Dagens outfit// ny rød taske

London touchdown 

  
Godmorgen! Jeg stod igår op kl. AAaaaalt for tidligt (kl.04) og begav mig imod lufthavnen. Jeg skulle nemlig til på presse tur med pr bureauet Holm&Bertung i forbindelse med Christina watches & jewelry. 

Vi er en ret stor gruppe afsted bl.a journalister fra magasiner og andre bloggere. Vi ankom til hotellet igår morges, smed vores bagage og gik direkte ud i det lækre pulserende London liv. Der er fashion week her og det var bestemt ikke til at mærke at det var søndag. Jeg tøffede rundt med en anden blogger Sandra Willer som er noget af det sødeste og sjoveste, jeg længe har mødt. Bag det smukke ydre gemmer der sig en mindst ligeså gakket tøs som mig selv😝 og så imponere hun mig med sin flotte modeblog som klart er værd at tjekke ud. Søde Christian fra IN magasin vidste nærmest alt om London og hvor alle de vigtige butikker lå ( Chanel og kagehuse😝) så vi holdt os tæt til ham.

Da mine fødder nærmest ikke kunne bære mig længere, overgav jeg mig til hotel værelsets halv hårde seng og prøvede at lade være med at savne min familie. Det er altså ikke let, når man konstant får de sødeste billeder og videoer hjemmefra.?? Jep jeg er elendig til at være væk fra de små, men det er heldigvis kun indtil i morgen.

Idag har vi en travl dag med smykke-kiggeri, middag og teater. Jeg er udhvilet og mega klar til alt, hvad London har at tilbyde. I kan jo følge med på snappen (sarahlouise.dk) 

Chiller med Sandra

  

  
 

Skriv en kommentar

 • Mega Cool

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Hej Sarah, ville skrive her, i tilfælde af, at min kommentar ville drukne i mængden af kommentarerne på sb12-indlægget. Det ser ud som om jeg er den eneste, der deltog med navnet Cille/Sille, som jo er et af vindernavnene, men jeg har ikke modtaget en mail, heller ikke i min spam-box.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej Sarah
  Jeg så lige på din snapchat det stribede sæt du har på – og jeg er vild med det! Vil du ud med hvor det er fra! Du så for lækker ud i det jo!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nille

  Har du ikke nogen assistent mere. ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Nej da det er længe siden og har ikke lige fundet en ny

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit// ny rød taske