Fertilitetstest til mænd

Vi har noget vi gerne vil fortælle

Vi har noget vi gerne vil fortælle

WWUUUHUUUUUUUUUUUUU……SÅ skete det!!!! Faktisk har jeg vidst det siden lørdag og jeg har været ved at DØ over at skulle holde det hemmeligt!!! Jeg har slet ikke lyst til at holde det hemmeligt, på trods af at man “normalt” ikke siger noget om det før efter de 3 måneder. (vi ville lige fortælle familien det først) Jeg synes HELE historien fortjener at komme med. Hvorfor skal de første 3 måneder være fulde af angst for at man kan miste sin lille spire. Jeg vil bare være top lykkelig og går det galt, så er det en del af min historie og så følger smerten med. Man kan mange steder læse om og følge gravide, men ikke fra de allerede er i uge 5 som mig. I har været med lige fra begyndelsen, så i skal selvfølgelig også være med nu!

Hvilken lykke!!! Jeg fandt ud af det bagstiv lørdag efter Maschas og min brandert. Det bekymre mig ikke at jeg har drukket, da det er så tidligt at jeg jo endnu ikke deler blodbaner med spiren. Jeg troede vitterlig ikke jeg var gravid, da jeg 2 dage forinden havde fået en negativ test og jeg havde mens ligende smerter. Jeg var lidt trist over det negative resultat og festede igennem og tænkte ikke mere over det. Men da jeg så ikke lørdag havde fået min mens endnu, så testede jeg liiiige en gang til og så var den der sgu alligevel den lille sniger.

Jeg holdt det hemmeligt for M og så sad jeg med ungerne og lavede glimmer t-shirt med beskeden om at vi skulle have en lille ny. Da han så kom sagde jeg ingenting, jeg lod ham bare langsom opdage teksten på t-shirtsene (det tog ca. 10 min) og så hoppede og dansede vi rundt. Ungerne forstår det ikke rigtig, men de dansede også haha Jeg prøvede at forklare Albert det og næste dag sagde han “mor hvornår kommer babyen- den er meget langsom mor, det er den altså” hahahaha ja tænk engang hvis man kunne få en baby på 24 timer. Jeg skal rigtig hyggelæse i alt for store mængder igen og igen i den her graviditetsberegner og følge hvert et skridt og bare nyde det store mirakel.

Vi har noget vi gerne vil fortælle

Vi har noget vi gerne vil fortælle

Vi har noget vi gerne vil fortælle

Vi er super glade og jeg glæder mig så meget til at opleve en problemfri graviditet (forhåbentlig) Da Albert var i maven havde jeg forliggende (ikke foranliggende) moderkage og var inde og ude af hospitalerne og da jeg var gravid  med Alma, var Albert dødsyg i alle 9  måneder og også denne graviditet endte i akut kejsersnit, fordi jeg havde overbelastet min krop med at bære rundt på Albert, som jo først lærte at gå lige da Alma blev født, så mit ar var ved at briste, hvilket er en dødsensfarlig situation. Denne gang har jeg ingen syge spædbørn under min graviditet, jeg har sørget for en stress fri arbejdssituation, begge børn er i vugger og børnehave, så jeg kan slappe af, gå i spa og RIGTIG nyde min kommende baby…. jeg er så taknemmelig og sidder med tåre i øjnene imens jeg skriver dette indlæg. Tænk engang at lykken rammer mig for tredje gang. Dette er i sandhed et drømmebarn og der er sååå mange ting, jeg vil gøre anderledes!!! Jeg glæder mig til at dele denne rejse med jer som bliver med masser af billeder af maven og nu jeg er så fuld af følelser og kærlighed, så vil jeg bare gerne takke alle jer, som blev ved min side i modgang og altid har støttet  mig. Bloggen kommer selvfølgelig til at handle mere om graviditet nu, men mode og skønhed bliver stadig ved med at være aktuel på bloggen ofte….bare med større mave hehehe Beklager stavefejl, men det er svært at se med tåre i øjnene:)

Vi har noget vi gerne vil fortælle

111 kommentarer

 • Marlene Høj

  Tillykke 🙂
  Jeg har også tre fantastiske børn – Søskende og alligevel så forskellige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S. Jensen

  SKØNT!

  Min søster er gravid for første gang, så jeg er SÅ fyldt med lykke over alle de dejlige gravide kvinder.
  Og igår fik jeg nyheden fra en veninde, som venter tvillinger <3

  Det er så stort 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kæmpe stort tillykke Sarah Louise! Er lidt misundelig. Vi gik i gang med projekt baby (vi har i forvejen Victoria fra august 2013) midt i september, men p.t. har jeg menstruation, så der var ikke succes i denne omgang. Men det kommer forhåbentlig snart. Men altså et stort tillykke til dig og din lille familie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Tusind gange tillykke. Du fortjener bare det aller bedste! Tak for verdens bedste blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Sarah Louise
  herfra skal lyde et

  KÆMPE STORT TILLYKKE

  – blev simpelthen så glad på dine vegne. Sikke en sød idé at lave sådan nogle flotte t-shirts, hvor sjovt at Michael ikke opdagede det med det samme.
  Jeg håber, at du får den dejligst og med vidunderlige problemfrie graviditet og efterfølgende barsel med jeres lille nye vidunder. Og jeg glæder mig rigtig meget til at følge graviditeten her på bloggen. Held og lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ej hvor er det fantastisk. Stort tillykke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tillykke :-D. Jeg synes, det er meget modigt af dig at dele nyheden så tidligt, men også super fedt for os læsere. Som du selv skriver, så er det virkelig sjældent, at man får lov at følge en graviditet næsten helt fra starten – det oplever man jo nærmest heller ikke engang med sine veninder, da alle efterhånden venter med at fortælle det til efter nakkefoldsscanningen. Jeg ønsker dig virkelig en dejlig og problemfri graviditet. Jeg er selv super dårlig til at være gravid, så jeg kender alt til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise Andersen

  Rigtig stort Tillykke <3
  Og hvor grineren den måde du afslørerede det på 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Stort tillykke til dig og din smukke familie! Jeg er også i uge 5, med 2.barn, med termin d. 13juli. Glæder mig til at følge din graviditet og “spejle” den i min egen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jubiii – hvor godt og dejligt og MEGA fantastisk for jer 🙂 Håbede sådan at det blev “rigtigt” efter dine drillerier på insta de sidste mdr…. Jubiii

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne

  kæmpe stort tillykke 🙂
  hvor er det dejligt for jer alle, og hvor fedt det lykkes for jer. selvom jeg ikke skal have flere, så sidder jeg og får lidt lyst til en mere, til trods for jeg har 2 drenge, en på 2,10 år og en på 7 måneder som er mere end rigeligt arbejde.
  da jeg ventede lillebror fortalte vi det også med det samme vi fandt ud af det, så ikke nogen grund til at holde det hemmeligt. men med storebror sagde vi intet før nf scanning. glæder mig til at følge din gravidtet og den lille ny.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Sarah Louise
  Stort tillykke med det! Hvor er det bare dejligt for jer!
  Jeg er SÅ glad for du deler det allerede nu.. Jeg har selv termin d. 10 juli og er førstegangs. Hver gang folk fortæller om deres graviditet er det som regel efter de første 12 usikre uger, så der bliver som regel aldrig snakket om de tanker og bekymringer de evt. Måtte have om den lille spirre mon bliver der, dengang de kun var 5 uger henne. Så jeg syns det er så fedt at der endelig er en der vil offentliggøre det så tidligt, så jeg HÅBER virkelig du vil dele lidt om dine tanker og om du er bekymret osv., evt også fra, hvad du tænkte i dine første graviditeter, så os førstegangs måske kan høre lidt fra en erfaren 😉 jeg tænker fx selv lidt at vi var så heldige at vi lykkedes med det ret hurtigt, så hvad nu hvis der til gengæld er noget galt.. :-/ dumme tanker kan hurtigt opstå!
  Men igen kæmpe tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kæmpe tillykke! 😀 følger normalt passivt til på din blog men synes absolut dette fortjener en kommentar. Har fulgt din blog siden du var gravid med Albert og glæder mig til at følge din graviditet. Min kæreste og jeg går selv og leger med tanken om at starte vores familie, så derfor bliver det ekstra spændende at følge med i denne graviditet fordi jeg selv bedre kan identificere mig med situationen 🙂 du har nogle dejlige børn og du er en skøn og sjov mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Wehuuu, kæmpe stort tillykke. Sikke en fantastisk måde at fejre jeres nyfundne kærlighed 🙂
  Jeg er selv gravid for første gang – efter lang tids prøven. Jeg er 14 uger henne, så det er mega fedt, at jeg nu kan følge en lidt mere rutineret gravid 🙂 Glæder mig så meget til at læse med!
  Pga. en kronisk tarm-sygdom skal jeg have kejsersnit, og jeg kan mærke, at det gør mig meget nervøs – så jeg har lige fundet dit gamle indlæg om dit kejsersnit, så jeg kan se det og få af- eller bekræftet mine tanker…. Når jeg tør 🙂

  Tillykke – og held og lykke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Ih, kæmpe stort tillykke Sarah Louise. Jeg er selv gravid, vi venter vores andet barn (en lille dreng) efter nytår. Det er så skønt at kunne følge med i din graviditet. Vi fortalte det ligesom dig meget tidligt i graviditeten til familie og venner, hvis der skulle ske noget så havde vi den holdning at vi hellere ville dele det med de nærmeste og få støtte af dem, i stedet for at være helt alene. Heldigvis har den lille det super godt, det har (indtil videre) været en dejlig nem graviditet 🙂 jeg glæder mig til at følge din blog og høre mere om spiren i din mavse 😀 igen stort tillykke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Stort tillykke med den dejlige nyhed <3 Hvor er det dog dejligt for jer ..
  I fortjerner det virkelig !!
  Og jeg glæder mig MEGET til at følge med i din graviditet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Mange gange tillykke med den lille nye i maven! 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Hjertelig tillykke til Jer alle 4. Hvor bliver det spændende. Glæder mig til at følge fortsat din yderst gode og inspirerende blog. Jeg læser den hver dag.
  Alt held og lykke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne elmeskov

  I ønskes ❤️Lig tillykke den største gave her i livet, er børn og få lov til at være mor og far til disse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Tillykke ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Stort tillykke med den gode nyhed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Doktormusen

  Kære SL.
  Først stort tillykke med spiren.
  Derefter er jeg nødt til at sige til dig, at JO, du deler blodkar med spiren. Eller, tegnisk set deler du aldrig blodkar med fosteret. Men udvekslingen af næringsstoffer og desværre også det toksiske alkohol, sker allerede fra ægget sætter sig fast. Hvilket det gør 5-6 dage efter befrugtning. Rigtig mange ved desværre ikke dette og derfor er det ekstra synd, at du skriver det på din blog. Jeg ved godt at det er en myte der lever i bedste velgående, men det er en MYTE og har ikke hold i virkelighedens fosterudvikling. Så du og andre bør holde jer fra promillerne, fra starten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Kæmpe stort tillykke! Ej hvor er jeg glad på dine/jeres vegne! Ih sikke en dejlig nyhed!!;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gunhild

  Stort tillykke til dig og Michael. Hvor er det skønt. Glæder mig til at høre mere om det. Måtte lige bladre lidt væk fra din blog fordi jeg blev lidt rørt. Haha de “mor-følelser” er så ustyrlige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Bruun Rasmussen

  Tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Stort tillykke!! Glæder mig til at følge forløbet 🙂 Og så skal du have tak for at du vil dele det med os, det er vigtigt at nogen tør være med til at arbejde på en mere angstfri, åben og lige-til måde at snakke om graviditet på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Stort tillykke med graviditeten. Jeg er selv gravid og skal føde den 8 juli anden gang så glæder mig til at følge din graviditet:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette s sørensen

  Tillykke til alle 4. Held og lykke i fremtiden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Debbie Jørgensen

  Søde Sarah Louise. Stort tillykke! Det må være helt fantastisk.

  Jeg siger IKKE det her for at skræmme dig på nogen måde, men udelukkende fordi du har så afsindig mange læsere der følger dig og det ville være så ærgeligt hvis der iblandt sad en kvinde eller to i en tidlig graviditet og tænkte at det er OK at drikke alkohol. Dit barn deler faktisk blodforsyning med dig allerede fra 3,5-4 uger (det varierer en smule) og kan derfra blive påvirket af alkoholen.

  Du vidste det ikke, og selvfølgelig er der ikke sket noget, men jeg var simpelthen nødt til at sige noget.

  Vh Debbie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Stort tillykke 🙂 det da helt igennem herligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Ih hvilken dejlig nyhed at læse! Har “været med” siden Albert blev født, under din graviditet med Alma, bruddet med M, da I fandt sammen igen og har virkelig heppet på, at der snart kunne være lidt held i sprøjten (hø-hø) Jeg glæder mig til også at følge dig gennem denne graviditet. Stort tillykke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • skr

  Kæmpe tillykke med graviditeten Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Åhr hvor dejligt! Tillykke til jer alle sammen:-)
  Bliver da helt skruk af at læse dit indlæg og jeg har en (nr 2) på 3 mdr ha ha:-D Nej går ikke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Holm Saatterup

  Kæmpe stort tillykke- hvor er det bare skønt for jer 🙂 🙂 Jeg bliver helt skruk af at læse om din lykke ved at have en “kage i ovnen” 🙂 <3 Det er da vidunderligt med endnu en lille blond bandit, og så endda en lille sommer-mus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • madsen

  STORT TILLYKKE!
  🙂
  Endnu et barn hvor navnet skal starte med A? 🙂
  (har engang læst det skulle give en mere succes i livet, når ens navn starter med A)
  Uh, tænk hvis det er tvillinger! det kunne være sejt! :O) Alba pg Alban haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Louise

  Kæmpe tillykke 🙂 🙂 super glad på jeres vegne 🙂

  Bogen “mor har en baby i maven” kan varmt anbefales, her gik den kommende storebror også i starten og syntes at tiden gik meget langsomt (Han var lige fyldt 4år da vi fandt ud af at der var en lille bebs på vej)… Det tog lidt tid og Han lærte at bebs lige skal vokse sig stor og stærk inden at den kommer ud, nu er der 3 uger til terminen og Han tæller dage til bebs kommer 🙂 🙂

  Endnu engang kæmpe tillykke til jer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Stort tillykke. Fra en mor med 3 børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katarina

  Kæmpe stort tillykke!!
  Jeg glæder mig meget til at følge jeres lille (snart store) familie, som jeg altid gør! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine S

  Fik simpelthen kuldegysninger, da jeg læste indlægget. Tænk at man kan føle så oprigtigt, med nogen man reelt set ikke kender. Hvor er jeg bare oprigtigt GLAD på dine og jeres vegne. KÆMPE tillykke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ditte

  Åh hvor fantastisk … Kæmpe stort tillykke <3 Det er så stort og jeg kan sagtens følge dig i at man har lyst til at råbe det ud til hele verden 🙂
  Jeg har selv 5 drenge, og har fået de mindste forholdsvis tæt 🙂 De er 12 år, 6 år, tvillinger på 4½ år og en lille på snart 2 år. Det er det mest fantastiske i hele verden , at få lov at opleve graviditet, amning og livet med børn i huset..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Stort tillykke til jer alle!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Åhhhh sikke en dejlig nyhed!!!! Jeg har, allerede inden du mødte Michael, fulgt med i dit liv, så man sidder også selv og bliver helt glad på jeres vegne!!!! Hvor er det skønt for jer <3 <3 I ønskes et stort tillykke med det lille vidunder i mavsen og med at I endnu en gang skal være forældre <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  FOR HELVEDE HVOR ER DET GODT!!!!!! <3 stort kæmpe tillykke smukke ;D jeg er selv gravid første barn i uge 28 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg kommenterer egentlig sjældent, trods fast og tilfreds læser gennem mange år. Måtte dog lige give dig en kommentar på vejen. Hvor er jeg ovenud glad på dine og jeres veje!!! Sad selv med tårer i øjnene, da jeg læste din nyhed! Stort tillykke herfra og kan ikke vente med at følge din graviditet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Stort tillykke. Må simpelhen lige fortælle dig noget Sarah, min søster fik sit første barn et par dage før Albert. Og idag er hun også 6 uger gravid med barn nr. 2, sikke et tilfælde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte smith

  STORT tillykke, så fedt for jer alle 4!!!!!!! Tak fordi du er så åben omkring det, det bliver fedt at følge din endnu en gang. Og generelt tak for en fed og åben blog, i love it!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • STORT TILYKKE SARAH! 🙂 🙂
  Hvor er det godt! Knus Simone!
  http://www.simonetajmer.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Jørgensen

  Hvor er jeg dog så lykkelig på jeres vegne. Verdens største, vildeste og bedste oplevelse skal du igennem for 3 gang. Så er man heldig og blessed. Ville ønske det var mig igen. Nu er det så kun tre mdr siden jeg fødte, så venter lige et par mdr med at forsøge med nr to.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Kæmpe stort tillykke med graviditeten! Hvor er det fantastisk og hvor er jeg glad på jeres vegne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stikr

  Stort tillykke med graviditeten, åh det er bare den bedste tid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Af hjertet tillykke!!! Hvor er det dejligt for dig og din lille familie <3 Følger trofast din blog og har håbet for jer det snart lykkedes og det gjorde det så! 🙂 tillykke tilykke !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh kæmpe stort tillykke til jer ☺️☺️❤️❤️
  Hvor er det bare dejligt for jer at det lykkes for jer endnu en gang ❤️❤️
  Glæder mig meget til at følge med ☺️☺️
  Held og lykke og masser af kærlighed til din familie og søde Sarah Louise ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  IHHHH Tillykke Sarah – og samme termin som min (15. juli). 🙂 Glæder mig til at følge den lille spire og Jer de næste 9 måneder. KNUS herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Kæmpe stort tillykke til jer allesammen :0)
  Med alle de gravide der læser med her kunne vi jo lave en ” blogger- mødregruppe”, hø hø. Har termin med nummer 3 d. 10/3-16. En lille pige:0))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke! 🙂 Endelig hehe.. Følger jo med. Jeg deler altså dit indlæg på min facebookside 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Ej, hvor er det godt stort tillykke!! 🙂
  Og hvor er du modig, at give os sådan et indblik i jeres rejse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Kæmpe stort tillykke til dig og M! Så fortjent! Glæder mig til a følge dig hele vejen igennem din graviditet! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  ej for satan da – STORT TIL LYKKE! Er selv gravid med 3’eren – termin midt maj. Så for mig er det helt fint, at det kommer til at handle om graviditet den kommende tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hjertelig tillykke med den lille, smukke Sarah Louise! Det bliver simpelthen så fedt at følge dig igennem en forhåbentligt stressfri graviditet! Det er simpelthen så fantastisk for jer. Knus Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hvor er det fantastisk! Stort tillykke til jer begge! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria S

  KÆMPE tillykke! Har bare ventet på det.. 😉
  Håber snart det bliver min tur.. Juhuuuu og endnu engang tillykke til jer alle 4.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KÆMPESTORT TILLYKKE! Til dig og din skønne familie. Har jo nok anet at det bar den vej, ud fra dine mange ‘skruk’ indlæg;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Tillykke, jeg venter selv en søn D. 25/2-16 er meget spændt og lykkelig, efter både ma og sa. Ønsker dig al mulig held og lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Stort tillykke! Åh hvor det dejligt for jer! Er selv lige blevet mor for 12 dage siden og jeg forstår virkelig hvad alle har talt om nu.. For wow jeg elsker at være i mor rollen og føler virkelig at jeg har fundet mit rette element.. Glæder mig til at følge endnu en af dine graviditeter, har fulgt din blog helt fra start af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg har sgu også lige fundet ud af, at jeg er i gravid, efter 7 forsøg !!! Er i 5 uge og det hele er bare så fedt 🙂 WUHU glæder mig meget til at følge med. Har du nogle symptomer endnu??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   æææ men mega meget lyst til kold flæskesteg

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Stort tillykke Sarah. Ønsker Dig og din familie det bedste. Knus fra en trofast læser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Kæmpe stort tillykke med graviditeten! Hvor er det dejligt for jer 😀

  Som andre også skriver, så er det sådan et indlæg som det her, der gør din blog helt speciel og personlig på den rigtig gode måde.

  Jeg glæder mig som læser til at følge din tredje graviditet. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Et Stort T I L L Y K K E til den lille la familia 🙂 Ønsker jer alt det bedste i tiden fremover 🙂 Glæder mig til at følge den lille familie. Pas på hinanden. TAAAARK for alle dine dejlige spændende lette kageopskrifter 😉 SMASK GUF 🙂 SÅ LÆKKERT.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  TilLLYKKKE! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Ihh, stort tillykke til jer alle fire! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carolina

  Ååååhh, hvor er det stort! Uendelig mange gange tillykke. Jeg har selv to drenge på samme alder som Alma og Albert (med præcis samme aldersforskel!) og jeg tænker MEGET over en tredje… Desværre byder vores liv ikke lige op til det nu her, men forhåbentlig i den nærmeste fremtid. Jeg vil dog virkelig gerne høre meget mere om dine/jeres overvejelser omkring at være en 3-børns-familie, for det må da give visse nye udfordringer mht bolig, bil, økonomi etc. Hvis du vil dele dine tanker, for jeg har gjort mig rigtig mange overvejelser… Endnu engang tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Tillykke tillykke hvor er det dejligt for jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Sikke en dejlig nyhed! Stort tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ih stort tillykke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefanie

  Det er da den dejligste nyhed på en ellers dødssyg torsdag!!
  Stort tillykke til jer alle fire! I bliver/ er de vedgår forældre. Og Alma og Albert bliver de bedste storesøskende.!
  Når man får sådan nogle skønne unger som i har, så skal man fandeme også bare lave nogle flere!!
  – Jeg er seriøst så skruk nu…
  Og tak fordi du allerede vil dele det med os, det er en af grundene til at denne blog skildre sig ud fra de mange andre bloggere..
  Nu vil jeg satse på jeg at finde et offer i weekenden, så jeg også kan få en baby!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  TILLYKKE! Et vaskeægte kærlighedsbarn! Alt godt til jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Når man sidder i lægens venteværelse og siger “eeejjjjj” med tårer i øjnene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  FANTASTISK stort tillykke! Har fuldt din blog hver dag siden før Michael, så det er så dejligt at følge med – og det gør bare bloggen endnu federe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • STORT tillykke smukke! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hjerteligt tillykke! Hvor er det fantastisk for jer. Jeg er meget glad på dine vegne:0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille E

  Kæmpe tillykke til jer alle 4

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Trods jeg er alene hjemme UDBRØD jeg JUBIIIII hahaha Kæmpe tillykke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   ahaha hvor fedt!!! tror jeg kunne høre dig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jubiiiiiiiiiiiii <3 Jeg kender dig slet ik personligt, men sidder selv med tårer i øjnene. Jeg er bare så glad på jeres vegne, og jeg glæder mig til at følge med i din graviditet! Hold nu op hvor er det stort:)

  Kærlige hilsner fra din største fan, der vræler lidt på sidelinjen;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Wuhuu!!! er selv termin den 5 juli. Glæder mig til at følge din graviditet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med graviditeten! Hvor er det fantastisk! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  STORT tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   hahaha hvor skææægt!!! Så følges vi også ad:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Hvor dejligt for Jer. Stort tillykke…

  Jeg står egentlig i samme situation. Jeg er selv gravid, formentlig også med termin midt i juli, men jeg er hunderæd for at fortælle det for tidligt. Jeg vil egentlig gerne, men er så bange for at noget skal gå galt. Tør faktisk ikke engang selv at tro på det før jeg ser noget på en scanning.
  Glæder mig til at kunne dele nyheden med min familie, når jeg engang selv tør at tro på det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Er lige nødt til igen at sige tillykke. Det bare så stort og fantastisk. Jubiiiiiiiii. Fortalte min kæreste det med det samme han kom hjem fra tur med hunden hahaha. Er bsre så glad for at det lykkedes jer. Det er stort at skabe et lille liv i maven. Ligger her som førstegangs gravid i uge 26 og mærker min lille pige mosle helt vildt rundt.
  Alma og albert blir de bedste søskende og med den kæræighed i to har til hinanden så blir i bare sådan en stor og kæræig familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hvor fantastisk for jer alle fire – nyd det og hinanden til fulde – vil som altid følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Stort stort tillykke.
  Sidder helt og får tårer i øjnene på dine vegne.
  Er selv mor til tre dejlige børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg sidder også lidt med tårer i øjnene, for selv om jeg ikke kender jer, så er jeg bare SÅ glad på jeres vegne! Stort stort tillykke 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Jubiiiii jubiiiii jubiiiii jubiiii. Har lyst til at danse af glæde. Sidder her med tåre i øjnene af glæde på dine og jeres vejne. Er selv gravid i uge 26 og mega hormonel. Iiiiiiii hvor er det stort og dejligt. Kæmpe giga tillykke. Glææææææder mig som et lille barn juleaften til at følge med her på bloggen. Kan slet ikke vente. Det passer mig helt fint det kommer til at handle om baby familie og graviditet, da det er det der interesserer mig allermest. Igen kæmpe kæmpe tillykke. Sender jer alt den kærlighed jeg kan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Stort tillykke med graviditeten!
  Glæder mig til at følge din graviditet herinde! Er selv gravid med en lille pige til marts 2016 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  JAA!! Hvor er det en dejlig nyhed for jer! STORT tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie L

  Fantastisk! Stort tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Stort tillykke! Hvor er det dejligt for jer! Et rigtigt moderne eventyr! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Kæmpe tillykke ❤️
  Glæder mig til at følge med i din graviditet. Er selv lige blevet mor for første gang for tre måneder siden, efter mange års forsøg.
  Nyder at følge med i din blog og elsker din ærlighed og menneskelighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hvor er det bare fantastisk! Stort tillykke til jer alle 4! Glæder mig så meget til at følge med! Tillykke endnu engang! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • STORT T I L L Y K K E <3
  Dejligt det lykkes for jer, endnu engang.
  Håber det kommer til at gå mere smertefrit denne gang.
  Ønsker jer alt lykke og glæde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvor er det dejlig læsning.!! Kæmpe tillykke til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  STORT tillykke:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg er SÅ glad på jeres vegne!! Det var sgu lige før, jeg hoppede og dansede lidt 😉 stort tillykke fra en trofast følger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Stort tillykke! hvor er det dejligt for jer! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fertilitetstest til mænd