Hvad er god stil? Genbrug vs. mærketøj

Om at læse mit barns behov

Om at læse mit barns behov

Alma er blevet for stor til at sove i barnevogn i vuggestuen, så hun har de sidste uger sovet (eller det har hun så ikke) inde i et rum på en madras med en masse andre børn. Alma er vandt til at sove helt alene i ro og mag. Hvis jeg eks. lige synes at vi skal tage en middags lur sammen i min seng, så fester hun istedet. Hun kan bare ikke falde til ro med andre. Det betyder jo så at hun næsten hver dag, de sidste 2 uger, har været en meget umulig og ked af det lille pige efter vuggestue. Hun er så træt at hun sidder og små græder over aftensmaden og indtil da ligger hun bare på sofaen og ser helt skæv ud.

Imorges var hun allerede ked af det fra morgenstunden. ALT var galt og hun have meget rød numse. De sidste 2 dage har vuggestuen ikke skiftet hende om eftermiddagen, så når vi var kommet hjem har nummeren været helt rød:( Hun græd, da hun skulle have morgenmad, da hun fik hagesmæk på, da Albert kiggede på hende, da jeg efterfølgende prøvede at trøste hende, hun græd da hun skulle skiftes, da hun skulle have tøj på og sådan var hele morgenen. Hun var faktisk klædt på i sko og jakke og på vej ud af døren…grædende selvfølgelig og ned af trapperne (M afleverede idag) høre jeg hende græde og sige “min mor” og så tænkte jeg fuck det- hun trænger til en hjemmedag!! Så jeg nåede lige at stoppe dem og så blev hun hjemme.

Vi har monster hygget. Hun fik et langt bad, som er godt for den lille nummi og fik lov at rende rundt lidt uden ble og nu ligger hun til verdens længste lur. Jeg kunne bare mærke at hun idag bare havde brug for at være hos mig og hygge. Nogle gange tror jeg virkelig at børn har brug for en time out. Selvom de ikke er syge, så kan de ligesom os andre godt bare have en rigtig øv dag. Jeg er heldigvis et sted i mit liv, hvor jeg godt kan tage sådan en akut fridag og få tingene passet ind og det er jeg yderst taknemmelig for.

Resten af dagen skal gå med at tegne og male, måske kigger naboen forbi med hendes baby og hjemmelavet boller og senere skal vi handle ind og hente Albert. En rigtig hjemmedag. Det pisser ned og vejret er ved at være rigtig øv, hvilket minder mig om at vi snart skal begynde at tænde pejsen. Jeg elsker kolde aftener med ild i pejsen!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om at læse mit barns behov

11 kommentarer

 • Anja P

  Du er simpelthen bare SÅ god en mor for dine børn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Lille nus… Tænker vuggestuen må tænke lidt kreativt så hun kan få sin lur :sleeping:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg fik helt ondt i hjertet da du skriver hun sagde “min mor”… Hvor er det dejligt du lod hende blive hjemme<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  God beslutning! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg ved jeg har sagt det før. Men du er fantastisk! Sikke nogen heldige børn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kjær

  Hvor er det skønt at læse! Det er desværre tit i dag, at vores skønne børns behov ikke blive mødt, hverken i institutionen eller i hjemmet! Så dejligt for smukke Alma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia T.

  Nej hvor en dejlig dag for hende og super du har mulighed for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Lyder super hyggelig med en hjemme-hygge-dag 🙂
  Nu ved jeg ikke hvad I bruger til rød numse – men Phantenolsalve er et vidundermiddel til den slags (SKAL være slave – ikke creme)…..
  Rød numse (og her snakker vi meget rød) “forsvinder” for det meste natten over med et godt lag på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Kommenterer normalt aldrig, men syns bare du skulle vide, hold kæft du gør det godt! Du virker som en rigtig god mor, og selvom der er gang i karrieren osv så er der tid til dine dejlige børn. Det kunne mange godt lære noget af 🙂 rigtig god dag til dig og Alma <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Fedt! Både for Alma og for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er god stil? Genbrug vs. mærketøj