.. Har tjekket deres hjemmeside, men kan ikke se hvad den koster?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Du skal måske finde forhandlerens hjemmeside først, men er det står på deres side…vidst Ilva og ide møbler…but not sure. Du må læse dig frem:) kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Jeg har i tjekket alle forhandlere på deres liste og har endnu ikke fundet nogen som har præcis den seng. Vildt frusterende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Så send flexa en mail

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er der chokofingre//Opskrift