Mine gyldne juleønsker

Om at være trist, fedtet hår & færdig

Om at være trist, fedtet hår & færdig

Jeg er syg!!! Jeg synes godt jeg kunne mærke at jeg måske pressede mig selv for hårdt igår og da jeg gik i seng igår frøs jeg og havde ondt i halsen og her til morgen var jeg DONE. Jeg har kun lige kunne overskue at ligge på sofaen og imellem min hoste, snotten og kvalmen (gravid er jeg jo stadig) kunne jeg lige spise. Det er første december og jeg har kørt ungerne op til at der ville være gaver i sokkerne, så jeg har lige fået pakket dem ind og ligger igen ulækker og feber ramt på sofaen.

Jeg føler mig vitterligt slået i gulvet😞 Hormoner og sygdom er virkelig en dårlig kombi. Jeg føler mig trist og er træt af at være træt! Og nu syg. Meeeen jeg ved jo det går over. Nogle gange har man bare nogle dårlige dage og det er vel også helt ok… Om at være trist, fedtet hår & færdig Om at være trist, fedtet hår & færdig

Om at være trist, fedtet hår & færdig

5 kommentarer

 • Pernille

  Jeg ved hvordan du har det .. Jeg har kræft og har været træt siden januar .. Nogle dage sidder jeg også og har ondt af mig selv og pylrer at jeg erTRÆT af at være træt ..
  God bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne S

   Deterjeg ked af at høre. Jeg er selv ret hårdt af kræft, brystkræft som har spredt sig til hele min rygsøjle, lænd, bækken og begge hofter. Knoglerne er næsten spist af cancer så jeg kender udemærket til din træthed. Ønsker dig alt det bedste og håber du, modsat mig, kan helbredes

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Øv Sarah, træls 🙁 Jeg er også gravid og har nu været forkølet og sløj i snart to uger! normalt tager en forkølelse 2-3 dage at komme over. Tror altså ikke, at den gravide krop har den samme modstandskraft. Og så kan man nemt blive stresset over tingene her op til jul – alt det der skal nås. Læg dig på sofaen og bliv rask – vi skal passe på os selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Herhjemme er jeg ramt af en gang roskildesyge! Troede først at jeg var begyndt at få morgenkvalme, men eftersom det render ud af begge ender (lækkert, i know) må jeg nok bare indse at jeg er ramt! Heldigvis passer min søde kæreste mig, så der ikke sker mig eller baby noget 🙂 jeg er 6+5 i dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er garanteret frisk igen i morgen og som du selv skriver, så går det jo over, så god bedring!!!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine gyldne juleønsker