Vi laver sund slik// Banan kokos kugler opskrift

Efter 5 dages maveonde må man godt…..

  
Endelig vågner jeg med en mave der ikke gør ondt, tilgengæld gør det ondt i mine øjne at se på mine negle og håbløse udgroning. Mine tånegle vil jeg skåne jer for. Nogle ting bør bare ikke vises på nettet. 

 

Jeg mener at når man har haft så hårde dumme dage, så er det vidst på tide med en overordentlig pampering day!!! I sammenråd med børnenes far også kaldet manden i mit liv, min store kærlighed (som fortjener et stående bifald for hans indsats,nimens jeg var syg) er vi blevet enige om at jeg idag bruger hele dagen på at være god ved mig selv. Jeg skal BÅDE have lavet manicure, pedicure OG have farvet hår!!!!! JAAAA det er da for læksi!!! Og senere skal jeg mødes med min veninde og så skal vi til noget tøse halløj med mode og andet lækkert!!! AIiii hvor jeg glæder mig!!! Der bliver gang i snappen idag!! (Sarahlouise.dk)

Derud over havde jeg fuldstændig glemt at jeg i sidste uge bestilte nye støvler og taske og det kom så igår. Så blev jeg jo helt ekstra glad, fordi jeg havde glemt det lol🙈🔫 Støvlerne er mega fede, men kvaliteten er også efter prisen (billigt) og der er en lille fejl i lynlåsen. Jeg orker bare ikke at returnere dem og jeg tror godt at jeg kan bruge dem på trods af fejlen. Købte støvler og taske på Justfab.dk møj billigt!

   
    
 

Skriv en kommentar

  • Sofie

    Har du et link til tasken? 🙂 jeg kan ikke finde den på hjemmesiden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Jeres kærlighed er sgu dældulme den smukkeste længe <3 nyd dagen. Min torsdag er lige blevet lidt bedre.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi laver sund slik// Banan kokos kugler opskrift