Sådan gør du dit morgensure barn glad

Jeg forkæler mig selv & mit håndled// Trollbeads

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg bliver yderst veltilfreds ved synet af mit håndled disse dage, jeg har nemlig forkælet det med et af Trollbeads nye designs. Jeg elsker enkelheden og den varme bronze farve. Jeg er i det hele taget bedst med varme farver. Det pynter uden at være for pyntet…hvis i forstår, hvad jeg mener. De har tidligere heddet Troldekugler, men har nu skiftet navn til Trollbeads. De skaber smykker fra naturens fineste og mest holdbare materialer, konstrueret i bedste kvalitet. I kan finde jeres eget personlige armbånd HER

tbcover

Ud over at de bare laver virkelig smukke smykker, så har de også en virkelig fed holdning til det med at tage ansvar som virksomhed, som jeg synes er værd lige at nævne:)

Sociale forpligtelser

Udover at være fast medlem af Responsible Jewellery Council, støtter Trollbeads også velgørenhed over hele verden.

Lise Aagaard har sammen med organisationen Tibet Velgørende udviklet Tibet-projektet i 2005 for at give arbejdsløse tibetanske flytninge i Indien muligheden for at lære et nyt håndværk og tjene nogle penge.

Lise Aagaard har uddannet en gruppe på 12 personer og deres leder, som blev udnævnt af Dalai Lama, i alle aspekter af smykkebranchen – lige fra design, produktion til marketing. Lise Aagaard stod også for det finansielle bag projektet. Tibet-projektet bliver nu håndteret af det Tibetanske Arbejdløshedssamarbejdes Samfund og består af 17 ansatte. Gruppen sælger deres glaskugler og smykker i en butik på hovedgaden i Dharamsala i Indien.

I 2010 iværksatte Troldekugler et lignende projekt i det afrikanske land Malawi. Med afsæt i erfaringerne fra Indien finansierede Troldekugler Malawi Trollbeads Workshop, der gav en gruppe belastede unge mennesker mulighed for at lære kunsten at lave glaskugler over åben ild. Nogle af disse unge mennesker havde helbredsproblemer, mens andre havde mistet det meste af deres familie til AIDS. I Workshoppen underviste Troldekugler dem i alle aspekter af driften af et succesfuldt smykkefirma, blandt andet styring af leverandører, produktion, design og marketing.

I dag er værkstedet et selvstændigt og bæredygtigt foretagende.

Som et brand har Trollbeads også støttet kampen mod kræft og verdensomspændende velgørenhedsarrangementer, når naturen har vist sig fra sin værste side. Det er da kun til at blive glad i låget af at høre:)

Indlægget er lavet i samarbejde med Trollbeads

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan gør du dit morgensure barn glad