Bidt af en gal Frost prinsesse

DET gør jeg aldrig igen!

 DET gør jeg aldrig igen! 

Oooooh ak oh ve!!!!! HVORFOR tog jeg ikke bare tidligt hjem igår!!! Jeg VED jo at der altid kommer en straf. Min skønne veninde Camilla holdt fødselsdag igår aftes. Vi mødtes hjemme hos hende og hyggede inden vi lavede en take-over på Zoo bar. Jeg kan sige jer at mor her var i hopla!!! Jeg skulle dælme ikke hjem!! Endelig var jeg sådan rigtig i byen, så den fik fuld skrue. Jeg dansede så meget at jeg var nær ved at få et livmoderfremfald, men det var så sjovt! Der røg både shots, champagne og vodka ned og jeg glemte at jeg i den virkelige verden ikke kan finde ud af at sove længe og iøvrigt lige har 2 børn. Kl. 04 lå jeg svimmel og utilpas i min seng og kl. 07 slog Albert glad døren op til soveværelset og proklamerede at nu skulle vi have havregryn.

Michael har været min helt i skysovs og taget de små hele dagen, så jeg kunne lige sove lidt mere inden jeg skulle til ENDNU en fødselsdags fest/brunch hos min veninde Julie Steincke. Jeg havde det pænt dårligt, men frem kom jeg og jeg fik som det første stukket et glas champagne i hånden. Jeg måtte liiiiige synke et par ekstra gange…. Men pigerne sagde jeg ville få det bedre, så jeg drak det. Og ja jeg fik det faktisk lidt bedre af det!!! 

Kl.04 gik jeg i seng og kl. 11 stod jeg igen og drak!! Det er simpelthen for hardcore til mig!!! Jeg er fuldstændig kørt over her til aften og jeg er kommet frem til at DET stunt ikke skal gentages. Jeg skulle bare være taget tidligere hjem, for jeg kan bare ikke gå i byen som i gamle dage!! Those days are over!

 DET gør jeg aldrig igen!  
DET gør jeg aldrig igen!  DET gør jeg aldrig igen! 

Skriv en kommentar

 • Christine

  Du havde en super smuk hvid/creme wrap kjole på, på din snap story i går (lørdag). Hvor er den fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Købte den på byflou.dk tror det er en Fillipa K

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bidt af en gal Frost prinsesse