Baby shoppen

Efterårets fester & jule arrangementer reddet//Rabatkode til jer

gaudium-3574_laks

Jeg har fået mad fra Gaudium til fester og de svigter aldrig. Jeg overvejer at bruge dem igen her til jul, da jeg tænker at det er på tide at vi holder en julefrokost for familien. Sådan en har jeg aldrig holdt tidligere, men nu hvor vi er blevet mor og far, så kan vi jo ligeså godt få en plads i familiens kalender og være de der helt voksne, der invitere på julefrokost. Og så er det jo ikke så ringe at jeg kan få noget rabat. Rabatten skal i selvfølgelig også have.

Gaudium.dk er blevet til i samarbejde med Robert ?Fabio? Petersen, som har arbejdet og er uddannet på NOMA. Han er blandt andet kendt fra programmet ?NOMA på kogepunktet, og var også med til at starte Kødbyens Fiskebar hvor han arbejdede som souschef.

I sparer 120 kr. per kuvert ved brug af min rabatkode SarahLouise, når i køber mad via Gaudium.dk. Så hvis i skal holde efterårs fest, så er Gaudiums Nordiske luksus buffet et hit og skal i eks. i jeres firma eller bare jer selv, have jule buffeen på plads, så vælger i deres klassiske julebuffet.

Nordisk luksus buffet – 10 retters buffet som er perfekt til efterårets fester.

Normalpris 290 kr. pr. kuvert
Med rabatkoden SarahLouise er prisen kun 169 kr. pr. kuvert (min. 10 kuv. pr selskab)

Gaudiums klassiske julebuffet af nordisk råvarer – 7 klassiske retter

Normalpris 290 kr. pr. kuvert
Med rabatkoden SarahLouise er prisen kun  169 kr. pr.kuvert (min. 10 kuv. pr selskab)

Når i bestiller menuer, skal i bare skrive til gaudium@gaudium.dk og angive “SarahLouise” ved henvendelse. Tilbuddene kan indløses inden d. 20. dec. 2015.

gaudium-3586_salat gaudium-3619_kalv gaudium-3665_br+©d

gauk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby shoppen