Kan man blive forelsket i.....

Hvem vil med til min første scanning?

Hvem vil med til min første scanning?Uuuh ha jeg har altså en smule sommerfugle i maven (lige ved siden af den melon jeg slagtede i morges) jeg skal nemlig til en såkald trygheds scanninng idag. Jeg KAN simpelthen ikke vente til de 3 måneder er gået til første scanning. Jeg må se om der er 1 eller 2 og om alt ser normalt ud. Er det noget med at scanningen godt kan finde på at kun vise 1 baby selvom der faktisk er 2?? Jeg har tænkt mig at snappe direkte fra klinikken, så jer der vil se med kan sidde med som var de der selv👏👏👏😝 hyggeligt ikke:)

Min tid er kl.11.45 kryds fingre🙏🙏🙏??

Hvem vil med til min første scanning?Hvem vil med til min første scanning? Hvem vil med til min første scanning?

24 kommentarer

 • Mette

  Der kan sagtens gemme sig to!!!!
  Da jeg ventede mine tvillingedrenge kom jeg til tidlig akut scanning grundet smerter i maven, de fandt da ikke engang fosteret.
  En uge senere dukkede det så op, i uge 8

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne S

  Som jeg tidligere har skrevet så ja der kan godt vises et barn men stadig være to. Det skete i begge mine graviditeter og twins blev først opdaget i uge 18!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Søde srah. Er alt okay? Jeg blir så nervøs på dine og jeres vejne? ❤❤ kan ikke lide det.
  Håber alt er som det skal være. Tænker på dig.
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Åhh håber alt er gået godt idag?!?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Til de bekymrede vil jeg bare lige sige at på snap kan man se at der er hjerteblink og én lille baby 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Åh er helt bekymret. Har ikke snap så ved ikke hvordan det gik. Men har godt nok været her inde og kigge mange gange. Og er også helt nervøs for der er noget galt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Kære Sarah.
  Uf, kan altså ikke lide at der er så stille fra dig – her der og alle vegne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia H.

  Jeg var også til tidlig scanning hvor det var tvillinger men til nakkefoldsscanninger var der desværre ikke længere hjertelyd. Men lægen sagde det desværre var meget normalt da hver 5. foster går til inden uge 12.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trygheds scanning – der er vist noget nymodens noget, som ikke var opfundet da denne her MormorMedStiletter var gravid:-)
  Blev du så tryg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Sarah 🙂
  Jeg var også selv til tryghedscanning, dog sidste år, men der så de én lille spire, dog til den næste scanning opdagede de endnu en spire, og nu sidder jeg her med to små tvillinge drenge, så man kan ikke altid tro på den scanning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Hvordan gik det? Hvordan gik det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Årh! Hvordan er det gået!? Er virkelig spændt på at høre!

  Jeg var til scanning i tirsdags, hvor jeg – efter mine egne beregninger – var 5+4, og der var søreme en lille fis derinde med hjerteblik! Så det ser ikke ud som om vi er færdige med at få børn, selvom min mand jo nu er blevet steriliseret…men det bliver jo naturligvis så den sidste! 😉 Fik en ny tid til om tre uger for at fastsætte termin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Ravn Laursen

  Jeg var til en tryghedsscanning i uge 7+0 hvor der var en fin lille klump med et hjerteblink, altså kun et foster.
  Senere kom jeg til scanning i uge 10 da jeg blødte hvor det pludselig viste sig at jeg venter enæggede tvillinger ☺️ Så det ikke altid de kan se/opdager det ved trykhedsscanningen. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Håber alt det bedste for dig. Husk på, at der ikke altid kan gives klare svar ved en tidlig scanning.
  Har selv oplevet at være til en TS, hvor der ikke var noget levende at se. Efter nogle uger var der alligevel fint hjerteblink, som dog desværre forsvandt igen i uge 8.
  Så en tryghedsscanning kan i nogle tilfælde give alt andet end tryghed, hvis man ikke bliver sendt ud af døren med et fint billede af en lille spire. Krydser fingre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor spændende.. Jeg er ikke så moderne, men glæder mig til at læse om det på bloggen, i stedet;-) Håber du får en god oplevelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise Andersen

  Glæder mig til at følge med 😀 Åhh…ville så gerne have nr. 2, men denne gang er der bare nogle praktiske ting der skal være i orden først…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Får helt sommerfugle i maven på dine vegne:-) I min 2. graviditet var jeg til skanning i uge 6+4 og kunne fint se hjerteblink hos den lille “vingummibamse”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Får helt sommerfugle i malten på dine vegne:-) I min 2. graviditet var jeg til skanning i uge 6+4 og kunne fint se hjerteblink hos den lille “vingummibamse”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria B.

  Jaaaa! Sidder på første række for at kigge med – på snap altså 🙂 God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie A

  Uh hvor er det spænende!!! Held og lykke- glæder mig til at følge med !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Sikke en sjov og hyggelig ide. Kan du sige et cirka tidspunkt? Det ville være en kæmpe hjælp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Lige en forsigtig lille advarsel – jeg var selv til tryghedsscanning i uge 8 (mener jeg), med mit første barn i 2011 og der var ikke rigtig noget hjerteblink. Jeg skulle komme igen 2 uger senere – og så var alt fint med hjerteblink osv. Men det var to laaange uger, som ikke var sjove. Så vær obs på, at det måske ikke er muligt at sige, at alt er ok – ENDNU. Krydser fingre for dig – og for at de kan sige, at alt ser fint ud!! Kunne da være sjovt, hvis der var to spirer derinde… eller hvad?? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man blive forelsket i.....