Om at have gode veninder

Se hvad vi har lavet

Se hvad vi har lavet

Jeg elsker når det sner, men sådan som vejret har været de sidste to dage, hvor det mest bare er sjap og regn, der synes jeg sgu det er lidt tarveligt og så kan dagene hurtigt blive lange og kedelige inden døre for 2 små gøjsere på 2 og 3 år. Vi brugte eftermiddagen igår på at lave lidt hjemmelavede julegaver. Albert og Alma fik hvert sit staffeli og så sad de ellers der i godt 30-45 min og malede. M havde også købt rammer til malerierne og de blev faktisk helt flotte, da de var færdige…hvis jeg selv skal sige det hehe men sådan er det jo som mor, man synes altid ens børn er ovenud geniale hahaha

Se hvad vi har lavet Se hvad vi har lavet Se hvad vi har lavet

4 kommentarer

 • Trine

  Altså…. Genialt….. Hvor har han købt staffeli og rammer. V har nemlig kun et staffeli til gulvet og det fylder en del :0))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Hvor er de bare flotte. ❤☺ er helt vild med dem. Der er nogle bedsteforældre der bliver glade.
  Jeg elskerrrrrr også sne men så skal det også helst være frost vejr så sneen ligger smukt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  OMG… Jeg bliver så GLAD i låget af at læse dine indlæg.. Der findes ingen blog som din. Og hjertelig tillykke med 3. graviditet ❤ Glæder mig til at følge med herinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  De er da super flotte. Tror ikke jeg selv ville kunne præstere noget lignende, men jeg er så også så lidt kreativ som man overhovedet kan være hehe.
  Kære Sarah. Du og M virker som nogle fantastiske nærværende forældre og efter jeres pause, så virker det som læser, bare som om i har fået det stærkeste bånd. Jeg tror virkelig på i skal være sammen for evigt. Alt det der med at man aldrig må gå tilbage og bla bla, det har i modbevist på bedstevis. Pause kan gøre godt.

  Rigtig god søndag herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at have gode veninder