Lidt om barnløshed, fremtidsdrømme & taknemmelighed

Frække lørdags læber// makeup guide video

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så fik jeg lavet en video af, hvordan du får dine læber til at syne fyldigere med en lipliner. Dvs. det er faktisk ikke en lipliner jeg bruger her, for sådan en er åbenbart svær at finde i lila, men så brugte jeg bare en øjenskyggge blyant og jeg er vild med resultatet. Det er et dramatisk look perfekt til en lørdag aften. Jeg tegner først læberne op som vist i videoen og derefter ligger jeg den mørkeste læbestift overnpå.

Jeg slutter af med at smøre en lidt lysere læbestift på, på midten af både underlæbe og overlæbe…det fik jeg vidst ikke med på optagelserne hehe (øver stadig  de videoer der). Jeg fandt det hele i Matas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om barnløshed, fremtidsdrømme & taknemmelighed