London touchdown 

De heldige SB12 vindere!!

De heldige SB12 vindere!!

Vinderannoncering
Hoold nu op hvor var I mange der deltog i konkurrencen.

De heldige vindere er……
Heidi, Annette, Sille, Pia og Emilie.

Tillykke! I har alle modtaget en mail 🙂

____________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg åbner mine trætte øjne og ruller om på siden for at give min dejlige kæreste et kærligheds fyldt kram. Jeg trutter munden og læner mig ind over ham….men istedet for det varme morgenkys, som jeg havde forventet, får jeg bare hans giga store håndflade lige midt i ansigtet, ja altså ikke en flad, men så hånden dækker hele mit ansigt, imens hans skubber mig væk og siger “pppyyyyyhaa skat, du har godt nok dårlig ånde” imens han laver en passende grim grimasse, HVIS nu jeg ikke havde fattet det med ord og så står han op….. feeedt nok…så ligger man da ellers bare der og føler sig mega sexet….not.

Men helt ærlig efter 5 dages sygdom med både opkast og “noget andet” såååå har min krop, mave og mund nok set bedre og mere vellugtende dage og så er det sgi da bare ret så heldigt at jeg har et helt kit fra SB12 til at ligge klar. Jeg skulle nemlig have lavet en konkurrence til jer inden, jeg blev syg, men det kan jeg jo så passende gøre nu, imens jeg tygger på deres tyggegummi…jeg skal dælme give ham dårlig ånde….jeg skal dufte heeelt uimodståelig til næste gang jeg ser ham og så kan han glemme alt om et kys hehe!!!

Jeg plejer at børste mine tænder 2 gange om dagen (ok nogle gange kun 1 gang, hvis jeg har for travlt om morgenen) og jeg bruger også tandtråd, men hvis man lige skyller munden efter med en omgang SB12 så føler man sig jo bare liiige det mere lækker. Deres tyggegummier er især gode lige at have med i tasken og gøre brug af inden møder. Folk der lugter ud af munden er simpelthen såååå svære at være i rum med (selvom det jo er skide synd for dem…og mig) og kys får man altså heller ikke meget af med en bæ-mund.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lidt om SB12

SB12 er et mundskyllemiddel, der neutraliserer de svovlgasser i munden, som er årsag til den ubehagelige ånde.

– Den unikke kombination af zinkacetat og klorhexidin forhindrer dannelsen af ildelugtende svovlgasser (VSC-gasser), der giver anledning til ubehagelig ånde.

– SB12 nøjes ikke med at camouflere ubehagelig ånde, men angriber selve problemet ved at neutralisere og forhindre dannelsen af ildelugtende svovlforbindelser i munden. Gode bakterier er nødvendige for at opretholde god mundhygiejne. SB12 neutraliserer de ildelugtende svovlgasser, som bakterierne danner, når de nedbryder madrester, spyt etc. mellem tænderne, i tandkødslommerne og i lommerne bagerst på tungen.

– Skyller du mund med SB12 om morgenen, er du sikker på frisk ånde i 12 timer, så du er godt klædt på til en travl hverdag, og så du kan føle dig fuld af selvtillid til dagens udfordringer.

– Supplér tandbørstning morgen og aften med SB12 tandpasta med smag af frisk mint. SB12 tandpasta indeholder zinkacetat, xylitol, flour og 0,32% sodiumfluorid, der bekæmper ubehagelig ånde.

– SB12 tandpasta beskytter effektivt mod huller i tænderne, fordi den indeholder natriumfluorid som styrker tændernes emalje. Derudover fjerner den skånsomt overfladepletter på tænderne, så de ser hvidere ud.

– Får man brug for et friskt pust i løbet af dagen, fx efter en kop kaffe, kan man supplere med SB12 boost tyggegummi.

Konkurrencen!!!

Jeg trækker hele 5 vindere af denne konkurrence, du skal blot svare på hvor mange varianter mundskyld, har SB12. Find svaret HER og skriv det i kommentar feltet og så kan du vinde et lækkert SB12 kit.

1 SB12-kit består af:

? 3 flasker SB12 mundskyl i forskellige smags varianter
? 1 tube SB12 tandpasta
? 2 pakker SB12 boost tyggegummi

Kittet har en samlet værdi af 434,00 kr. (vejl. Udsalgspris)

Husk at skrive din rigtige email adresse, så vinderen kan blive kontaktet.

De heldige SB12 vindere!!

 

Indlægget er lavet i samarbejde med SB12

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London touchdown