Mit kærligheds forhold til mine læsere

Om den evige mor rolle i bevægelse & familie date

td13

 

Jeg kom hjem sent igår fra London og måtte stille som en mus, stille min kærligheds syge trang til at se mine vidunderlige børn ved at liste ind i mørket på deres værelser og dufte til dem…. mest af alt havde jeg lyst til at krybe ned i fosterstilling og ligge mig tæt ind til dem, men så ville de vågne…og sengen ville sikkert brase sammen.

Da jeg kigger billederne igennem fra vores familie date i lørdags, kan jeg rammes af en følelse af at tingene går alt for stærkt. Det føles som igår at de bare var bittesmå og ikke kunne gå og nu går jeg der med dem i hænderne….store børn, der kan tale, Albert har smidt bleen og sutten (pånær om natten) Alma taler næsten ligeså godt som ham….. At være mor er virkelig en rolle, der konstant er i bevægelse. Man er mor på tusin forskellige måder igennem barnets opvækst og det kan altså godt være en lille smule forvirrende, når ens barn den ene dag ville holdes, kysses og krammes og nu tørrer han irriteret sin kind (heldigvis ikke altid) hvis jeg kysser ham.

Deres behov og adfærd ændrer sig hele tiden og i takt med dem, prøver jeg at tilpasse mig. Deres voksende selvstændighed er fascinerende at betragte og samtidig skære det i hjertet at blive afvist, fordi de bare ikke ooooorker mere pusse-nusse fra mor hehe….AAARMEN JEG KAN JO IKKE LADE VÆRE FOR POKKER…. Jeg tror allerede nu at jeg bliver hende den aaalt for kærlige pinlige mor. Jeg elsker dem jo bare så inderlig højt, jeg kan slet ikke overskue at de skal blive voksne og flytte hjemmefra. Jeg nyder hvert sekund med dem.

I lørdags tog vi på familie date. Vi tog imod strøget, hvor vi skulle handle ind til deres fødselsdag, som vi holder i weekenden. Vi har ikke været på strøget i kbh længe, så det var meget hyggeligt. Der var flere gade kunstnere end jeg husker og ungerne var vilde med. Vi fik simpelthen taget så mange billeder, så i får nogle af dem idag og resten i morgen:)

Noget af det første vi gjorde var at besøge BR legetøj og Disney butikken. Det i sig selv er jo fryd for de små og stormede rundt helt øje på børne endorfiner. Alma fik hurtigt lavet en lille bunke af de ting, hun synes hun skulle have hehe Hun kunne næææææsten ikke rumme alle herlighederne;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Albert er SÅ klar til sin prinsesse & pirat tema fødselsdag på lørdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

 • Nøj hvor ser det dejligt ud ! Familie kvalitets hygge hele vejen! ❤️

  Savner straks mine børn endnu mere godt de snart skal hentes i institutionen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Elsker at du ligger kvalitets billeder op!! Hvor er din poncho fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Tak for et ærligt og kærligt indlæg. Du har de kønneste børn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit kærligheds forhold til mine læsere