Luksus date med ham her

Bidt af en gal Frost prinsesse

løbe

Alma EEEEELKSER Frost…nok ligesom alle andre små piger og drenge i landet. Dvs hun elsker bare alt, hvad der er pynte pynte og prinsesse agtigt (og det elsker jeg hehe) Hun fik jo et hav af gode gaver på sin fødselsdag, men noget jeg helt havde glemt at skrive på hendes ønskeliste, var dette mega cute løbehjul med Frost tema. Find det HER.  Albert har allerede et løbehjul og det er bare så hyggeligt, når vi eks. skal gå en tur eller en tur på legepladsen at de lige snupper deres løbehjul og suser med. Hun er ikke så øvet, så jeg synes at det her med støttehjul er det perfekte valg. Hver dag når hun kommer hjem fra vugger, SÅ skal der lige findes en prinsesse kjole frem fra gemmeren hehe

alma4

Skriv en kommentar

 • Monica

  Min den yngste fylder 4 år i dag og der stod også KUN Frost på ønskesedlen. Vi holdt fødselsdag i går og der var kun EN gave, der ikke var med Frost… EN! Og vi havde 30 mennesker med, så der var altså en del gaver.
  Helt seriøst, så kunne vi sikkert ha givet hende en rulle Frost lokumspapir og hun ville med sikkerhed elske gaven!
  Jeg ved ikke hvad der er med den skide snemand og Elsa 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Løbehjul er geniale og styrker motorikken enormt. Vil dog sige at der er stor forskel på kvalitet (og pris). Syntes dem med Frost tema er mega stive og uhåndterbare.

  Mine anbefalinger vil klart være et Mini Micro. Der er forskellige styr med alt efter størrelse på barnet og så er der til de helt små er slags støtte sæde med.

  Vores pige fik det i 1 års fødselsdagsgave og selv nu hvor hun er 3 giver hun den maks gas derpå.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus date med ham her