Når pigerne er alene hjemme

Om at være fed & gravid

Om at være fed & gravid

ADVARSEL!! Dette indlæg indeholder 100% virkelighed og røvtræt mor. Øjenpest kan forekomme!

ok…..lige en lille sofa-mobil-update og grum selverkendelse. Jeg tabte mig i begge mine graviditeter i starten på trods af at jeg spiste ret meget. Denne gang er min appetit også øget, stadig ingen kvalme men…. da jeg jeg i morges hoppede i et par bukser…eller det gjorde jeg jo så ikke, for jeg kunne ikke lukke dem!!! WHAAAT the pokker!!! så måtte jeg simpelthen give op, da der på mystisk vis er sneget sig et mindre bildæk frem, hvor jeg engang havde en slank hofte. Jeps den sidder lige der ved buksekanten og når jeg sidder ned, så hælder den lige ud over. Det værste er dog næsten at jeg er fuldstændig ligeglad. Der ER jo ikke babyen, for den er jo kun på størrelse med et riskorn, næ der er ren fedt, der er flyttet ind. Jeg har fået mig selv en lille hyggevom. Måske skulle jeg bare allerede hoppe i gravid bukserne lol

Mit spørgsmål er… hvor meget tog i på de første 2 måneder og er det normalt at tage meget på i sin tredje graviditet, når de to andre var forholdsvise slanke graviditeter? Og ja så tænkte jeg at jeg skyldte jer at vise min håbløse negle situation. Jeg har altid mega flotte negle, men jeg har bare ikke rigtig orket at få dem lavet….nope…fede Dorit orker kun at æde, hygge med ungerne…og så æde noget mere hehehe. Jeg er knap 6 fulde uger henne og har taget 3 kg  på. Med den fart så rammer jeg sgu da hurtigt de 25 kg i forøget vægt.

Om at være fed & gravid

Om at være fed & gravid

22 kommentarer

 • Vicksen

  Jeg syntes, det er en charmerende lille eksotisk “graviditets”- delle.
  Og fred da være med, at du slapper lidt ekstra af med træning og ultra sund kost. Når den lille kommer til verden, har du 3 små krudtugler at servicere, lege med, danse med og tumle med, og så ryger ALT fedt af igen.
  Der har slet ikke tid til at blive siddende!! Så vil du prise dig lykkelig for denne søde ventetid, hvor du gav dig selv ro og samlede overskud til at være den gode mor og kæreste du er.
  Jeg ønsker dig held og lykke med det hele og
  Syntes at din blog er helt fantastisk og livsbekræftende. TAK for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Birk-Møller

  Jeg er også 3. Gangs gravid og var et stykke henne i graviditeten med de to første før man kunne se jeg var gravid. Jeg havde så efter min 2. Fødsel ondt/ubehag når jeg løftede tungere ting. Fik så at vide ved lægen at det var tendens til navlebrok. 3. Gang jeg så blev gravid fik jeg ret hurtig en bule på maven. Og har nu 25 dage til termin en udposning hvor hullet i mave er. Har efterfølgende fundet ud af at jeg kunne være blevet opereret inden denne graviditet. Da det er slemt hvis tarmen falder ud af mave hullet. Tog 20kg på i første graviditet 30. I anden og denne gang når jeg nok op på 12-13 stykker. Har spist uhæmmet som jeg plejer når jeg er gravid. Når jeg ikke er gravid er jeg normal af vægt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne S

  Jeg husker kun hvad jeg tog på i alt ved begge geaviditeter. Med tvillingerne var det 22 kilo og den sidste 11 kilo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Nielsen

  Sådan Sarah! Det er da til at relatere til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte smith

  ha ha, er vild med dig!!! Welcome to my World 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvis du fjerner neglelakken, har du da pæne negle. Men jeg synes også generelt at negle au naturel er pænere end lange kløer… smag og behag 🙂
  Og pyt med dækket… det er bare et spørgsmål om konfortabelt tøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  De første 3 mdr tabte jeg mig 11,5 kilo, lå på hospitalet og kastede op 35 gange dagligt, fik drop og intet føde eller andet.
  Nu er jeg fulde 28 uger og den ligger på minus 3 kilo nu, håber ikke jeg tager for meget på da jeg før også var til den større side.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Jeg er førstegangs gravid så kan ikke give dig personlig erfaring. Men…. Min svigerinde som har født tre børn tog 11 kilo på ved hver af de to første, og ved den sidste tog hun 25 kilo på. Så måske der er noget om det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Doktormusen

  Kære S.
  Du har næppe tagetagerne på. Når vi bliver gravide udsendes der et stof, som skal få den glatte muskulatur i livmoderen til at slappe af (kramper er jo veer). Dette virker også på den glatte muskulatur i andre dele af kroppen. Som fx blodkar og tarmvægge. Hvilket Lan forklare hvorfor man bliver så oppustet, får dårligere fordøjelse og hyggevom 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Er i uge 31 af min første graviditet og har taget 11 kg på som sidder lige midt på maven (man kan Ikk se bagfra at jeg er gravid)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelina

  Har kun en og tabte mig i starten. Men min veninde tog mindre på med nr 3. Jeg tror dog, at det også kan handle om erfaring fra andre graviditeter. Fordi at hun tog 30-35 kg med de første var hun bevidst om kost og motion ved nr. 3 og tog ikk nær så meget på. Måske du har været vant til at tabe dig ved de andre og derfor været ubevidst om dit madindtag med nr. 3??!! At der måske er røget lidt ekstra kalorier ned??? Eller også er du bare lykkelig og kroppen har det godt:-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • madsen

  Du ser smuk og dejlig ud, nyd det. Fra alle jeg kender er det utroligt forskelligt fra graviditet til graviditet hvad de tager på og hvad de orker. Lige meget hvad taber du det hurtigt igen og du er simpelhen så flot nu. Ville sgu ønske jeg havde så lille en delle 😀 jeg vejer 125 kilo og er ik engang gravid :d så du er heldig 😀 (jeg tog i øvrig ca 16 kg på da jeg var gravid for hundrede år siden)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Jeg ramte næsten 30 kg med min datter. Er 180 høj og vejede 66 kg før graviditeten. Forestil dig lige at være ultratæt på de 100 kg.. Men hey..kg rasler af efter fødslen og det allervigtigste er at man får lov at få det allerbedste i livet. Nemlig ens barn… Så op i r… med de kg. Nyyyyd det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina E

  Jeg tog 5 kg på de første 10 uger – samlet 21 kg og tabte det hele indenfor 3-4 mdr 🙂 Slap af – nyd roen og din graviditet som du denne gang har mulighed for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Det er da den sødeste lille “delle”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Du er nok bare oppustet, jeg kunne meget hurtigt ikke holde ud at have jeans på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skide være med vægten, men hvad sker der for det der neglelak???!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Tog 30 kg. på ved nr. 1 og 2 og er nu 31 uger henne med nr. 3 og har “kun” taget 8 kg. på indtil videre! Endelig en fair graviditetsvægt – yeah! Lækkert nok at prøve egentlig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Min erfaring fra et graviditetsambulatorium er, at 2. og 3. gangsgravide ofte er hurtigere til at tage på, fordi man bare er pissetræt, underskudsramt, måske lidt kvalmeramt osv i starten, og ved 1. barn kan man jo bare skride hjem på sofaen, og så gå en tur eller tage i fitness world så snart overskuddet er der. Men 2. og 3. gang er den mulighed der ikke, og så ryger der nemmere lidt ekstra på. Til gengæld er det jo også sådan, at mange tager meget lidt på til sidst i graviditeten, så det udligner sig da sikkert. Du er jo en slank pige, og 25 kg at give af er en slat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   jeg har egentlig fitn tid til at træne…gider bare ikke..og ender med at arbejde eller æde hahaha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Jørgensen

  Hehe. Lagde godt mærke til neglene i et tidligere indlæg. Sådan kan ens negle hurtigt se ud som mor har jeg erfaret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tante Lisbet

  Hvad sker der for dig søde

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når pigerne er alene hjemme