Om at græde om kap med regnvejret

Familie tradition, modige børn & ondt i baby

Familie tradition, modige børn & ondt i baby

Det er en jule tradition at vi tager ud og fælder vores eget juletræ og det skulle vi selvfølgelig også i år. I år var det ekstra sjovt, fordi begge børn kan det hele selv og det var på en eller anden måde meget mere eventyrligt med dem. Albert fik et lyssværd i kalender gave i morges og det var selvfølgelig med, så de farlige skov løver kunne holdes på afstand. Der var allerede taget en del træer (vi plejer at fælde det omkring 1 december) men til sidst og med kun en liiiille smule brok fra Alma, fandt vi vores perfekte juletræ.

Efter vores træ var blevet velplaceret i bilen, så skulle de små da lige op og have en tur på ponyen. Albert var bare mega cool og slet ikke bange, da han red rundt på den tykke søde pony. Vi sluttede turen af med æbleskiver. (som jeg lige pludselig synes smagte dårlig og så fik jeg kvalme) I hallen hvor glade juletræs-købere mødtes til varm kakao, der kan man også købe julepynt og nissehuer og vi gik derfra med smukt nyt pynt til træet og en sød lille nissehue til ungerne.

Jeg er SÅ glad for at jeg har fået det lidt bedre idag. Jeg er stadig ikke helt på toppen, men det var skønt at komme hjemmefra med familien og få lidt frisk luft. Vi aflyste familie hyggen, da jeg fik ondt i babyen efter vi kom hjem og eftersom jeg prøver noget helt nyt i denne graviditet, nemlig at lytte til min krop og ikke presse mig selv, så droppede vi aften arrangementet. I morgen får jeg hele Alberts mødre gruppe forbi og så skal vi bage julekager og det har jeg sådan glædet mig til, så nu skal jeg bare slappe af med de små ( M skal til julefrokost OG 30 års fødselsdag) og så tidlig i seng.

åFamilie tradition, modige børn & ondt i baby Familie tradition, modige børn & ondt i baby Familie tradition, modige børn & ondt i baby Familie tradition, modige børn & ondt i baby Familie tradition, modige børn & ondt i baby Familie tradition, modige børn & ondt i baby

Familie tradition, modige børn & ondt i baby Familie tradition, modige børn & ondt i baby Familie tradition, modige børn & ondt i baby Familie tradition, modige børn & ondt i baby  Familie tradition, modige børn & ondt i baby Familie tradition, modige børn & ondt i baby

3 kommentarer

 • Lise

  Abildgården – Nybøllevej – der køber vi også altid vores juletræ, og har gjort det i mange år – hyggeligt sted!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har været fast læser af din blog i evigheder (eller sådan føles det – det var ihvertfald inden du blev mor) men det er første gang at jeg skriver en kommentar.
  Jeg vil bare sige at du virker til at være verdens bedste mor (og forældrepar)! Du laver så mange ting med dine børn, giver dem så meget omsorg og jeg kunne blive ved 🙂
  Du er et stort forbillede!

  God jul til dig og din familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Gud hvor ser det hyggeligt ud! Hvor ligger det sted henne? ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at græde om kap med regnvejret