Rollin with the homies

Vi laver sund slik// Banan kokos kugler opskrift


Vi laver sund slik// Banan kokos kugler opskrift

De her billeder er fra lige inden jeg blev rigtig dårlig. Vi har valgt at ændre vores livsstil, så den passer bedre til Albert (til dem der måske lige er begyndt at følge med, så har Albert refluks problemer) derud over har vi netop idag aftalt at sodavand og light produkter også bliver skåret drastisk ned her i huset. Ja vi er sgu blevet helt fornuftige hehe men både Albert og jeg har sgu været ret underdrejet med vores immunforsvar, så nu prøver vi at ændre kost vanerne.

Jeg kastede mig forleden ud i at lave denne banan snack sammen ungerne. Vi tog bare alle ingredienserne med ind i stuen, ja det sviner, men det må man godt på en lørdag 😉 og så er det jo mega hyggeligt at lave dem sammen. De blev nærmest spist ligeså hurtigt som de blev lavet. Jeg ved godt at jeg ikke lige altid giver jer opskrifter efter bogen med præcise mål osv., men her prøvede vi os bare frem. Vi brugte:

Økologisk fuldkorns speltmel
Lidt mandelmel
kokosfibermel
kokossukker (en smule)
og så en håndfuld kornkammerets müsli
1 banan

Vi moste først bananen i en skål og så tilførte vi ingredienserne indtil at at dejen kunne formes som en kugle og ikke var for smattet. Tilsidst rullede vi dem i kokosdrys. Dee var mindst ligeså begejstret for de her kugler som for en pose bland selv slik. Prøv dem ad:)


  

Skriv en kommentar

 • Louise

  Jeg synes, at det er så fedt at se hvordan I har omlagt kosten, så Albert kan få det bedre. Der er ikke noget værre end at se folk spise alt det man selv ikke må spise(som voksen. Har selv allergi, så jeg kender lidt til det :-)). Tænk bare hvordan det må være for et barn..
  Jeg fik fortalt af en kostvejleder i sidste uge, at hele vores immunforsvar ligger i maven. Så når maven ikke har det godt, så bliver vi meget nemmere syge. Hun var en stor fortaler for Thise mejeris Acido. Det indeholder allermest mælkesyrebakterier(dem vi skal bruge for at genoprette balancen i maven) af alle syrnede produkter. Den er syrlig i smagen, og lidt tyndere end ymer. Men det er virkelig god 🙂 Min mave har ikke været så glad længe, så jeg kan helt klart anbefale den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lisbeth jeppesen

  hej,
  det undrer mig,at du er begyndt at dele dine opslag op—–med læs videre????
  er det for ar få flere sideopslag,det er møg irriterende,og det har du da aldrig gjort før,men der er måske en god forklaring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj hvor ser de gode ud! Jeg har altid enten holdt mig til no-bake havregryns eller dadelkugler og kun brugt bananer i sunde muffins, men det har da klart været en fejl kan jeg se! De her må prøves 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rollin with the homies