Nu ved vi hvad Albert fejler & kolik der i virkeligheden kunne være refluks problemer

Opskrift til de sunde & dem med refluks// Lun perlebyg salat med kyllinge deller

p3

Det skal lige siges at jeg stopper ikke med at lave nogle uhyggelige saftige dessert og kage opskrifter i ny og næ, det må bare spises, når de små eller Albert ikke er i nærheden, men set i lyset af at vi skal omlægge vores kost, så sniger der sig nok flere sunde opskrifter ind end normalt. Jeg skal lige teste og lege lidt inden de rigtig gode kommer, men her er hvad jeg serverede for de små igår. Nemlig en lun perlebyg salat. Man koger bare sine perlebyg og så har jeg skåret lidt rød og grønne pebere i tern og smidt i efter vandet fra perlebyggen er hældt fra. Ligesom man koger ris-meget let. Dertil serverede jeg kyllinge frikadeller. Dem lavede jeg med kyllingefars, 2 æg, 4 spiseskefulde havregryn, salt og peber og så bare på panden. Det smagte ok lækkert, men børnene spiste vidst flere deller end perlebyg hehe. I aften må det blive fuldkorns pasta.

Lige en lille note, så “roder” jeg lidt rundt i bloggen disse dage, jeg er nemlig ved at få lavet min egen baby shop (lækre ting til børn og babyer) og så en shop for os quinder med mode og skønhed. Jeg skal nok skrive, når det er helt klar til brug:)

Skriv en kommentar

 • Dinah

  Er det din søn der har refluks?
  Jeg har nemlig en datter på 16 mdr med refluks og fandt din side ved at søge under refluks og karry, jeg synes nemlig hun reagerer på karry og har fx ikke sovet hele natten efter vi fik kylling i karry igår. Jeg ved bare ikke om det er tilfældigt eller om karry er no go.. Ud fra hvad du skriver lyder det ikke til at karry er godt. Hvad er din erfaring, hvis du har lyst til at dele den med mig.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Ja det er det. Og karry kan meget vel være en tricker. Her spiser vi ikke længere mad med karry og laver jeg det, får han en portion uden. Skriv ned hvad hun har spist og drukket på de dage, hvor hun græder/vågner om natten. Nogle gange vågner de jo bare, men hos min søn kan jeg klart fornemme, hvornår det er refluks. Læg noget under senge i den ene ende, så hun ligger skråt og ikke give vand og væske inden sovetid.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dinah

   Hej igen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Prøv og smid karry i farsen – det er hammer godt! Vi få ret ofte perlebyg/perlespelt i stedet for ris. Jeg bruger ivrigt pesto til at vende det i – til min mand og jeg. Ungerne vil helst spise det uden, eller med karry sovs! Vi er nok bare karry fans herhjemme haha

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu ved vi hvad Albert fejler & kolik der i virkeligheden kunne være refluks problemer