Dagens outfit// Mor med hat & tern

Lidt om at klæde sig ud for sine børn

Lidt om at klæde sig ud for sine børn

Ja den der lyserøde enhjørning, det er så MIG!! Efter vi havde spist boller og kage og så liiige lidt mere kage til børnenes fødselsdag, så havde jeg arrangeret en skattejagt for ungerne. Og findes der noget mere eventyrligt end en enhjørning. ALLE ved jo at enhjørninger rider på regnbuen og for enden af regnbuen ligger en kiste med guld!! (ellers så ved i det nu haha)

Jeg fandt dette geniale voksen enhjørninge kostumewww.dyrekostumer.dk det er et site med masser af dyrekostumer/Kigurumi kostumer både til voksne og børn. Valget stod lidt imellem enhjørning eller ræve kostumet. En anden ide var nemlig at jeg skulle have været Hugo fra Dora og at jeg skulle prøve at hugge skatten fra ungerne, når de havde fundet den. Det var måske blevet for skræmmende, så jeg tog enhjørninge kostumet istedet.

Enhjørninge-mig delte så fine pirat hatte og kikkerte ud, for det skal man have på og med, når man skal på skattejagt og så gik vi lige en tur rundt i området og fandt poster. Alma tog opgaven meget seriøst og hun holdt godt øje i kikkerten, som hun så vendte omvendt hehe. Vi endte tilbage i haven, hvor de små fandt skatten og så skulle der ellers smovses og hoppes i hoppeborg. Det var et perfekt kostume til de små, da de sagtens kunne se at det bare var mig, men stadig var de med på at lege at jeg var en enhjørning.

Lidt om at klæde sig ud for sine børnLidt om at klæde sig ud for sine børn Lidt om at klæde sig ud for sine børn Lidt om at klæde sig ud for sine børn Lidt om at klæde sig ud for sine børn Lidt om at klæde sig ud for sine børn Lidt om at klæde sig ud for sine børn Lidt om at klæde sig ud for sine børn

Indlægget er lavet i samarbejde med dyrekostumer.dk

Skriv en kommentar

 • Emma

  Skøøøøønt indlæg. Der er altså ingen tvivl om, at du er den BEDSTE blogger herhjemme. :smiley: Derfor undrer det mig, hvorfor du går selvstændig med din blog, og ikke laver et helt univers ligesom Mascha Vang? Jeres blogs er jo næsten lige store..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg har ikke interesse i at drive et helt netværk. Vores blogs størrelse har jo ikke noget at gøre med om det er muligt at lave et netværk. Alle kan lave et netværk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Tænkte bare, at det nok var nemmere, når man havde skabt sig et “blogger-navn”, som I to jo har.

   Selv tak btw.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha… Det er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Ser super hyggeligt ud! Skatte jagte er bare det bedste
  BTW, der er da virkelig ryddet yd i blogger navne øverst.
  Vil du nogensinde inddrage os læsere/’veninder’ i, om du og frk. Vang er et sluttet kapitel? Tidligere Sås i jo ofte, udfra dine blogindlæg.
  Knus Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvor er det nogle fine billeder og god inspiration til vores kommende fødselsdag for min datter 3 år..

  Tak for den bedste blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit// Mor med hat & tern