Grå guld musthaves!!!

Luksus date med ham her

 Luksus date med ham her 
Det er helt utroligt hvordan definitionen på luksus ændrer sig, når man får børn! Vi har idag taget os den luksus at lade børnene passe fra 10-14 og så tog vi i fitness og trænede sammen. Derefter trissede vi hånd i hånd som to nyforelskede ned i spaen, hvor vi fik set hinanden lidt i øjnene og talt om alle vores drømme. 

Vi rundede vores meget værdsatte timer af med en rigtig fråder tur til Sticks&Sushi. Det kan være en smule farligt at bestille fra et menu kort, når man bare er rigtig sulten. Vi bestilte ALT, hvad vi lystede, spiste op og vi kunne nærmest ikke gå derfra af bare mæthed og skæv af kæreste hygge. Og så hjem til vores dejlige yngel, som vi skal på tur med nu. For pokker da en dejlig dag?????? 

  

  

  

Luksus date med ham her  

Luksus date med ham her   
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grå guld musthaves!!!