Den perfekte 3 års gave til vores søn

Legetøj der stimulere dit barns kreativitet

Legetøj der stimulere dit barns kreativitet

M har rigtig været helten i skysovs denne weekend. Ikke nok med at han smed trøjen på aller lækreste vis og glædede mit mor hjerte ved at samle Alberts seng, så kom denne her lille pakke også med posten. Det er sådan nogle geniale slags magnet “klodser” som kan sættes sammen på alle leder og kanter. Der er et utal af figurer, man kan lave og da jeg pakkede det ud, gik der fuldstændig nørderi i den både hos mig og ungerne.

Alma begyndte strakt at forme og farve sortere (typisk hende) og Albert ville lave figurer. Det er virkelig et godt stykke legetøj, da det ikke kan gå i stykker og mulighederne er tæt på uendelige. Derud over så er de selvlysende i mørke. Jeg ved desværre ikke lige, hvor de kan købes, men i kan evt. google jer frem. Hvis i har nogle erfaringer med godt legetøj, der stimulere udviklingen, så smid lige  et link og forklaring, så vi mødre kan nyde godt af hinanden erfaring. Kram

Legetøj der stimulere dit barns kreativitet Legetøj der stimulere dit barns kreativitet

Skriv en kommentar

 • Det er altid lækkert når de små selv kan bygge noget – det giver dem simpelthen så meget 🙂 Det er også bare lidt sjovere, når de voksne også synes det er sjovt 🙂 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Sletting

  Jeg har flittigt benyttet dem i en specialbørnehave for autister. De fanger bare børn på alle niveauer. 🙂 de havde dem i store spande. Mener deres hed noget andet 🙂 forsøger lige at lede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  PlusPlus er genialt.. Min søn på 4,5 år bygger og bygger.. Dem kan der gå mange timer med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  de er virkelig gode! Her er de også et hit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  De kan købes i Toys r us

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vi har noget lignende – de hedder Magnatiles. Pricey men bedste investering ever. Børnene leger med dem hver dag, både før afgang til børnehave og altid efter aftensmad da de står i vores spisestue (så er de underholdt mens vi bliver færdige). De er altså også sjove for voksne – vi har netop bygget en rumraket lissom Astro-Andreas’ ;-).

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte 3 års gave til vores søn