My new best friends// Nibu boots

Om at være den dumme forretnings kvinde

Om at være den dumme forretnings kvinde
Armen altså…jeg synes ellers selv at jeg plejer at være sådan rimelig skarp, når det kommer til at drive forretning og hive gode aftaler hjem. Ud over bloggen har jeg også nogle andre små butikker, men bloggen er faktisk min hoved indtægtskilde og jeg arbejder på den ca. 5-6 timer om dagen HVER dag. Det er selvfølgelig a dream come true at jeg har formået at lave en forretning på noget jeg elsker at lave. Det har også taget meget lang tid og jeg har været igennem en kæmpe udvikling både personligt og som blogger.

Og som jeg sidder der på min skrivepind, så tænkte jeg at jeg lige ville tjekke, hvor meget et indlæg havde givet fra en af mine affiliate partnere som handler med interiør og møbler, for jeg synes nemlig ikke jeg fik det store fra dem og det undrede mig, for jeg kender jo mine tal. Så jeg klikker ind og opdager at jeg har set forkert, da jeg oprettede aftalen og istedet for 15% som jeg troede, jeg fik, fik jeg kun 5% Jeg kunne også se at jeg havde genereret for 100.000 kr. til dem igennem bloggen. DEN gør altså lidt ondt. DAMIT dumme dumme mig! Nogle gange går tingene bare liiidt for stærkt og det er nok en af mine største svagheder. Jeg har simpelthen for travlt og er for utålmodig og det betyder nogle gange riiigtig dumme fejl. Det er noget jeg arbejder på hehe

Det er ikke ofte at læserne får lov til at få et indblik i denne side af blog forretningen, men jeg har intet at skjule og hvis man ikke bryder sig om at folk tjener penge på at blogge, står det jo frit for om man vil læse med. Skulle jeg ikke tjene på det, ville jeg slet ikke have en blog, for jeg ville ikke have tid til at opdatere den og holde den lækker på samme niveau som nu, hvis jeg havde et almindeligt job ved siden af.

partner adds

2 kommentarer

  • Synes det er mega fedt at se “bag om bloggen”-ting, eftersom jeg selv har en blog, og også håber på at komme til at tjene på den en dag. 🙂 Mere business, tak! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

    Syntes personligt det er helt ok bloggere tjener penge på deres blog, det kræver jo helt sikkert rigtig meget tid hver eneste dag, så hvorfor ikke tjene penge på det. som du selv skriver kan dem der har ondt i røven over det, jo bare lade være med at læse med

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My new best friends// Nibu boots