Jeg forkæler mig selv & mit håndled// Trollbeads

Hvad føler du, når du ser dette billede

  
Hmm selvom jeg selvfølgelig synes at man bedst muligt (uden om hysteri) skal passe på sin krop, så gør det her billede mig en smule opgivende. Kvinder lider i forvejen under et kæmpe pres både fra andre og sig selv mht. amning, så jeg synes bare sådan en kampagne gør mig…. Træt. Kroppen sortere jo selv til og fra af, hvad den skal bruge til babyen og mangler der noget, så har kvindekroppen lagret lager af diverse vitaminer i kroppen igennem kvindens liv netop til formålet. Det skal være helt ekstremt før man står i en situation, hvor ens krop ikke kan producere det babyen har behov for.

Hvad tænker du?

 Jeg fandt dette billede på insta og jeg ELSKER det!! 
 

8 kommentarer

 • Totalt fedt billede!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Det preller af på mig – Jeg spiser præcis hvad der passer mig.
  Min søn er rask og sund.
  Det er som om vi automatisk bliver betragtet som evnesvage, bare fordi vi har været gennem en graviditet.
  Kan ikke tage den slags seriøst…
  Men gad da godt at have burger bryster – En anden måde at tilbyde et Happy Meal 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  De fleste er vel enig i at rygning hverken høre hjemme i graviditeten eller under amningen. Tror det hun mener er, at der ikke sker noget ved at man spiser slik eller fastfood en gang imellem, det er jo ikke anerledes end hvis man ikke er gravid eller ammer så propper man sig jo heller ikke med de ting hver dag.
  Jeg ammer og synes det er fantastisk. Men tror hurtig det ville blive en sur pligt hvis man konstant skulle dunke sig selv oven i hovedet ved hver lille usund ting man spiser eller drikker. Det går nok
  Jeg er så enig med dig, bliver squ også helt træt, så dejligt at du sætter fokus på at vi ikke skal være så hysteriske

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Der er altså mange der mener at rygning er acceptabelt under graviditet. Og ligeledes fastfood, slik, cola osv i store mængder. Mad med mange tilsætningsstoffer og E numre. Kender en der igennem hele graviditeten proppede sig med slik, cola, pizza og masser af cigaretter dagligt. Selvfølgelig skal man ikke være fanatisk. Og det er jeg bestemt ikke. Alt med måde. Jeg har selv været meget indlagt og set hvor syg man kan blive af for dårlige kostvaner, rygning osv. Hjerneblødninger, blodpropper, diabetes osv. Folk tænker måske ikke over hvor skadeligt det er nu. Men det er det i længden. Og fosteret kan godt tage skade af en forkert levemåde. Men altså en tur på mc. Donalds en sjælden gang eller et stykke kage, skal der også være plads til. Der er jo ingen grund til at være hysteriske. Jeg blander mig ikke i hvordan andre lever. Og ville heller ikke gøre det hvis jeg var i en mødregruppe. Hvad der er rigtigt og naturligt for en, er måske det modsatte hos en anden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • s

   Synes det er rigtig fint at i har en holdning til det. Synes bare ikke rigtig det rager andre end en selv og ens kæreste/mand (altså den der har lavet barnet sammen med kvinden) hvordan man vælger at komme igennem graviditeten. Vi kan alle sammen blive enig om hvad der helt basalt ikke hører hjemme i en krop – men det kommer vitterligt ikke andre en den pågældende familie ved. Og at man får kvinden til at skamme sig tror jeg vitterligt ikke hjælper.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg synes det er godt at sætte fokus på det. For der er altså en del der spiser MEGET usundt under graviditeten. Og ryger. Må indrømme jeg får en klump i maven, når jeg ser en gravid ryge. Det er moderens eget ansvar og jeg vil aldrig sige min mening til hende. Det kommer jo ikke andre ved. Men uha jeg tænker mit. Der er absolut ingen gode ting i cigaretter. Kun tusindvis af skadelige ting. Og det gælder også cola, fastfood osv. Man udsætter jo ikke kun sig selv for mange sygdomme ved dårlig kost, men også sit barn i maven. Men det er jo op til den enkelte og ikke noget andre skal blande sig i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha Guldborg

  SÅ enig med dig ! Har mødt så mange fordomme siden jeg startede med amme at det oftes føles helt unaturligt (I offentligheden, mødregruppe osv) selvom jeg inderst inde elsker det og synes det er det mest naturlige nogensinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Jeg er så enig med dig!!! Og hvor er det rart med en der ikke har en løftet pegefinger til andre kvinder om amning eller andet for den sags skyld

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg forkæler mig selv & mit håndled// Trollbeads