Om at bruge sin kærestes visakort- fordi jeg er den bedste

Vores første Halloween

Vores første Halloween

Jeg har aldrig fejret Halloween og det har M egentlig heller  ikke, men når man får børn, så er alt den slags ting bare meget sjovere. Vi har i år gjort en tiny lille bitte ting ud af det. Dvs. ikke noget alt for uhyggeligt, men vi købte græskars og så hjalp vi hinanden med at udhule og skære. Ungerne synes at det var vildt hyggeligt at få lov at smatte  rundt og grave ud og efter aftensmaden satte  vi sammen lys og satte dem uden for til stor begejstring for de små. ud over græskar købte vi en giga edderkop, som de så har leget med, men det bliver også det klammeste vi sætter op denne gang.

Jeg tænker at vi når de bliver større, gør mere ud af det og laver måske en middag med temaet med venner, der også har børn. Normalt irriterer de der amerikanske højtider mig, da jeg før følte at det bare var en pengemaskine, men nu ser jeg det bare som en undskyldning for at lave noget sjovt med familien hehe

Vores første Halloween Vores første Halloween Vores første Halloween

3 kommentarer

 • Natalie

  Ser flot ud. ligner lidt dem jeg selv har på min egen blog http://www.kinkynat.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg rapser altid pynt i butikkerne npr det er sat ned med 75%. Så smider jeg det i en kasse (lige som julepynt) – og wupti! Næste år er det lidt mere pynt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, hvor ser det hyggeligt ud! Min far er fra Canada og har altid gjort et stort nummer ud af, at min bror og jeg også kendte til de traditioner som han oplevede som barn. Så at se dine søde billeder, giver mig så gode minder til da jeg selv var barn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at bruge sin kærestes visakort- fordi jeg er den bedste