Gravid uge 7, symptomer & luft i maven

Kan man blive forelsket i…..

Kan man blive forelsket i.....

Når man vågner efter 10 timers søvn om morgenen og STADIG føler at man har fået for lidt søvn og ens old gamle mobil begynder at fryse igen igen og skærmen iøvrigt har fået nogle hug og man bare VED at det er et spørgsmål om tid, før skidtet dør imellem hænderne på en, så har man bare brug for at der er en der klæder mig på, bære mig ud i bilen og køre mig ud til nogen som kan redde mig. Alt det første måtte jeg selv klare og det skal lige siges at det her altså ikke er sponsoreret, det er ren kærlighed!

Jeg kørte min trætte gravid krop til Glostrup, hvor der ligger en PowerHouse og kastede mig nærmest ind over deres kundeservice disk og lagde min tlf op og sagde “hjælp mig” Jeg tror umiddelbart at den søde gut bag disken godt kunne se at det nærmest var et spørgsmål om liv eller død og han smed straks alt, hvad han havde i hænderne og begyndte at kigge på min tlf.

Han påpegede at min tlf var en lidt ældre version og jeg måtte fortælle ham at mine nye tlf kom jeg jo til at køre over for nogle måneder siden (som i måske husker) og så havde jeg jo bare brugt den der indtil nu og nu magtede jeg den ikke længere. Eftersom jeg jo bruger min tlf til at arbejde fra, så er det bare åndsvagt at jeg ikke har noget der fungere ordentligt.

Han hev lige sådan et lille hæfte frem, hvor der stod opstart og support på og forklarede mig at han ville hjælpe mig med at finde en ny tlf ud fra mine behov og ønsker ( ja det var meget ordentlig og service minded) og så ville han sørge for alt. Med alt mente han altså ALT!! Jeg vidste allerede at jeg skulle have en iphone og den skulle selvfølgelig være i rose farve hehe (man er vel en tøs) så det gik rimelig nemt, men en af grundene til at jeg ikke har fået købt mig en ny tlf tidligere er at jeg ikke har kunne overskue alt det med at flytte numre, hente alle min apps igen og flytte billeder, men den her sveske bad bare om min gamle tlf og om mine koder og så gik jeg ellers lidt rundt og savlede over alle deres lækre ting, imens han lige “ordnede” min tlf. Det er iøvrigt en super flot og nem butik at finde rundt i og død farlig, for jeg har nu 10 ting mere jeg  kan se jeg mangler i mit liv. Anyways da jeg kom tilbage til svesken, så gav han mig min nye tlf og ALT var kopieret over på…alle sms’er, billeder, apps MED KODER og alt andet… seriøst det troede jeg sgu da ikke man/de kunne. Han forklarede mig også lige lidt om det der Icloud, som jeg nu er bruger af og installerede app’en “find din Iphone” Så jeg gik derfra med en fuld funktionel tlf, hvor jeg ikke selv skulle bøvle med noget som helst!!! Jeg blev sgu helt forelsket i det POWER HOUSE!!! Det er desværre ikke så ofte jeg oplever så god en service i danmark længere.DET skulle da lige fejres med en tur forbi mac d, hvor jeg ondulerede en mac D is med chokolade sauce hahaha.

Lige til info så åbner de jo en POWERHOUSE i Frederiksberg centeret på fredag og kører med de vildeste tilbud i anledningen af Black Friday. Det så jeg først den anden dag EFTER jeg købte min tlf!! MEN jeg skal også have fundet mig en ny computer, men venter da lige til at jeg kan få noget rabat hehe

Kan man blive forelsket i..... Kan man blive forelsket i.....

3 kommentarer

 • Tillykke med dit nye apparat, søde:-)
  Det er skønt at have udstyr som virker!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Herligt med din sjove indgang til en måske bøvlet dag, som jo i den grad blev så positiv (Kan lige se dig kaste dit korpus op på disken ha-ha). Ja, gir’ dig helt ret, sjældent at møde så serviceminded personale, og jeg håber, at den søde gut fik masser af dine dejlige smil med på vejen. Jeg selv nyder bare at handle dagligt i de lokale forretninger og give masser af smil og altid “ha’ en god dag” til ham/hende ved kassen.
  Har i dag selv været på lækkert møbelindkøb og blev også her mødt af masser af service, kendskab og interesse for selve produktet – virkelig en smiler på en måske lidt grå dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jørgen Nielsen

  Fedt med god service, nu skal Powerhouse bare lige åben i Jylland, så ville jeg handel der fremover.
  Tillykke med den nye Iphone.
  Du skal købe en Mac Book Air, den er fed bruger min 4 timer hver dag.
  Forsat rigtig god dag

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 7, symptomer & luft i maven