Vi er SÅ klar til Halloween!!

Min tredje graviditet & gnavne læsere

Jeg lagde det her billede op på min instagram med en noget drilsk kommentar til. Det fik selvfølgelig folk til tasterne. Som i måske husker så troede jeg jo at jeg var gravid for noget tid siden og jeg havde også en mistanke om at det var med tvillinger. Drømmen endte dog ikke særlig lykkelig og graviditets testen sagde negativ. Vi har sådan et lidt afslappet forhold til det her med at få flere børn, både fordi at vi begge to ved at det vil vi gerne uanset hvad på ( et tidspunkt) og så fordi vi føler at vi kan klare alt efter det vi har været igennem. Jeg bliver helt rundtosset, når jeg ser en baby og jeg er nok det man kalder god gammeldags skruk. Vi har to meget lette børn og drømmen om en stor familie er en drøm vi deler som par.

Igår aftes sendte jeg dette billede til Michael. Og nej jeg er ikke gravid igen, det var bare en joke. Vi grinte af det og kaldte billedet for hokus pokus baby og sendte det rundt til venner uden tekst. Selvom det bare er for sjov, så dvælede jeg længe ved det billede inden jeg faldt i søvn med et smil på læben. Mine venner og familie kender mig og ved at jeg er en spøgefugl og jeg joker tit og det bliver de aldrig sure over. Så nogle gange kan det virkelig undre mig at en læser/følger, kan blive harm over at jeg ligger sådan et billede op. Jeg tænker også at den slags mennesker må være virkelig sure i betrækket generelt, hvis man ikke kan lave lidt fis. Jeg ville nok aldrig kunne være venner med den slags grav alvorlige typer….de ville jo blive sure på mig hele tiden lol og ja der skal da være en grænse, når man joker og havde jeg nu i 2 uger bildt folk ind at jeg var gravid, så var det da klart over stregen, men et par timer med det billede på IG, synes jeg er ok og det er meget sjovt at læse folks gæt og kommentarer:) De fleste af jer “kender” mig og ved hvornår jeg laver fis.

Bare lige for god ordens skyld, så får i lige et billede af mig fra imorges….der er desværre hverken rotter eller tvillinger i fælden:) Men er det ikke vildt at man kan puste sin mave så meget op!! Det må være fordi jeg har været gravid tidligere og mine mavemuskler er tæt på ikke-eksisterende og jeg derfor kan gøre den sååå stor. Hvis vi ender med “kun” at have 2 børn, så kan jeg altid rende rundt herhjemme og puste mig lidt op og lege gravid lol

10 kommentarer

 • Det er da total god humor. Mere af det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne

  Hej Sarah.
  Faktisk så viser dine billeder en stor fordybning rundt om din navle, hvilket tyder på, at dine mavemuskler er skredet / gledet fra hinanden. Dem kan man få syet sammen igen. 🙂 Og en 3. graviditet vil forværre situationen. Held og lykke med ønsket om graviditet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da meget sjovt – vi skal bestemt huske at lave sjov med hinanden i hverdagen, for der er nok dystre ting;-) Så det er da bare fedt, at du som blogger får smilet frem hos folk – eller i hvert fald de fleste;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris

  Jeg har lidt svært ved at forstå hvorfor man skulle blive sur over at du ligger det billede op op instagram.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Hvornår puster du maven op? 🙂 Tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg syntes det er rigtig sjovt med dine pranks! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte

  Ha ha det er da også sjovt!!!!! Fuck dem der kan ikke grine af sådanne noget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Ej, jeg får helt lyst til at få Instagram, bare for at grine lidt af sure mennesker. Det kan være noget af det sjoveste, at læse folks forargede eller sure kommentarer. Jeg ved godt at det nok ikke altid er skide sjovt for dig, når folk er deciderede røvhuller på din blog. Og det kan jeg godt forstå, fordi det må være lidt hårdt at være under angreb. Men jeg sidder tit og griner lidt over hvad folk synes de kan tillade sig at skrive til et fremmed menneske. Og at de gider bruge tid på at være så negative. De udstiller sig selv og ikke dig. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hi hi, fantastisk mave….min datter gør det samme og ser også mega gravid ud og hun har endda ikke født børn endnu!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er SÅ klar til Halloween!!