DET her skal DU i morgen

Lidt om at gravid panik, flødeskum & jordbær

Lidt om at gravid panik, flødeskum & jordbær

Det er sikkert bare fordi jeg har det af H til og jeg ligner udskidt æblegrød, men jeg må nok være helt ærlig og sige at jeg lige igår blev grebet af panik. Panik over at føle mig så svag og utilstrækkelig over for de 2 børn jeg har i forvejen. Pludselig bliver jeg grebet af frygt for om et tredje barn i virkeligheden kan blive enden på vores forhold… det er meget personligt det jeg skriver nu og det er blot en følelse som strejfede mig, da jeg lå feber ramt i sengen, så tag det for hvad det er…håber ikke nogle føler sig stødt.

Nu går det jo lige så godt med vores forhold og vores 2 børn er blevet så nemme og store. Var det nu man skulle igang med at nyde familien istedet for at sætte livet på endnu en prøve…for hvad hvis det er en baby med kolik, der kommer ud. Hvordan vil vores liv så se ud…. DEN slags dumme tanker rammer mig med 700 i timen, når jeg ligger der 8 uger gravid, med kvalme, træthed og så lige en omgang influenza oveni. Tanker om at jeg føler jeg sakker bagud med arbejdet, huset der roder og min stress, der kommer kravlende tilbage. Jeg tænkte egentlig at jeg bare ville afsløre at jeg var lidt trist, men en af grundene til at i følger med er jo netop at jeg åbner op ind til hjertet…selv når det ikke er så pænt. Det skal lige siges at jeg jo under ingen omstændigheder fortryder at jeg er gravid, men muligheden for hvad værste udfald kunne blive er skræmmende og fylder nok bare ekstra meget lige nu, fordi jeg er syg og fuld af hormoner. Det undrer mig også at jeg kan blive ramt af sådanne følelser, da jeg jo ligesom har prøvet det hele før. Jeg er bare så lykkeligt et sted i mit liv at jeg er bange for om noget kan ødelægge det:(

Man vil jo bare gerne sin familie det allerbedste…som er kærlighed, stabilitet og så selvfølgelig jordbær med flødeskum:)

Lidt om at gravid panik, flødeskum & jordbær
Lidt om at gravid panik, flødeskum & jordbær

18 kommentarer

 • R.H

  Tillykke med endnu et skønt vidunder til jeres liv. ❤️ Ifht stress og bekymringer, så bunder det kun i et fokus på at være “der” istedet for at være “her og nu”. Vær NU – alt andet er bare tanker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Madeleine

  Helvede venter dig!!!!
  Jeg er mor til 4, tro mig…. jeg ved, hvad jeg taler om!
  Du kan ligeså godt bestille kisten med det samme….
  Så snart børnene bliver i overtal er der dømt dommedag!
  De er overalt, vil hele tiden ha et eller andet.
  Mangler hele tiden et eller andet.
  Skal køres frem og tilbage konstant!
  Sover aldrig samtidig….
  Vågner aldrig samtidig…
  Når du endelig har gjort den ene glad, så kan du begynde forfra med den anden…

  Forhåbentlig sidder du og tænker…:”ahr, så slemt kan det vel ikke være!”
  Og nej, så slemt er det heller ikke, men nogengange føles det måske sådan, for en kort stund.
  Men HOLDKÆFT hvor man elsker dem, og hvor er jeg glad og taknemmelig for mine 4 børn.
  De holder mit humør højt og gang i huset.
  Jeg ville få flere børn, hvis vores sidste skud på stammen ikke var syg, det er der slet ingen tvivl om.
  Jeg er selv ene barn og har aldrig haft glæden af en stor familie før jeg selv skabte den, og for mig er det det helt helt rigtige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Vi har tre børn og med den tredie har det været MEGET hårdt. Atopisk eksem i svær grad, indlæggelse med MRSA, ugentlige/månedlige check på Gentofte, tilknyttet tre hospitaler pga allergi, jeg har ikke sovet igennem i tre år.
  Og alligevel er vores skønne nummer tre bare den dejligste, lækreste dreng i verden. De to store elsker ham og krammer ham konstant. Jeg elsker dem højere fordi de er nogle gode og ansvarlige søskende og jeg er stolt af min mand fordi han er en fantastisk far.
  Søvnen – tja, den kommer nok igen på et tidspunkt. Jeg vil hellere bruge tiden på mine børn når de er små end at sove livet væk, så det betyder ikke så meget.

  Man fortryder kun de børn man ikke får. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvor mange måneder er der egentlig mellem Albert og Alma?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Fra vi besluttede os for nummer 3 til jeg stod med positiv test, gik der nærmest kun 10 dage. Jeg var lykkelig og samtidig DYBT ulykkelig for kunne jeg virkelig elske 3 børn og en mand og ville jeg samtidig have overskud til mig selv… Jeg overlevede og har de dejligste 3 børn, stadig samme mand og tid til mig selv.

  Kærlighed overvinder alt! Det gør godt at skrue forventningerne lidt ned og leve og NYDE nuet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne

  i har været igennem så meget, så jeg er sikker på det bare er dine homoner der snakker. den lille baby vil blive så elsket af jer alle 4

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Du er nået et helt bestemt punkt i din graviditet. Du er redebygger. Men til forskel fra tidligere skal reden ikke kun bygges op om den lille i maven men også de to andre skønne unger.
  Så ro på. Det er helt naturligt og det er en del af graviditeten man bare skal igennem.
  Du har tidligere inden der kom hormoner, kvalme og sygdom ind i billedet allerede overvejet scenariet hvis det blev en baby med en svær tid. Og det fandt du frem til du kunne. Så hav tillid til din dømmekraft.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • may

  Kære Sara.
  Du er så ærlig, og det er pisse modigt og derfor mange elsker din blog. Dine tanker er helt naturlige og almindelige. Det i har nu er så smukt og rigtigt, og derfor bliver du ramt af panik over at ødelægge noget så fantastisk. Men hvis ikke i kan rumme 3 unger så kan ingen ;)- Du ønsker stadig et 3 barn- og det bliver fantastisk, og du kommer til at tage tingene så meget lettere og mere afslappet en før.
  Mange knus og kram fra en mor til 3, som havde det præcis som dig. Men elsker at være mor til 3 <3 <3
  Tanker fra May

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Skal i så flytte sammen nu hvor i skal have en lille baby?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kender dine tanker og jeg ville lyve, hvis jeg sagde at det ikke bliver hårdt! Jeg fik min nr. 3 i Januar 2015. Jeg er meget alene med dem, da min mand arbejder meget – og der er ALDRIG arme nok. Er stolt over at jeg overlevede det første år med 3 drenge og glæder mig til baby-stadiet er overstået! Men man lærer at prioritere 🙂 Det skal nok blive super godt – men hårdt! Held og lykke med graviditeten og familielivet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Kære Sarah
  De første 20 uger af min graviditet blev jeg ramt af de samme tanker som dig. Jeg var helt kørt over af kvalme og lå bare rigtig meget. Så satte mit navnebror sig fast og jeg blev indlagt. Oveni har jeg to små børn på 2 og 5 år der ikke forstod en dyt. Kæresten og jeg gik fra hinanden kort tid efter vi fik nummer 2 men fandt sammen efter et halvt år. Ligesom dig ønsker jeg mig bare brændende en stor familie men har også ligget med hjertet oppe i halsen ved tanken om ” hvad nu hvis det går galt igen?”…..
  Nu er jeg 26 uger henne og kvalmen og trætheden har endelig forladt skroget. Stressen er væk for uanset hvad der sker så er vi som familie så heldige at blive beriget med endnu en skøn baby og det kan bare ikke opvejes af noget…. Ikke engang en skilsmisse.
  Knus og tanker herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hej Sarah

  Jeg kan sagtens følge dine tanker og jeg ved hvordan det er.. De tanker havde jeg da vi gik fra et til to børn, tanken om, hvorvidt jeg kunne rumme mere og rumme at skulle dele min kærlighed i to. Men en klog dame (min mor, mor til tre), fortalte mig at kærligheden skal ikke deles den vokser bare..
  Oveni det sidder jeg selv nu med to skønne børn og vi taler til om en 3’er, vi syntes det er svært for som du siger, det er nemt nu med to “store” børn, og tænk hvis nr.3 ikke er lige så nem osv. Men tror bare du skal tænke på at det skal nok gå og i klarer det, ja der vil være dage det er møg hårdt men du er kommet igennem før.
  Du og kæresten skal huske at være åbne og tale om fx. Det her som fylder i dine tanker lige nu… Få det ud og tal sammen….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Kære Sarah

  Da jeg for mange mange år siden ventede nummer 2, som var et ønskebarn, blev jeg også pludselig bange og tænkte, åh gud, hvad hvis jeg slet ikke kan elske nr. 2 lige så meget som den førstefødte. Jeg luftede faktisk tanken for min jordemoder og hun sagde, bare rolig, du har kærlighed nok til alle dine børn uanset hvor mange du får. Og det vidste sige heldigvis at holde stik.
  Jeg tror, at der er rigtig mange som har haft de samme tanker som dig – men jeg tør æde min gamle hat på, at du og Michael har været så meget igennem, så I til hver en tid vil stoppe op og bruge tid at tale sammen og bruge tid på hinanden. Og sødeste ven, jeg tror derimod at du denne gang får den lykkeligste graviditet og barsel, som man overhovedet kan ønske sig – det fortjener du og det vil jeg tage med i min aftenbøn i dag !!

  Held og lykke og tak for en dejlig blog. Selv om mine børn er voksne, så elsker jeg fortællinger og fotos af dine små guldklumper.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Åh søde louise. Kan sagtens forstå dine tanker og sætte mig ind i dem. Jeg tænker også sommetider (er gravid i uge 30 med den første) at hvad har jeg dog gjort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er da bare så dejlig ærlig:-)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mille

  Hvad er grunden til, at I ønsker et barn mere? Og det kunne jeg lige så godt spørge om, hvis I havde valgt at få to, fire eller fem. Så ingen kritik herfra! Jeg spørger ganske enkelt fordi, jeg er nysgerrig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Fordi tanken om at få et lille vidunderligt barn mere gør os glade. Og fordi de to vi har, er det bedste der er sket os 🙂 Jeg skal også bare tænke over det i 1 minut og så er jeg ok og mærker, hvorfor vi kastede os ind i “kampen” Vi drømmer om en stor familie. 2 børn føles bare ikke…..som nok…som om vi mangler mindst 1 mere hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET her skal DU i morgen