Må man forlade sine børn?

Øjenmakeup guide + spar op til 80% med rabatkode på makeup

cocopanda3

Min rabatkode til jer giver 15% yderligere oveni den eksisterende rabat:SARAHL15

slc

1 her 2 her 3 her 4 her 5 her 6 her 7 her 8 her 9 her 10 her 11 her

Jeg bruger ingen eller meget lidt makeup til hverdag, men man skal ikke have kendt mig i særlig lang tid for at opdage at jeg bestemt også godt kan lide at gakke ud i makeup, når jeg skal et eller andet. Jeg har forsøgt mig med en makeup guide VIDEO og jeg er altså stadig i øve fasen. Jeg lover at jeg bliver bedre med tiden!!! Det er nok filmet liiidt for tæt på og liiidt for hurtigt, men man kan måske alligevel godt få en fornemmelse af hvad jeg rent faktisk foretager mig.

Jeg har også lavet en fin collage, hvor jeg har samlet de produkter, jeg bruger p.t. fra Cocopanda.dk. I har tidligere kun fået info i små bider, så nu får i lige det fulde overblik:)

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Cocopanda.dk

Skriv en kommentar

  • Louise

    Hehe hvor du sød Sarah Louise, ja det går nok en tand for stærkt 😀 hihi..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må man forlade sine børn?